Geceleri uyurken sutyen kullanimi

berraksucan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
915
926
Sorum 6aydan fazla sure önce meme büyütme olan arkadaslara geceleri sutyen ile mi uyuyorsunuz.ben sutyen le rahat edemiyorum cikarip yatiyorum ama bu seferde acaba sarkma filan olur mu die düşünüyorum.sizce uygun olani hangisi sutyenle mi yatmak.?

Sevgili tikkabilla bi sakincasi yoktur dimi sarkma olursa die tedirgin oluyorum.bana kalsa gunduzleride salivermeyi cok seviyorum:) uzun yillar silikonlu olanlar ne durumdaki acaba rahat birakmanin sakincasi varmidir:)

Canım ben silikonlu memenin kas altı olduktan sonra kolay kolay sarkacağını sanmıyorum. En azından emzirmeden sarkmaz bence, hatta onda bile sarkma olmayanlar var.

Canım ben silikonlu memenin kas altı olduktan sonra kolay kolay sarkacağını sanmıyorum. En azından emzirmeden sarkmaz bence, hatta onda bile sarkma olmayanlar var.
Canııım senin kas altı mıydı dual plan mıydıı? Dual planda sarkma ihtimali daha mı yüksekk:KK17:

Arkadaslar ben bir ayı doldurdum. Ben daha ne kadar sporcu sutyenini takmam gerekir ? sağ göğsüm hala istediğim gibi degil bu arada hafif bi gözümü rahatsız eden bi cukurluk var.

Arkadaslar ben bir ayı doldurdum. Ben daha ne kadar sporcu sutyenini takmam gerekir ? sağ göğsüm hala istediğim gibi degil bu arada hafif bi gözümü rahatsız eden bi cukurluk var.
Canım bana ferruh bey 1.5 ay demişti ama biliyorsun ben 2 ay taktım.göğüslerin tam oturması 3. Aydan sonra oldu bende.o zamana kadar hep sol daha yukarda gibi duruyordu.çukurluk için de bir ara sor istersen.belki ödemlerin tam inmemiş olabilir,ya da belki seni daha erken kontrole çağırır.en azından için rahat eder.

Canım bana ferruh bey 1.5 ay demişti ama biliyorsun ben 2 ay taktım.göğüslerin tam oturması 3. Aydan sonra oldu bende.o zamana kadar hep sol daha yukarda gibi duruyordu.çukurluk için de bir ara sor istersen.belki ödemlerin tam inmemiş olabilir,ya da belki seni daha erken kontrole çağırır.en azından için rahat eder.
Libracigim ferruh bey o zamanla geçer dedi. Ben sıkıntı ettim kendime. Foto paylasayim bi de sen bak yorumunu bekliyorum. Bu aksam foto ekliycem.

Tamam canım bakarım ama gerçekten daha çok erken.zamanla çok değişiyor göğüsler.benim 3. ayımla 4.ayım arasında bile fark var.

X