Geç döllenme hakkında yardım ve bilgi rica ediyorum

Nautilus

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
997
2.435
Merhaba, geçtiğimiz ay dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve ne malesefki kimyasal gebelikle sonuçlandı. Reglide, sonucu öğrenip ilaçları kestikten 3 gün sonra geldi. Doktor kontrolünde hiç bir sorun yoktu. Normalde 28 günde bir regli oluyorum ve geciktigi 2 kere oldu. Su anda 7 gundur regli olumuyorum. 3 tane idrar testi yaptım. İlki silik çizgi şeklinde çıktı son ikisinde hiç bir şey çıkmadı. Hatta aynı marka ile yaptım. Kan testi yaptıracak ama geç döllenme ise kandada geç cikiyormus. Hiç böyle bir şey yaşıyan varmi? Geç döllenme tecrübesi olanlar bilgi verirse çok sevinirim.

canım benim bebeğim geç döllenme yumurtlamambgereken tarihten bir hafta sonra yumurtlamışım. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz. Ben normal talvimime göre 23 aralıkta adetim 3 Gün gecikti diye test yaptım gece bir,tane yaptım hayali bir çizgi vardı ama artık 8 aydır o kadar çok test yapmıştım ki gerçekten olmayan çizgiler,görüyordum o yüzden attım bir kenara. Sabah aç karnına ilk idraela yine yaptım yine silik bir çizgi çıktı. Tabi benim,duşuncem artık 4 Gün gecikmiştim ve bebek varsa bu gecikmeyle daha net,çıkmalıydı çizgi umutsuz bir,şekilde laboratuvaeının müdavimi olduğum hastaneye gidip gebelik testi yaptırdım. Kanda 28 çıktı beta hcg. Doktora gösterdim 4 Gün gecikme için değerin çok düşük takip edeceğiz dış gebelikte olabilir dedi. Ama miniğim hep iki karından fazla arttı 2 iki gün sonra 78 sonra 230 böyle böyle yükseldi çok şükür. Şimdi adet gunume göre bir hafta geride görünüyordu geç döllenme olduğu için. Ama maşallah kızım o farkı da kapattı şimdi :) ay kusura bakma çok yazdım ama demem o ki ben,4 Gün geçti,derken aslında daha 3 gün varmış adetime,geç,yumırtlamadan dolayı 3 gün kala minicikte olsa çıktı kanda.

Öncellikle çok tesekkur ederim. Bebeğini sagsalim kucağınına alırsın inşallah. İyiki uzun yazmisin çok sağol. Kafamda tonla soru var. 26 mayısta regli oldum. Reglinin ilk gununden başlayarak saydığım da bugün 35 gün. Bu ay yumurtanın geç catladigini dusunuyorum. Ancak aklımda net bir tarih yok. Test yaptırmak için erken mi yoksa cikarmi emin olamiyorum?

bende seninle aynı durumdayım. bazı belşrtiler yaşıyor gibiyim ama kanda bir türlü çıkmadı 2 kere test yaptılar birisi 0.17 diğeri ise 2 çıktı rahim kalınlaşması var hala ama reglim gelmiyor. doktor bana söktürücü verdi adet görmezsen hamile olablirsin dedi ama onu kullanmak istemiyorum. kesinlikle kullanma dedi eczacımda. zararlıysa doktor meden o ilacı verdi bilmiyorum

bende seninle aynı durumdayım. bazı belşrtiler yaşıyor gibiyim ama kanda bir türlü çıkmadı 2 kere test yaptılar birisi 0.17 diğeri ise 2 çıktı rahim kalınlaşması var hala ama reglim gelmiyor. doktor bana söktürücü verdi adet görmezsen hamile olablirsin dedi ama onu kullanmak istemiyorum. kesinlikle kullanma dedi eczacımda. zararlıysa doktor meden o ilacı verdi bilmiyorum

