Bende de o haftalarda basladi bu düzensizlik gece cok az ve sağlıksız uyuyup sabahlari en gece 7bucukta uyanıyorum.. Hamileligin son aylarında uyku daha da azalacakGünaydın kızlar bir kaç gündür geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sabahta saat 7 uyanıyorum benim gibi uyku sorunu yaşayan Hamişler varmı
Bende ilk haftalarda çok uyuyordum ama bi kaç gündür hasretim uykuyaValla nerde olsam uyuyorum... Hatta 24 saat uyusam yine doymuyorum. Çalışıyorum ve bu uyku hali beni çok zorluyor
14 .haftadayım cnmBenim de gece uykum çok düzensiz zor uyuyorum gün içinde telafi ediyorum ama. Siz kaçıncı haftadasiniz ben 5. Haftadayim
Doğumumuz aynı güne denk geliyo cinsiyeti bellimi bebişinin cnmValla nerde olsam uyuyorum... Hatta 24 saat uyusam yine doymuyorum. Çalışıyorum ve bu uyku hali beni çok zorluyor
Bende öyleyimGünaydın kızlar bir kaç gündür geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sabahta saat 7 uyanıyorum benim gibi uyku sorunu yaşayan Hamişler varmı
Hiç sorma valla ölüyorum meraktan, en son gittiğimizde bacak bacak üstüne atmış göremedi dr. Bu hafta yine kontrolüm var. Belki görürüzDoğumumuz aynı güne denk geliyo cinsiyeti bellimi bebişinin cnm
Şubat ta Allah nasip ederse doğum...Doğumumuz aynı güne denk geliyo cinsiyeti bellimi bebişinin cnm
Benim ayaklarım yanıyor resmen ya gece kalkıp yikiyorum surekliDoğumumuz aynı güne denk geliyo cinsiyeti bellimi bebişinin cnm
İşallah cnmHiç sorma valla ölüyorum meraktan, en son gittiğimizde bacak bacak üstüne atmış göremedi dr. Bu hafta yine kontrolüm var. Belki görürüz
bende gündüz uyukluyorum gece uyuyamıyorumBenim de gece uykum çok düzensiz zor uyuyorum gün içinde telafi ediyorum ama. Siz kaçıncı haftadasiniz ben 5. Haftadayim
gün içinde özellikle öğle yemeği sonrası çok uykum geliyor eskiden hiç olmazdı ama gece de sık sık uyanıyorum sabah en geç 6:30 7 de kalkıyorum sekize kadar uyusam çok mutlu olacağım.Günaydın kızlar bir kaç gündür geceleri uyumakta çok zorlanıyorum sabahta saat 7 uyanıyorum benim gibi uyku sorunu yaşayan Hamişler varmı
Aynı bende çok sık lavaboya kalkıyorumBen bulduğum yerde uyuyorum çalışmasam günde 12-13 saat uyurum herhalde ama geceleri en az 4-5 defa lavobo için uyanıyorum ve bazen uykuya dalmam zor oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?