Geçinemeyenler kulübü

filmdelisi ben deniz hastalaninca cok korkuyorum havale falan gecirir diye sabaha kadar bekliyorum oyle
sende bekliyomusun gerci sen zaten yatmiyosun da
Aslında havale korkulacak bir şey değil diyor denizin doktoru. Havale vücudun ateş hızla yükselince korumak için sigortaları kapaması gibi bir olaymış. Ben denize ateş düşürücüyü de çook nadir vermişimdir. Çocuğun genel durumu ateşe rağmen iyiyse korkmam. Atlet külot gezer sadece. Çok inler oflarsa başı kalkmazsa rahatlasın diye veririm.

deniz cok inler atesi cikinca 39.5 falan olursa ilk gun donusumlu ates dusurucu veririm.
39.5 gormeden once suyu kademeli olarak titreyene kadar sogutur duş aldirim falan ama ona ragmen dusmuyosa gece uyuya falan kalirim diye veriyorum ilaci ilk gun. sonraki gunler zaten genelde daha rahat geciyo ama havalenin tamda bahsettigin sey oldugunu bilmeme ragmen korkuyorum.
bir akrabamizin cocugu belki altta yatan baska sebeplerden de dolayi olabilir problem kaldi onda o yuzden havale urkutuyo beni.

Bilemiyorum ki canım doktorun dediği buydu bize. Ama deniz de dayanaklı ateşe sanki ondan da olabilir

filmdelisi ben deniz hastalaninca cok korkuyorum havale falan gecirir diye sabaha kadar bekliyorum oyle
sende bekliyomusun gerci sen zaten yatmiyosun da
Benimkiler inanmazsın hastayken de uyumaz zaten.
10 ar 20 şer dk da bir ağlarlar, kalkarlar vs.
Ondan istesem de bekleme gibi durumum olmuyor. Hep beraber uyanık oluyoruz.
Dün gece yarım saat falan uyuduk.
Büyük oğlanın da ateşi var, çoktan geçmiş bile ona da.
Artık birkaç gün zombiyiz

kolay gelsin insallab bir an once duzelirler

Ben de bilmiyorum ki kizlar. Prokil mesajlarinda gördüm sitenin tabanı banlanmis diye yazmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…