- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.501
Ya bende mesela şey diye bakıyorumbende bu aylarda hamile kalmistim kiş cocugu zor ya
Torpil vardır yineolmazmi uçlü birli bişey çikti kuradan
Ben de kasım 2016 annesiyimDenizzz ağzından kolay lafını duymadım kialıştım yani arkadaşım
Çocuğumun geçirdiği en illet hastalıklardandı, ateşi zor düşürüyorduk fln ondan şaşırdım.Betadir inşallah ne demek ay ben anlamadım .
Beta çok berbat bişey değil mi demişsin nedir bu beta ?
Hiç bilmediğim duymadigim bı rahatsizliktiÇocuğumun geçirdiği en illet hastalıklardandı, ateşi zor düşürüyorduk fln ondan şaşırdım.
Ben birini ağustos sonu, diğerini temmuz sonu doğurdum. Kocamam göbek ile yazın terden bunalmak ve herkes güneşin tadını çıkarırken lohusalıkta eve kapanmak zor. Bence en güzeli Mart-Nisan gibi doğurmak ve yazı bebekle dışarıda geçirmekYa bende mesela şey diye bakıyorum
Eziyetli kolik zamanları kışa denk gelse evdesin zaten hep anne bebek alışma süreci diye .
Yaza doğru da büyür , zaten sklcak park isteyecek gezme isteyecek iyi olur alır çıkarsın elinden tutup yada arabasında.
Diye düşünüyorum
Ya da ablamlarin hep öyle denk geldiği için onlardan öyle gördüğüm için bana rahatlık gbi geliyor kışın doğur yazin sal olayi
KesinlikleBen birini ağustos sonu, diğerini temmuz sonu doğurdum. Kocamam göbek ile yazın terden bunalmak ve herkes güneşin tadını çıkarırken lohusalıkta eve kapanmak zor. Bence en güzeli Mart-Nisan gibi doğurmak ve yazı bebekle dışarıda geçirmek
yaz aylarinda dogarsa uyumadiginda falan arabaya koyup disarda bir tur attirsan uyuyolar hemen,arabasiyla gezmek kolik sancilarinada iyi geliyor.Ya bende mesela şey diye bakıyorum
Eziyetli kolik zamanları kışa denk gelse evdesin zaten hep anne bebek alışma süreci diye .
Yaza doğru da büyür , zaten sklcak park isteyecek gezme isteyecek iyi olur alır çıkarsın elinden tutup yada arabasında.
Diye düşünüyorum
Ya da ablamlarin hep öyle denk geldiği için onlardan öyle gördüğüm için bana rahatlık gbi geliyor kışın doğur yazin sal olayi
uyguladiklari kura sisteminde olabilirmi bilmiyorum, kirsehirdi sanirim alinacak 2 kisi icin 12 bin kisi bas vurmuş.Torpil vardır yine
Evet canım, hızlı test negatif sma yarınki kültür sonucuna göre tedaviye başlayacaklar, bakalım.filmdelisi çiktimi sonuç?
allah allah ne cabuk kapti yaEvet canım, hızlı test negatif sma yarınki kültür sonucuna göre tedaviye başlayacaklar, bakalım.
Ateşi yükselmeye başladı, kesin bir virüs grip falan değil ama ne acaba...
E tabii, en son da bana gelecek yine.allah allah ne cabuk kapti ya
insallah cabucak atlatir.
simdi haliyle abiyede bulasacak buyuk ihtimal
allah yardimcin olsun ne diyim zor oluyo cocuklar hasta oluncaE tabii, en son da bana gelecek yine.
Malum dün hastaydım, gece bebe ateşlenince dipçik gibi oldum.
Oğlanların hastalıkları biterse bir ara ben de olmayı planlıyorum
hava guzel tabi.10 km yuruduuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?