Gece uykularında sorun yaşayan arkadaşlar

annee27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
769
699
103
28
merhaba arkadaşlar,

17 aylık bir kızım var. 7. ayından beri çalışıyorum anneanne bakıyor. 3-4 aydır gece uykularımız berbat derecede diyebilirim. aynı yatakta yatmayı da ayrı yataklarda yatırmayı da denedim.
zaten emmiyor. gece beslenmesi de yok nadiren yatmadan mamasını bitirmemiş olursa soruyorum mama içicekmisin diye uyumamak için mama istiyor ama genelde bitirmiyor. su veriyorum tekrar yatırıyorum sürekli ayağımda sallanmak istiyor.
gündüz uykusuna geçerken anneannede kendi desteksiz uyuyormuş genelde. gece uykusuna geçerken ya mama içerek yada sallanarak uyumak istiyor. evde bende deniyorum desteksiz uyutmayı ama yataktan kaçıyor veya ağlıyor illa sallamamı istiyor.
daha önceleri babası uyutabiliyordu ama bu son aylarda gece uykularını sadece benimle yapmak istiyor. azı dişleri çok şiş ama daha çıkmadı. gece uyanmalarını dişlere bağlıyorum fakat 3-4 aydır her gece diş ağrısı huzursuzluğu olur mu bilemiyorum artık çok yoruldum.
Dr. kontrollerinde gelişimi ve sağlığıyla ilgili bir problem görülmedi şükür.
sadece aklıma gelen gündüz beni özlediği ve azı dişleri çıkmadığı için huzursuzluk.
sizlerde de bu gibi sorunlar var mı düzelme yaşayan var mı aranızda.
teşekkürler..

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım benim 3 ncü çocuğum öyleydi iki yıl boyunca her gece agiliyordu hep sallanmak istiyordu şimdi uyuyor çok şükür sabaha kadar ama yinede uyandığında huysuzluk yapıp benim onu salamami istiyor 3 buçuk yaşında şimdi normaldir bazı çocuklar böyle ama dış içinde karanfil ve zeytin yağı iyi geliyor onu sür geçer inşallah

diş jeli gibi şeyler verdiğimde veya ağrı kesici içirip uyutmayı denedim gene de ekti etmedi malesef. sanırım biraz da huy edindi bunu.
umarım zamanla dişler patladıktan sonra azalır.
zaman zaman işi bile bırakmayı düşünüyorum acaba evde olsam biraz da olsa düzelir mi diye

Diş mıdır onu bilemem ama bazı bebekler böyle huysuzlugu geceleri var benim başıma gelmiş ondan diyorum sadece gecelerimi ağlıyor.eger öyleyse o zaten boylesir evde kalsan bile boş yene de anneler en iyisini bilir bak sen hesabına göre çocuklarla vakit geçirmek güzel bir şey.ama çalışmakta hayat zorlaştı keşke benimde çalışacak bir işim olsaydı

Evet gün içinde bir sorun yok uykuda. illaki huzursuz mızmız olduğu günler oluyor fakat gece yaptığı gibi ağlamaları olmuyor.
olabildiğince dışarıya çıkarmaya çalışıyoruz vakit geçiriyor mutlu bebek tabi hırçınlaştığı vs oluyor ama bana göre normal geliyor hareketli baya.

Gündüz çok uyuyor olabilir mi? Günlük öğlen 12-1 saatlerinde 1-1,5 saatlik gündüz uykusu yeterli fazlası geceden çalar.

Gündüz çok uyuyor olabilir mi? Günlük öğlen 12-1 saatlerinde 1-1,5 saatlik gündüz uykusu yeterli fazlası geceden çalar.
sabahları sabit 7 de uyanıyor işe gitmek için evden birlikte çıkıyoruz.
öğlen de dediğiniz gibi 12-1 arası uyanmış oluyor ki çoğunlukla 13:00-14:00 da uyanmış oluyor uyudu saat toplamı 1.5 saat oluyor.
zaten tek uyku yapıyor ortalama 5 aydır

Ozamn diş ve ayrılık kaygısı olabilir. Siz işten gelince doyurun onu annesine . Gün içinde olmadiginizdan sizinle daha fazla kalmak için yapıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…