Geçmek bilmeyen vajinal mantar enfeksiyonu

sldbbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8
6
43
Merhaba arkadaşlar
yıllardır geçmek bilmeyen mantar sorunum var ilaçları kullanıyorum bir iki ay sonra tekrar nüksediyor. Bitkisel ya da farklı önerisi olan var mı ? Bu sıkıntıdan kurtulmuş olanlar yardimci olun.

Ya bu mantar nasil bisey nasil anlicaz mantar oldumuzu dis yuzeydemi oluyo. arastirdim ama her fotoda farkli gosteriyo mantarı.

Gecmis olsun arkadasim.. bu vajinal mantar belasini ceken bilir.. tam 3 sene bununla savastim diyebilirim her ilaci kullanmisimdir.. en son gittigim bi doktor her ay tekrar etmesinin sebebinin vajinal floradaki yararli bakterilerin yetersizliginden oldugunu soyledi verdigi ilaclari kullandim allaha sukur iyiyim artik.. arada yine tekrar etcek gibi oluyo hemen ilaci kullaniyorum geciyo..
Kullandigim fitil vagi hex kasinti varken kullanican.. sonra da vagi flora diye bi fitil kullandim 3 4 gun kadar... hatta her adet sonrasi 1 2 gun kullan bu fitili dedi doktorum tekrar etmesini onlermis..

Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Bende 2 senedir çekiyorum o illeti
Şeker hastalığından mı kaynaklanıyor acaba diye tahlil bile yapıldı herhangi bişey yok
Sadece bağışıklığım çok zayıf olabilirmiş diye söyleniyor
Her ay reglim ile azıyor
Gittiğim bi doktor her ay reglin ilk gününde sabah akşam içmem için ilaç vermişti, onu kullanırken iyiydim.
İlaç bitti bu ay yine aynı bela :cry:
Çok kötü olmuş doktorun söylediğine göre, ayda bir gün kullandığım ilacı 3 gün boyunca içtim, fitili bile sabah akşam kullanıyorum 7 gün boyunca hem de, kremlerim bile 2 çeşit.
İnş. geçsin de bu kadar ilacı kullanmayı bile sıkıntı etmicem.
Ama ahh şu kör olası bağışıklığım
Yerlerdeee :cry::cry:

Merhaba arkadaşlar
yıllardır geçmek bilmeyen mantar sorunum var ilaçları kullanıyorum bir iki ay sonra tekrar nüksediyor. Bitkisel ya da farklı önerisi olan var mı ? Bu sıkıntıdan kurtulmuş olanlar yardimci olun.

Arkadaşlar merhaba Dua ilebaşlıyorum yazmaya;
vajinal mantar enfeksiyonuna yakalandım aylar sürdü kullanmadığım ilaç kalmadı doktor kronik dedi . artık bıkmıştım herşeyden pantolon bile giyemez duruma geldim bu vesile ile dua ve namaza başladım ve sonunda bir arkadaşım Allah razı olsun yoğurt kullanmamı söyledi uygulanışı : evde mayalanmış yoğurt akşam yatmadan önce iyice dibine gidecek şekilde bi kaşık kadar yoğurt sürün ve yatın su kesinlikle değdirmeyin az duş almaya çalışın iyileşene kadar ben 2. gün aynı işlemi tekrarladım ve içindeki beyazlıklar kaşıntı yanma son buldu tam da umudumu kesmişken . 1 hafta uygulayın ben daha 3. günümdeyim ondan sonra haftada bir uygulayın hiçbir zararı yok zaten oradaki yararlı bakterileri çoğaltıyor he bide kefir için bol bol da yoğurt yiyin hepsi bu kadar kesin çözüm :) Allah şifa versin .

X