- 27 Şubat 2015
- 1.223
- 1.038
Slm kizlar bn 3 yillik evlym.evliligmn ilk 1. 5 yili cehennem gibiydi.Esim evliliğe adapte olamadi.sürekli aramızdaki sorunları ailesiyle paylastibbu yüzden ailesiyle jicbirtartismam olmamasına rağmen aramza sogklk girdi.neysee en son büyük kavga ettk ben bosanmaya karar verdimannemlere ggittim.2 ay oradaydm.bu sure zarfında Esim hatalarini anladı baya ugrasti .sonkez sans istedi.evliligmzn ve benim kiymetimi anladgni söyledi.büyükleri araya soktu ve barstk.gercktn degismsti ve şuan cokkk şükür cokk mutluyuz bebegmz olacak inş.Esim cokdeger veriyi.sorunlar halloldu.zaten ortada elletutulur bi problem yoktu.simdi asil konuya geliyrm .sorunlu donemde ve özellikleben annemlerdeykn ne kaynnm ne gorumcelerm hhiçbir şekilde arayip sormadilar aksine ortaligi kizistrdilar.eşime kotu yönde akil verdiler.halbuki onlari annm kizkardesim gibi goryrdm.bu beni cokk yaraladi.simdi biz iyiyz ya onlarda hicbisey olmamis gibi davranmmami istiyorlar ama ben çok sogudm.unutamym kara günümde yaptiklarini.arkmdan kuyumu kaziyolarms bunu gordktn sonra tekrar isinmak cokzor.sizce hakszmiyim nasil davranmaliyym..