- 14 Eylül 2014
- 21.325
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.828
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #17.521
Aslında havale korkulacak bir şey değil diyor denizin doktoru. Havale vücudun ateş hızla yükselince korumak için sigortaları kapaması gibi bir olaymış. Ben denize ateş düşürücüyü de çook nadir vermişimdir. Çocuğun genel durumu ateşe rağmen iyiyse korkmam. Atlet külot gezer sadece. Çok inler oflarsa başı kalkmazsa rahatlasın diye veririm.filmdelisi ben deniz hastalaninca cok korkuyorum havale falan gecirir diye sabaha kadar bekliyorum oyle
sende bekliyomusun gerci sen zaten yatmiyosun da
deniz cok inler atesi cikinca 39.5 falan olursa ilk gun donusumlu ates dusurucu veririm.Aslında havale korkulacak bir şey değil diyor denizin doktoru. Havale vücudun ateş hızla yükselince korumak için sigortaları kapaması gibi bir olaymış. Ben denize ateş düşürücüyü de çook nadir vermişimdir. Çocuğun genel durumu ateşe rağmen iyiyse korkmam. Atlet külot gezer sadece. Çok inler oflarsa başı kalkmazsa rahatlasın diye veririm.
nasilsin taze ve güzel anneNerden nereye böyle canım 10km
Bilemiyorum ki canım doktorun dediği buydu bize. Ama deniz de dayanaklı ateşe sanki ondan da olabilirdeniz cok inler atesi cikinca 39.5 falan olursa ilk gun donusumlu ates dusurucu veririm.
39.5 gormeden once suyu kademeli olarak titreyene kadar sogutur duş aldirim falan ama ona ragmen dusmuyosa gece uyuya falan kalirim diye veriyorum ilaci ilk gun. sonraki gunler zaten genelde daha rahat geciyo ama havalenin tamda bahsettigin sey oldugunu bilmeme ragmen korkuyorum.
bir akrabamizin cocugu belki altta yatan baska sebeplerden de dolayi olabilir problem kaldi onda o yuzden havale urkutuyo beni.
İyi gibiyim sanki bilmiyorum ki sürekli uyumak istiyorumnasilsin taze ve güzel anne
Benimkiler inanmazsın hastayken de uyumaz zaten.filmdelisi ben deniz hastalaninca cok korkuyorum havale falan gecirir diye sabaha kadar bekliyorum oyle
sende bekliyomusun gerci sen zaten yatmiyosun da
Dinliyoruz canım belki vardır de heleBugünkü aksiyondan haberiniz var mi?
Sahilde yürüyorum kuzumNerden nereye böyle canım 10km
Ne oldi audreyBugünkü aksiyondan haberiniz var mi?
kar çok yok ama ruzgar ve ayazİyi gibiyim sanki bilmiyorum ki sürekli uyumak istiyorumsabahı iple çekiyorum artışı çok merak ediyorum denizcim sen nasılsın ankara sanırım bugün soğuk ve karlıydı
kolay gelsinBenimkiler inanmazsın hastayken de uyumaz zaten.
10 ar 20 şer dk da bir ağlarlar, kalkarlar vs.
Ondan istesem de bekleme gibi durumum olmuyor. Hep beraber uyanık oluyoruz.
Dün gece yarım saat falan uyuduk.
Büyük oğlanın da ateşi var, çoktan geçmiş bile ona da.
Artık birkaç gün zombiyiz
ne olmusBugünkü aksiyondan haberiniz var mi?
bombayı attın gittinBugünkü aksiyondan haberiniz var mi?
Meraklandırdı gittibombayı attın gittin
aynen cok salaklar var
hoş geldinKhomyuk chamallows 1sadekahve bu konuya bdvdekiler icin yazdığım bu mesajım yüzünden banlanmısım. Ayyy soklardayım
aaa nasi yani kim banlamisBen de bilmiyorum ki kizlar. Prokil mesajlarinda gördüm sitenin tabanı banlanmis diye yazmislar
Anlamadım kime ne olmusBen de bilmiyorum ki kizlar. Prokil mesajlarinda gördüm sitenin tabanı banlanmis diye yazmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?