geçermi bu acı ?

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
içimde bi burukluk bi kırgınlık
sanki böyle değildim ben. daha iyiydim bi kaç gün öncesine kadar. şimdi herkesin bişeyi batar oldu :/

bi kaç gün önce doğumgünümdü. ayrıldığım ama hala çok sevdiğim, tekrar olmucağını bilsem bile bu gerçeğe inanamadığım adam msj attı. bi kaç saat msjlaştık ama öyle bi günde bile kavga; sen şunu yaptın ben bunu yaptım die.
adam haksız olduğu halde benim dönmemi beklemiş, bana ne zaman gelceğini duyuruo ve bide çay içilir aslında dio.
özledim evet çok özledim. ama o özgüven o ego Allahım bi insan bu kadar zirvede yaşayamaz ya.
aslında o kadar çok istiorumki özürler dilesin affettirmeye çalışsın die ama biliorum çok kinci, onurlu yapmaz.
bi yanımda boşver hergün kavga etmekdense özlemek daha şerefli dio.

etrafıma bakıyorum; evet meşgul olduğum işler arada bir çalan telefonum ve çok tatlı bi annem var. Bin şükür Rabbime bunların eksikliğini bana ve kimseye göstermesin ama özlüorum 13 gün sonra şehrime gelicek belki görmek isticek o zaman naparım napmalıyım bilmiorum.

hele bide hala her adımımda onu düşünüşüm beni yiyip bitirio. şimdi size ne sorduğumu bile bilmiyorum ama kısacası çok seviyorum çok özlüyorum içimde kocaman yangın denizleri içsem sönmez misali..

Adam seni sevmiyor bu kadar basit.
Kendini.affetirmez ozur dilemez.cok.onurlu cok gururlu diyenlerin kafasinida cozmus degilim.
Sevgilim hataliysa.gerekirse surunur.pesimde gurursuz mu bu adam ?

Adam seni sevmiyor bu kadar basit.
Kendini.affetirmez ozur dilemez.cok.onurlu cok gururlu diyenlerin kafasinida cozmus degilim.
Sevgilim hataliysa.gerekirse surunur.pesimde gurursuz mu bu adam ?
seviyormu sevmiyormu bilmiorum. ben kendimi biliorum bitek. o ne yapıo ne düşünüo bilmiorum ne güzel hayatında biri var die kendimi avutuodum ama o msjlaşma beni biraz durdurdu.

Eğer mesaj attığında kendini tutup cevap vermezsen.. kesinlikle geçer acın.. ama böyle sürekli kendini tekrarlar.

aslında msj atmasını bekledim. çnkü ayrılırken 2 kelime söyleyip bitirmiştim. içimde kalanlar oldu ve bu benim için fırsattı. kadın milletiyiz işte. ama ben kesinlikle uzatma taraftarı olmadım. ben tam susmalık bi msj attım kendi uzattı. söz hakkı doğdukcada uzadı işte. nebilim sürekli geliceğini duyurması tarih vermesi özledim demesi bi soru işareti uyandırdı bendede

içimde bi burukluk bi kırgınlık
sanki böyle değildim ben. daha iyiydim bi kaç gün öncesine kadar. şimdi herkesin bişeyi batar oldu :/

bi kaç gün önce doğumgünümdü. ayrıldığım ama hala çok sevdiğim, tekrar olmucağını bilsem bile bu gerçeğe inanamadığım adam msj attı. bi kaç saat msjlaştık ama öyle bi günde bile kavga; sen şunu yaptın ben bunu yaptım die.
adam haksız olduğu halde benim dönmemi beklemiş, bana ne zaman gelceğini duyuruo ve bide çay içilir aslında dio.
özledim evet çok özledim. ama o özgüven o ego Allahım bi insan bu kadar zirvede yaşayamaz ya.
aslında o kadar çok istiorumki özürler dilesin affettirmeye çalışsın die ama biliorum çok kinci, onurlu yapmaz.
bi yanımda boşver hergün kavga etmekdense özlemek daha şerefli dio.

etrafıma bakıyorum; evet meşgul olduğum işler arada bir çalan telefonum ve çok tatlı bi annem var. Bin şükür Rabbime bunların eksikliğini bana ve kimseye göstermesin ama özlüorum 13 gün sonra şehrime gelicek belki görmek isticek o zaman naparım napmalıyım bilmiorum.

hele bide hala her adımımda onu düşünüşüm beni yiyip bitirio. şimdi size ne sorduğumu bile bilmiyorum ama kısacası çok seviyorum çok özlüyorum içimde kocaman yangın denizleri içsem sönmez misali..
Bu da geçer.Neler neler geçmedi ki

X