Geçinemeyenler kulübü

bende bu aylarda hamile kalmistim kiş cocugu zor ya
Ya bende mesela şey diye bakıyorum
Eziyetli kolik zamanları kışa denk gelse evdesin zaten hep anne bebek alışma süreci diye .

Yaza doğru da büyür , zaten sklcak park isteyecek gezme isteyecek iyi olur alır çıkarsın elinden tutup yada arabasında.

Diye düşünüyorum

Ya da ablamlarin hep öyle denk geldiği için onlardan öyle gördüğüm için bana rahatlık gbi geliyor kışın doğur yazin sal olayi

Çocuğumun geçirdiği en illet hastalıklardandı, ateşi zor düşürüyorduk fln ondan şaşırdım.
Hiç bilmediğim duymadigim bı rahatsizlikti

Öğrenmiş oldum

Az evvelde orta dunya kavramını öğrendim

Bugün hap bilgiler günüm galiba kulturleniyorum sabahtan beri .

Ben birini ağustos sonu, diğerini temmuz sonu doğurdum. Kocamam göbek ile yazın terden bunalmak ve herkes güneşin tadını çıkarırken lohusalıkta eve kapanmak zor. Bence en güzeli Mart-Nisan gibi doğurmak ve yazı bebekle dışarıda geçirmek

Kesinlikle

yaz aylarinda dogarsa uyumadiginda falan arabaya koyup disarda bir tur attirsan uyuyolar hemen,arabasiyla gezmek kolik sancilarinada iyi geliyor.
kendinde hava alabiliyosun lohusaligin ilk zamanlari kisa gelince iyice buhran basiyo insana.
6. aydan sonra oturdu emekledi ek gida vs derken surec biraz daha kolay gecer ilk kista.
anne icin bahar ve yaz aylari dogumu daha rahat oluyo.

Evet canım, hızlı test negatif sma yarınki kültür sonucuna göre tedaviye başlayacaklar, bakalım.
Ateşi yükselmeye başladı, kesin bir virüs grip falan değil ama ne acaba...
allah allah ne cabuk kapti ya
insallah cabucak atlatir.
simdi haliyle abiyede bulasacak buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…