Geçmeyen adet ağrısı

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
Kızlar mrb ben aşırı adet sancısı çekiyordum ilk gün iğne olduğum an rahatliyordum. Bu ay stresten 8 gün erken oldum. 6 gündür devam ediyor ama 6 gündür de beni ağrıdan öldürüyor. İlk defa boyle bisi yaşadım ben iğne bile ise yaramıyor. Sizce sebebi nedir hicyaşadınız mi boyle günlerce suren agri

Son düzenleme:
Benim reglim çok ağrılı geçiyordu. Hatta bayılacak gibi oluyordum, o derece. Yataktan çıkamıyordum bir türlü. Sonra doktora gittim ve kistimin olduğu ortaya çıktı. Meğerse sebep buymuş.

İlaç kullandım 3 ay ve çok şükür bu ağrılarım son buldu. :nazar: Hatta son oluşumda fark etmedim bile, o derece ağrısız. :nazar:

Ayrıca bol su tüketmek iyi geliyor.
Bence doktora görünmenizde fayda var. Geçmiş olsun. :KK54:

Kızlar mrb ben aşırı adet sancısı çekiyordum ilk gün iğne olduğum an rahatliyordum. Bu ay stresten 8 gün erken oldum. 6 gündür devam ediyor ama 6 gündür de beni ağrıdan öldürüyor. İlk defa boyle bisi yaşadım ben iğne bile ise yaramıyor. Sizce sebebi nedir hicyaşadınız mi boyle günlerce suren agri

ben de cok agrım oldugu ıcın doktora gıttım bendede kist cıktı, bence doktora gıt

Kist olabilir cnm bndede var ameliyatlik derecede detaylari anlatmaym bir an önce doktra git bide ayaklrni hep sıcak tut bide adet günlerinde karnına ve ayaklarina sicak su torbası koy

X