- 3 Haziran 2009
- 7.593
- 29.791
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.461
Yapıyor ama çok içe doğru benim tırnaklar yani yapısı öylealtina pamuk destek yapmiyorlar mi?
Ay tenli anne yi hamile kaldığına yeterince pisman ettiniz kızlar iyiki ben kumpasa gelip de hamile kalmadim
Hastaneye götürdüm, geldik bakalım.eldivenide oraya buraya surup sonra yalamayacak mi
cocuklar neden ellerini yaliyo acaba.
denizin bie kac arkadasinda da var ayni sey.
gecen haftalarda denizde de var di napiyosun oyle dedim kendimi temizliyorum dedikediler oyle yapiyomus
Beta çok berbat bir şey değil mi? Geçmil olsun. Covid mi diye öyle dedi doktoru?Hastaneye götürdüm, geldik bakalım.
Test sonucu bekliyorum, doktor bile diyor ki inşallah betadır, başka testlere gerek kalmaz
Öyle bir hal artık.
Covid riski olduğu için öyle dedi tabii.Beta çok berbat bir şey değil mi? Geçmil olsun. Covid mi diye öyle dedi doktoru?
Ben hiç pişman değilim Aa o nerden çıktı kızAy tenli anne yi hamile kaldığına yeterince pisman ettiniz kızlar iyiki ben kumpasa gelip de hamile kalmadim
Ama bu haksızlık yaBurcu sen okuma annem bunları
Ay ne günler geçiriyoruz ya betaya şükredecek kıvama geldik. Geçmiş olsun tekrar.Covid riski olduğu için öyle dedi tabii.
Beta fena, geçen sene evdeki 3 erkek aynı anda beta oldular, sabah birini taşıdım hastaneye akşam birini, öyle deli 2 hafta geçirmiştim ki yoğunbakıma yatmalık hale geldim.
Şuan yakın arkadaşımla mesajlasiyoruz o da gebe .Ben hiç pişman değilim Aa o nerden çıktı kızben Bi doğuruyum sana hep güzel güzel bahsetcem seni gaza getirmek için ama şuan pek birsey hissetmiyorum ki minicik susam kadar şey yani
Ne zaman tahmini doğum tarihin ?Ben hiç pişman değilim Aa o nerden çıktı kızben Bi doğuruyum sana hep güzel güzel bahsetcem seni gaza getirmek için ama şuan pek birsey hissetmiyorum ki minicik susam kadar şey yani
Betadir inşallah ne demek ay ben anlamadım .Beta çok berbat bir şey değil mi? Geçmil olsun. Covid mi diye öyle dedi doktoru?
Saçmalamış. Bok mu çıkarıyor pirt diye çıksınAma bu haksızlık yaKhomyuk Bi arkadaşım vardı ne var pırt diye çıkaracam ben normal doğuracam annem kaç tane çıkarmış nolacak diyodu Bi doğurdu duyduk ki sezaryan noldu dedim ay sorma çok sancılı da özel hastanede sezaryan istedim de bilmem ne oldu da o yüzden pek bol keseden atamıyorum pırtlatırım diye
Ne kurasıchamallows naptın Kura bugün demişsin galiba belli oldumu
Hesaplattım netten kasın ortası gibi görünüyor ama tabi ultrason da belli olur sanırım fork fork önden yada geriden gelme durumuna göre sanırımNe zaman tahmini doğum tarihin ?
Geçmiş olsun tezlikle atlatsinHastaneye götürdüm, geldik bakalım.
Test sonucu bekliyorum, doktor bile diyor ki inşallah betadır, başka testlere gerek kalmaz
Öyle bir hal artık.
İşe girecekti kura bugün diyodu ama ondan sordum
Allahhhh .akrep geliyorHesaplattım netten kasın ortası gibi görünüyor ama tabi ultrason da belli olur sanırım fork fork önden yada geriden gelme durumuna göre sanırım
Çok geçmiş olsunHastaneye götürdüm, geldik bakalım.
Öyle bir hal artık.
Boğaz bademcikte iltihaba sebep olan bir virüs ama vücudu da kırıp geçiriyor.Betadir inşallah ne demek ay ben anlamadım .
Beta çok berbat bişey değil mi demişsin nedir bu beta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?