Geç döllenme var ama 8 haftalık doktor gelişmemiş dedi

BenRabia

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
19
9
6
30
Bebeğim 8 haftalık dün test sonuçlarını almak için devlet hst gittim doktor ilk muayene ediyordu geç döllenme var falan demedi ama bende geç döllenme vardı kendi doktorumun demesine göre. Devletteki erkek olduğu için pek konuşmadım sadece sonuç almaya gittim muayene olmasam da olurdu yani ama bana Bebek normale göre küçük kalp sesini de duyamadım pek sağlıklı bebeğe benzemiyor dedi . Dünden beri ağlıyorum :( bugün kendi doktorumdan randevu aldım sonuçları göstericem muayene de olucam Allahtan Ümit kesilmez ama ben bir kere kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum . Geç döllenme yaşayanlar buna benzer şeyler duydunuz mu :(

Bebeğim 8 haftalık dün test sonuçlarını almak için devlet hst gittim doktor ilk muayene ediyordu geç döllenme var falan demedi ama bende geç döllenme vardı kendi doktorumun demesine göre. Devletteki erkek olduğu için pek konuşmadım sadece sonuç almaya gittim muayene olmasam da olurdu yani ama bana Bebek normale göre küçük kalp sesini de duyamadım pek sağlıklı bebeğe benzemiyor dedi . Dünden beri ağlıyorum :KK43: bugün kendi doktorumdan randevu aldım sonuçları göstericem muayene de olucam Allahtan Ümit kesilmez ama ben bir kere kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum . Geç döllenme yaşayanlar buna benzer şeyler duydunuz mu :KK43:
Bence bir doktorun demesiyle hayatını karartma gerekirse birkaç doktora daha git hemen karar verme. Geç döllenme diyorsun çok normal küçük olması. İçini ferah tut Allahın izniyle bebeğin sağlıklıdır inşallah..

Çok geçmiş olsun cnm araştırma hastanesinde baktır istersen neden olduğuna dair. Doktorlar da bazen çok acımasız maalesef.

Bende 6 ay önce 12 haftalık hamileydim, benimde bebeğimin gelişimi 8. Haftada durmuş, eşimle birlikte doktora normal muayeneye gitmiştik ve karnımda 2 günlük ölmüş olduğunu öğrenmiştik. Rabbim sabrını veriyo. Şimdi kürtaj olalı 6 ay geçti ve bu ayki adetim geçikti hamile olabilirim, Rabbim ikimize ve diğer arkadaşlara sağlıklı salih evlatlar nasip etsin ❤️

Bebeğim 8 haftalık dün test sonuçlarını almak için devlet hst gittim doktor ilk muayene ediyordu geç döllenme var falan demedi ama bende geç döllenme vardı kendi doktorumun demesine göre. Devletteki erkek olduğu için pek konuşmadım sadece sonuç almaya gittim muayene olmasam da olurdu yani ama bana Bebek normale göre küçük kalp sesini de duyamadım pek sağlıklı bebeğe benzemiyor dedi . Dünden beri ağlıyorum :KK43: bugün kendi doktorumdan randevu aldım sonuçları göstericem muayene de olucam Allahtan Ümit kesilmez ama ben bir kere kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum . Geç döllenme yaşayanlar buna benzer şeyler duydunuz mu :KK43:
canım çok üzüldüm, bende aynı şeyi 2 hafta önce yaşadım. Önce geç döllenme dediler, sonra kahverengi lekelenmem başladı, lekeler kırmıza döndü, en sonunda da kalp atımı yok dediler. Kabullenmesi çok zor bir durum hakkaten. Ama Allahın vardır bir bildiği, herşeyin hayırlısı böyle düşün. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek almayı nasip etsin kucağına inşallah, Allah sabır versin........

Gecmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklısını versin bende bu gectimiz pazartesi kürtaj oldum 9 haftalık olmam gerekirken 6.haftada durdu kesem gelişmedi boş gebelikten dolayı oldum bekledik kalp atısı olsun diye ama olmadı kader kısmet üstelik coraspinle iğne kullandım ama olmadı işte kürtaj olmak beni çok etkiledi.rabbim yardıcımız olsun

Back
X