Geçinemeyenler kulübü

eldivenide oraya buraya surup sonra yalamayacak mi
cocuklar neden ellerini yaliyo acaba.
denizin bie kac arkadasinda da var ayni sey.
gecen haftalarda denizde de var di napiyosun oyle dedim kendimi temizliyorum dedi kediler oyle yapiyomus
Hastaneye götürdüm, geldik bakalım.
Test sonucu bekliyorum, doktor bile diyor ki inşallah betadır, başka testlere gerek kalmaz
Öyle bir hal artık.

Beta çok berbat bir şey değil mi? Geçmil olsun. Covid mi diye öyle dedi doktoru?
Covid riski olduğu için öyle dedi tabii.
Beta fena, geçen sene evdeki 3 erkek aynı anda beta oldular, sabah birini taşıdım hastaneye akşam birini, öyle deli 2 hafta geçirmiştim ki yoğunbakıma yatmalık hale geldim.

Ay tenli anne yi hamile kaldığına yeterince pisman ettiniz kızlar iyiki ben kumpasa gelip de hamile kalmadim
Ben hiç pişman değilim Aa o nerden çıktı kız ben Bi doğuruyum sana hep güzel güzel bahsetcem seni gaza getirmek için ama şuan pek birsey hissetmiyorum ki minicik susam kadar şey yani

Burcu sen okuma annem bunları
Ama bu haksızlık ya Khomyuk Bi arkadaşım vardı ne var pırt diye çıkaracam ben normal doğuracam annem kaç tane çıkarmış nolacak diyodu Bi doğurdu duyduk ki sezaryan noldu dedim ay sorma çok sancılı da özel hastanede sezaryan istedim de bilmem ne oldu da o yüzden pek bol keseden atamıyorum pırtlatırım diye

Ay ne günler geçiriyoruz ya betaya şükredecek kıvama geldik. Geçmiş olsun tekrar.

Ben hiç pişman değilim Aa o nerden çıktı kız ben Bi doğuruyum sana hep güzel güzel bahsetcem seni gaza getirmek için ama şuan pek birsey hissetmiyorum ki minicik susam kadar şey yani
Şuan yakın arkadaşımla mesajlasiyoruz o da gebe .
Gebeliği iki hafta önden gidiyor
Beş buçuk aylık olması lazım ama altı aylık gibi bı durumda.
Tekmeler başlamış tatlı telaşı başlamış

Ne zaman tahmini doğum tarihin ?

Beta çok berbat bir şey değil mi? Geçmil olsun. Covid mi diye öyle dedi doktoru?
Betadir inşallah ne demek ay ben anlamadım .
Beta çok berbat bişey değil mi demişsin nedir bu beta ?

Saçmalamış. Bok mu çıkarıyor pirt diye çıksın

Betadir inşallah ne demek ay ben anlamadım .
Beta çok berbat bişey değil mi demişsin nedir bu beta ?
Boğaz bademcikte iltihaba sebep olan bir virüs ama vücudu da kırıp geçiriyor.
İnşallah betadır deme sebebi, onun direkt antibiyotiği ya da iğnesi var ateş düşürücü ve ilacıyla 4.günde ayağa kalkarsın.
Tedavisi var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…