Bu durum en zoru. Benim çok düzenli idi. Ne zaman tüp bebek sürecine başladık 2. Kez gecikme yasadik. Dün test yaptırdım 0,24 çıktı. Bugün regli oldum. Benim umudum kalmadi. Umarım senin tutmuştur. İşin açıkçası ben doktora perşembe gidecektim. Testi tekrarla demişti. Söktürücü veririz demişti. Ben kullanmayı dusunmuyorum. Bencede kullanma doktora gitmissin. Eğer bir kist vs yoksa bekle

benimde düzenim hiç şaşmazdı benim baya bir geçti günüm son 2 gündür yumurtalıklarımda ince ince sızılar hissediyorum sadece sanki yerlesiyor gibi. inş öyledir.

Bende 8 gundur adet olmadim test yaptim birsey yok yarin 9 olck tekrar yapck dort gun gecti son test yapdigim zamandn

Aynı şekilde bendede yumurtada ama daha çok rahimde ufak batmalar oluyordu. Sanki geriliyormus gibi oluyordu Özellikle uykum çok geliyordu. Ama ortada bir şey yok. Eğer sırf yumurtada agrin varsa bu catlayamayan ve kistlesmis folukulde olabiliyor. Doktorla konuştuğunda bana eğer sırf yumurtalıkta ise gel bakalım demişti. İnşallah değildir ve hamilesindir.

ben sürekli ultrasona giriyorum bir kaç günde kist felan hiçbişey yok gayet güzel temiz dedi doktor rahim kalınlaşması var dedi geç döllenme olabilir yda yeni yerleşiyor olabilir dedi. acaba ne zaman kesin bir sonuç alırım bilmiyorum :KK43:

bnde kafayı sıyırmak uzereyım ayın reglı 29 olmam lazımdı ıdrar yaptım negatıf dun kan verdım negatıf cıktı aşırı sekılde belımden asagı adet sancısı gıbı acı cekıyorum ara ara bılgısı olan yazabılır mı
bu arada 5 aylık evlı sayılırım son 3 aydr hesaplarıma gore 27 gunde bı regly oluyrm

ben sürekli ultrasona giriyorum bir kaç günde kist felan hiçbişey yok gayet güzel temiz dedi doktor rahim kalınlaşması var dedi geç döllenme olabilir yda yeni yerleşiyor olabilir dedi. acaba ne zaman kesin bir sonuç alırım bilmiyorum :KK43:

O zaman süper :KK200: kist yok, rahim kalinlasiyorsa geç tutunma ihtimali çok yüksek. Belli olmasi, ovulasyonun ne zaman olduğuna ve döllenmenin zamanına gore değişir. Kanda baktirdinmi? Doktor kan tahlili için ne zaman yap dedi?

Regli olana kadar umut hala vardır ara ara test yap istersen. Ben arastirken ilk 15 gün negatif çıkıp ondan sonra pozitif olan okudum. İnşallah güzel haberler verirsin.
Insallah cnm garanti olsun 3 gun sonra tekrar yaparim cuma gunu yapip haber veririm olmadi pazartesi doktora

bnde kafayı sıyırmak uzereyım ayın reglı 29 olmam lazımdı ıdrar yaptım negatıf dun kan verdım negatıf cıktı aşırı sekılde belımden asagı adet sancısı gıbı acı cekıyorum ara ara bılgısı olan yazabılır mı
bu arada 5 aylık evlı sayılırım son 3 aydr hesaplarıma gore 27 gunde bı regly oluyrm
of bu aylar hep gecikmeceli geliyor galiba :KK43: inş senin bebeğin vardır

Sabırsızlanman için çok erken yanlış alamadıysa 29 haziranda regli olmam gerekiyordu. Sadece 2 gün gecikmiş. 35 güne kadar doktor normal kabul ediyor. Regli düzenim 27 diyebilmen içinde 1 yıl kadar takip etmiş olan lazım. Eğer 1 yıldır bu şekilde ise 2 günlük gecikme çokta endişe edilecek gibi değil.

X