Geceleri uyumakta zorlanan varmı benim gibi

Günaydın kızlar bir kaç gündür geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sabahta saat 7 uyanıyorum benim gibi uyku sorunu yaşayan Hamişler varmı
Bende de o haftalarda basladi bu düzensizlik gece cok az ve sağlıksız uyuyup sabahlari en gece 7bucukta uyanıyorum.. Hamileligin son aylarında uyku daha da azalacak :( Simdi uyuyabilsek keşke

Benim de gece uykum çok düzensiz zor uyuyorum gün içinde telafi ediyorum ama. Siz kaçıncı haftadasiniz ben 5. Haftadayim

Günaydın kızlar bir kaç gündür geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sabahta saat 7 uyanıyorum benim gibi uyku sorunu yaşayan Hamişler varmı
Bende öyleyim:bicak: dun gece 2 de yattm sabah 7 bucukta:KK57::KK57::KK57:böyleydim 1 haftadirda boyle :(

Ben bulduğum yerde uyuyorum çalışmasam günde 12-13 saat uyurum herhalde ama geceleri en az 4-5 defa lavobo için uyanıyorum ve bazen uykuya dalmam zor oluyo.

gün içinde özellikle öğle yemeği sonrası çok uykum geliyor eskiden hiç olmazdı ama gece de sık sık uyanıyorum sabah en geç 6:30 7 de kalkıyorum sekize kadar uyusam çok mutlu olacağım.

Gece en az 2 kere kalkıorm ya lavabo için ya da midem kazınıyor uyurken.sabah 7 de ya da ezanla kesin ayaktayım;gün içinde uyuyorum.

Back
X