Gece Körlüğü.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.990
35
Merhaba..
bundan 2 yıl önce gece körlüğü hastalığına yakalandim nasıl mı öğrendim. gözlerim bulanık tuhaf görüyordum sağ sola bakamıyordum. çok zor yürüyordum yalniz başima.. gözlerim iyiydi gece körlüğü iyi görmeme engel oluyordu... özel hastaneye gittim. ve o gün öğrendim. doktor bana gözlerin az görüyorsun bu genetik hastalık dedi. doğuştan olduğu söledi. insanlara çarpıyordum yere öne iyi bakamiyordum. gözlük vermiştir onu da bana hiç fayda da etmiyordu. bide işitme engelliyim. onu da 1,5 yaşinda menenjit hastaliğinda yakaladim 4 yaşimdan beri işitme cihazimla duyuyorum çok şükür. hayat böle devam ederken hayatımın aşkıyla taniştim. evlendim. evlenmeden eşime herşeyi söledim.. herşeyimi kabul etti. şimdi 6 aylık hamileyim. bu halimle bebegime nasıl bakicam diye kara kara düşünüyorum. bebegimi yere koyarsam üstüne basarsam bi sürü şeyler aklıma geliyor çok korkuyorum. peki sizin böle başinizda geldiği oldu mu?? endişelediği oldu mu? ne yapmalıyım bilmiyorum:KK43: hep bunları düşünüyorum.

Bu durumunun farkındasın karanlıkta tehlikeli olabilecek şeyler yapma , çevrene de söyle onlar da bu konuda dikkatli olsun, bunun illa ki bi tedavisi vardır

allah hayırlısı ile kucagınıza almayı nasıp etsın bebegınızı
hıc endıselenmeyın ınsallah hıc bı şeycik olmaz
annenız yada kv denız gelırler yardıma esınız de yardımcı olur atlatırsınız
zaten bır ıkı aylık oldu mu gerısını alısırsınız
sız sımdı annelık bılmıyorsunuz telas yapmıssınız olur olur hersey olur
telaslanmayın ınsallah

hayırlısıyla doğsun inşaALLAH kayınvalidemle alt üstteyiz tabi yardimci olucaklar bize. eşim her zaman destekçi arkamda. ama bi süre bebegimle yalniz kalmak istiyorum. yalnızda birakmazlar biliyorum.

X