- 17 Ocak 2020
- 7.832
- 10.017
Evet maalesefSusuz parkuru çok az, yabancı turist dolu, aşırı pahalı, mağazalar, cafeler ve restoranlar zaten üst seviye.
Evet maalesefSusuz parkuru çok az, yabancı turist dolu, aşırı pahalı, mağazalar, cafeler ve restoranlar zaten üst seviye.
Çocuklara verebileceğim en unutulmaz an, disneyland.Evet maalesef
O kadar katılıyorum ki !Çocuklara verebileceğim en unutulmaz an, disneyland.
Bunun için de hiçbir zaman abartılı, orada burada kiralanan mekanlarda doğumgünleri olmayacak, biriktireceğiz.
Öyle oyuncaklara da para dökmeyeceğiz.
Ayyy aynen. Ben de bebemi götürücem. Daha ne 1 yaşındayken de otursun pasta yesin eşşşek sıpasıÇocuklara verebileceğim en unutulmaz an, disneyland.
Bunun için de hiçbir zaman abartılı, orada burada kiralanan mekanlarda doğumgünleri olmayacak, biriktireceğiz.
8 9 yaşlarına geldiklerinde götüreceğim, gönül ister amerika ama günümüz kurlarında pek mümkün değil, ancak parise![]()
MerhabaÇocuklara verebileceğim en unutulmaz an, disneyland.
8 9 yaşlarına geldiklerinde götüreceğim, gönül ister amerika ama günümüz kurlarında pek mümkün değil, ancak parise![]()
abd uçak biletleri ve ulaşım, Paris’in 5 katı kadar bir şeye tekabül ediyor.Merhaba
Aslında pariste çok uygun değil
nasıl olur acaba turla ben de istiyorum çünkü
sanki ilk gidilen yere turla gitmek daha mantıklı geliyor zaman kaybı olmuyor dıye ama yinede aklı takılıyor insanın
Harıkasınız tam aradığım cevaplarabd uçak biletleri ve ulaşım, Paris’in 5 katı kadar bir şeye tekabül ediyor.
Eğer tek amaç disneyland ise Paris’te, tura gerek yok derim.
İçindeki otelde konaklamak, çocuklar için daha iyi olur çünkü hem stüdyolar hem parkur aynı gün bitirilemez.
2 gün orada kalıp, 2 gece şehir merkezinde kalsanız bence yeterli.
Ya da 3 gün disney otel, akşamları şehre ulaşıp gezmek vs.
Merkezde taksi ucuz aslında, biz tura dünya para bayıldık adam başı, taksiyle istediğimiz noktaya gitseydik sanırım bir tatil bütçesi daha kalırdı.
Disneyland ve diğer turistik bölgelerde de hızlı geçiş bileti kesinlikle edinilmeli, turla ya da bireysel gidilse bile farketmez.
Hayat kurtarır o bilet, biz bazı oyuncaklar için 30 40 dk beklemiştik ya da eiffel için de ama fast pass kartlarla hop, geçişler size açılıyor.
Film stüdyoları tarafına geçemedik bile, akşam kapanış gösterisi ve aralardaki geçit törenlerini izleyeceğiz diye de zaman kaybettik.
kaç yaşındaAllah'ım bir çocuk var .hiç bir sebep yok ama dünyaları yıkıyor honkurerek agliyor çığlık çığlığa
Ben kuduruyorum uzaklasalim buradan diye , kocam diyor ne var ki bunda hayatım
Çok ilginç gerçekten ben mi tahammulsuzum![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1162 gün geçti.
gayet normal ozamanBence 3
Halen kulaklarımda sesi yakabus gibi
Kavga var mı çekirdek alıp gelcemsonunda alt komşuyla gürültü tanışması yaptik bugun![]()
yok ya ne kavgası, kadın o kadar naif ve kibar uyardıkı utandım vallaKavga var mı çekirdek alıp gelcem