- 21 Ocak 2009
- 343
- 73
şuan ağlayarak yazıyorum bu sitede ne zaman derdimi paylaşsam ki senede bir kere paylaşırım hep bana yardımcı oldular derdimi hafiflettiler. ben de tip 1 diyabet, polikistik over ve hiperkortizol var yani kronik ve hormonal . kendimi 60 yaşında hissediyorum bedenende öyleyim çünkü n yapsam kolestrolüm düşmüyor, tansiyonda keza öyle. kendime çok dikkat ediyorum ama sanki çabam hep boşa değerlerim hep kötü ki senelerdir böyle çok yıpranıyorum ailem üzülmesin diye içime atıyorum bin parça oluyorum hep hastanelerdeyim, sıra bekliyorum hep. tüm tatillerde hastane işiyle uğraşıyorum. her tahlil sonunda ağlıyorum yani adam gibi karnımı doyurmuyorum ama değerlerim berbat. bazen boğuluyorum işte kafama takmıyorum ama bazen gerçekler çarpıyor yüzüme insanlarda sağolsunlar hep acımasızlar. asıl sorunuma gelirsek eğer
haftasonu kuzenimin düğünü var ve benim saçlarım yıllardır yok denecek kadar az her ilacı denedim çoğu doktora gittim kabullenmen gerek cevabını aldım. saçlarımın ortası çok seyrek gözükmesin diye tam 7 yıldır topluyorum lisede bir kere açtım bana kel dediler o gündn itibaren fobi gibi oluştu . kuaförede gitmiyorum bi kaç kuafor çok kötü şyler dedi sanki ben bilmiyorum saçımın az oldğuunu annemin gittiği kuaför o çıtçıt alsın takarım demiş internetten baktım tepelikler var ama 350 lira falan. ben ne yapabilirim düğün için ne almam gerekir bilen var mı ? öğrenciyim o tepelik saç 350 lira ben denkleştirdim ama annemde almam taraftarı değil ama saçımda yok üzülüyorum ister istemez başkalarını görünce . kimisi dalga geçiyor benimle gerçekten çok acıyor içim
haftasonu kuzenimin düğünü var ve benim saçlarım yıllardır yok denecek kadar az her ilacı denedim çoğu doktora gittim kabullenmen gerek cevabını aldım. saçlarımın ortası çok seyrek gözükmesin diye tam 7 yıldır topluyorum lisede bir kere açtım bana kel dediler o gündn itibaren fobi gibi oluştu . kuaförede gitmiyorum bi kaç kuafor çok kötü şyler dedi sanki ben bilmiyorum saçımın az oldğuunu annemin gittiği kuaför o çıtçıt alsın takarım demiş internetten baktım tepelikler var ama 350 lira falan. ben ne yapabilirim düğün için ne almam gerekir bilen var mı ? öğrenciyim o tepelik saç 350 lira ben denkleştirdim ama annemde almam taraftarı değil ama saçımda yok üzülüyorum ister istemez başkalarını görünce . kimisi dalga geçiyor benimle gerçekten çok acıyor içim