- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.481
Benim bademciklerim yok .yazık banaBoğaz bademcikte iltihaba sebep olan bir virüs ama vücudu da kırıp geçiriyor.
İnşallah betadır deme sebebi, onun direkt antibiyotiği ya da iğnesi var ateş düşürücü ve ilacıyla 4.günde ayağa kalkarsın.
Tedavisi var yani.
Ben de iki tane aslan var. Ev safari partisiAllahhhh .akrep geliyor
Benim bademciklerim yok .yazık bana
Senin burç neBen de iki tane aslan var. Ev safari partisi
Aynen akrep çıkıyoAllahhhh .akrep geliyor
bende cok zor atlattim lohusaligi ama benim dogumsan sonra tiroitlerim bozuldugu ve d3 lerim yerle bir oldugu icin toparlayamamisim.Ahahaha o bende de var. Mutfakta oturuyorum bebe kucağımda, gözlerim mosmor, üstümdeki gömlekte süt lekeleri, saçım darmadağınık. Gülümseyememişim bile. Resmen mutsuzluk akıyor
Bi lohusalık bi tuvalet işi ızdırabımdı resmen benim
Lohusalığımda 1 yıl sürdü gerçi
Bı ara üniversitedeyken boğazımdan bı hastalandım .
O daha beter, tüm solunum yolunu kaplar.
Fellik fellik kaç betadan.
beta nasil bisey?Hastaneye götürdüm, geldik bakalım.
Test sonucu bekliyorum, doktor bile diyor ki inşallah betadır, başka testlere gerek kalmaz
Öyle bir hal artık.
belli oldu canim, simdi ne ciktigini yazmayim burayachamallows naptın Kura bugün demişsin galiba belli oldumu
bir is basvurusu yapmistim kamuda kurayla daimi isci aliniyordu da
Var mı peki güzel haberlerinbir is basvurusu yapmistim kamuda kurayla daimi isci aliniyordu da
Neden kız hayırdırbelli oldu canim, simdi ne ciktigini yazmayim buraya
bende bu aylarda hamile kalmistim kiş cocugu zor yaHesaplattım netten kasın ortası gibi görünüyor ama tabi ultrason da belli olur sanırım fork fork önden yada geriden gelme durumuna göre sanırım
Duymak istediğine emin misinSenin burç ne
olmazmi uçlü birli bişey çikti kuradanVar mı peki güzel haberlerin
Denizzz ağzından kolay lafını duymadım kibende bu aylarda hamile kalmistim kiş cocugu zor ya
Ahahah Allah emi denizolmazmi uçlü birli bişey çikti kuradan
Akrepten başka herşeye katlanabilirimDuymak istediğine emin misin
Ben ikizler eşim başak
yok o anlamda degil hava soguk oluyo cocugu alip rahat rahat bir hava almaya cikamiyosun.Denizzz ağzından kolay lafını duymadım kialıştım yani arkadaşım
nasiptendir insallahAhahah Allah emi denizhayırlısı canım nasip değilmiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?