gecmiste olanlari unutamiyorum..sizce hakszmiyim.nasil davranmaliyimmm

perihan90

BİR UMUTTUR YAŞAMAK.....
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1.223
1.038
Slm kizlar bn 3 yillik evlym.evliligmn ilk 1. 5 yili cehennem gibiydi.Esim evliliğe adapte olamadi.sürekli aramızdaki sorunları ailesiyle paylastibbu yüzden ailesiyle jicbirtartismam olmamasına rağmen aramza sogklk girdi.neysee en son büyük kavga ettk ben bosanmaya karar verdimannemlere ggittim.2 ay oradaydm.bu sure zarfında Esim hatalarini anladı baya ugrasti .sonkez sans istedi.evliligmzn ve benim kiymetimi anladgni söyledi.büyükleri araya soktu ve barstk.gercktn degismsti ve şuan cokkk şükür cokk mutluyuz bebegmz olacak inş.Esim cokdeger veriyi.sorunlar halloldu.zaten ortada elletutulur bi problem yoktu.simdi asil konuya geliyrm .sorunlu donemde ve özellikleben annemlerdeykn ne kaynnm ne gorumcelerm hhiçbir şekilde arayip sormadilar aksine ortaligi kizistrdilar.eşime kotu yönde akil verdiler.halbuki onlari annm kizkardesim gibi goryrdm.bu beni cokk yaraladi.simdi biz iyiyz ya onlarda hicbisey olmamis gibi davranmmami istiyorlar ama ben çok sogudm.unutamym kara günümde yaptiklarini.arkmdan kuyumu kaziyolarms bunu gordktn sonra tekrar isinmak cokzor.sizce hakszmiyim nasil davranmaliyym..

Ama eşin onları dinlememiş ve senden af dilemiş . şimdi herşey güllük gülistanlıksa eşinle aranı hiç açma , görümcenlerle arana mesafe koy. tamamen yaptıklarını unut demiyorum ama bayramda seyranda aldırmaz davran en azından.

Ama eşin onları dinlememiş ve senden af dilemiş . şimdi herşey güllük gülistanlıksa eşinle aranı hiç açma , görümcenlerle arana mesafe koy. tamamen yaptıklarını unut demiyorum ama bayramda seyranda aldırmaz davran en azından.
cnm zaten öyle yapyrm ama onlar cokyakin olmak istiyor.beni aptal yerine koyuyorlar.sanki yaptklarindan haberim yok.çok ilgincker

Haklısın. Nasıl hiçbirşey olmamış gibi davranmanı beklerler ki.. onlar da nasıl hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyorlar..çok garip..
Bence yüzyüze konuşmakta fayda var. kırıldığını ssöylemelesin. bakalım acıklaması ne olacak..

Değerli arkadaşım,

Unutmamak ve hatırlamak arasında derin bir fark vardır.
Biri zihninizi sürekli meşgul eden ve sizi negatif kindar bir kişiliğe sürükleyen duygu iken, diğeri kimin "kim" olduğunu size hatırlatan tecrübenizdir. Siz daima hatırlamayı seçin.. Unutun, yeri geldiğinde hatırlayın.

Bu kişilerin davranış şekillerini belirleyen ilk yanlış hareket eşinizden geldiği için sadece onlar suçlu diyemeyiz. Ancak aldıkları tavır, yine bir kötü gün olduğunda alacakları tavıra yakın olacaktır. Dolayısıyla değişmeyecekleri için de sizin şu an bulunduğunuz durumu belki biraz esneterek devam ettirmenizde bence sakınca yok, aksine gayet lüzumlu. Yeter ki gerginlik çıkarmayın, negatif olmayın, laf çarpmayın. İlişkiniz, tıpkı bir binada otururken az çok hoşbeş yaptığınız komşunuza duyduğunuz yakınlık ve samimiyet kadar olsun. Elbette bu benim fikrim.

Mesafe o kadar güzel bir şeydir ki.. Kendi ülkenizi kurarsınız, sınırları belli.. Kimin nerede durması ve eğer o sınıra girecekse hangi kurallara uyması gerektiğini hatırlatır. Yaşananları unutun. Ve yeri gelirse yalnızca "Hatırlayın" Mesela samimiyet kurmak isterlerse, hatırlayın.. Bu mesafenizi kaybetmenizi engelleyecektir.

Geç cevabım için lütfen beni mazur görün.

Mesafeli olmaya çalışacaksınız , başka yolu yok. Dikkat etmeniz gereken, eşinizle yeniden aranızın bozulmasına engel olmak.
Bunu da yalnızca bu konuları açmayarak yapabilirsiniz.
Onlar istedikleri kadar yakın olmaya çalışsınlar sizin mesafenize göre şekil alacaktır ilişkiniz.

ya anlamıyorum,bu millet oğlunu boşandırıp ne yapcak,yada görümceler kardaşınızı boşandırıp ne yapacaksınız,bırakın mıllet yerınde mutlu olsun,ayyy şükür bizimde gelinmiz var,davet etmeden hele 3-5 ısrar etmeden gitmeyiz evine,çok şükür oda bızı başı üstünde ağırlar,neden seviyoruz,kardeşimize ve yeğenlerımıze nakıyor daha ne olsun,sırf bu yüzden bıle gelinlere saygı duyun

X