Geçer geçer valla bak 5-6hafta önce bana diyolardıda aynı senin gibi inşallah geçer,16.haftayı bekliyorum diyip duruyodum inançsız ve yorgun bi şekilde :) bi de çok sıvı tüketmemeye çalış mideyi bulandırıyo,ben tost makinasında ekmeleri kızartıp yedim kuru kuru yap peynir hiçbir şey olmadan o da bastırıyodu çok az,Allah yardımcın olsun,bir aya güzel zamanların olacaktır kendine iyi bak :)
kesın gelır bu okudugum yazıdada bayan cocuguna denemıs oda tam 3 yıl ugrasmıs sonunda bunu ogretmen solemış.cocuk artık gayet normal yolla wc ye cıkıyormus
sımdı ben neler neler yaptım ne bıtkı kayısı cayları ,ıncırle kayısıyı ssıcak suya koydum akşamdan icmedımmı,ac karnıma 5.6 gun kurusu yemedımmı ,kılo kılo sarı kayısı,meysu suları ,rezeneler,16 karısık caylar25 karısıklar, 7 otlular,150 actvya yedımya dusun yok ,yok,yok sınırselmıdır nedır anlamadım meyve yemem normalde onuda yıyorum 1 haftadır gene yok :) kım ne derse bır umut yapıyosun:)
sımdı tarıf 7.8 tane gun kurusunu kaynattık sonra blendırden gecırıyosun püreden daha sulu, meyve suyuydan daha koyu kıvam elde edıyosun onu yatarken ıc sabah kalkıncada ıc...ben aksam surup ıctıgım ıcın 5 kasık ıctım ama sabah cıktım ınsaşşal sanada ıyı gelır
3 ayda direkt kesilmez ama yavaşlamaya başlar.. 4. ayda da büyük ölçüde biter..
bende aynıydım o zorluğu çeken bilir...
ağlamaktan helak oluyordum..
biraz daha sık dişini az kalmış geçecek inşallah
Aa evet evet cnm gebelerde kullanabiliyor drna sor söyler zatn inşllh çare olurMetpamid normal zamanında hep aldığım bir ilaçtı. Ama hamileler kullanamaz diye hiç içmedim. İçiliyor mu? Allahım bgn dr.a randevum var ilk bunu soracağım. İnşallah inşallah çare olur bana da. Çok teşekkür ederimmm....
Aa evet evet cnm gebelerde kullanabiliyor drna sor söyler zatn inşllh çare olur
cnm bende tıpkı sen gibiydim ölü gibi.. içim zehir gibi hiçbir yediğimden tat alamazdım midem de asit de oluyordu yani berbattım sen gibi 6. haftalarda başladı. Kpss çalışıyordum hamilelikden dolayı özellikle bulantı yüzünden son 3 ay elime kitap alamadım. Sınava da giremedim geçenlerde.. sanki uzun süreli bi otobüs yolculuğu yapmış gibiydim. aniden kusmalar kokulara karşı hassasiyet. Anlatılmayacak kadar berbat ötesiydim. doktorum 14. haftamda rennie duo şurup verdi o bayağı hafifletmişti derken o şuruptanda tiksindim ağzıma alamıyordum. bulantılar yine kahrediyordu sanki daha da kötü oluyordum derken yaklaşık 1 hafta bile olmadı belki.. yaklaşık 6 gündür hiç bulanmıyor cnm. bana demişlerdi 17. haftalarda geçer 4. ayı doldurunca derlerdi benim hiç geçmeyecek gibi gelirdi şükür geçti şimdi. çok minik arada hissediyorum ama o hiçbir şey değil. inan geçiyormuş. inşallah seninde geçer. 1 ay daha sabretceksin. bi ara bende sen gibi 12 haftalıkken diyorlardı 1 ay sonra geçer diye hiç geçmez gibi geliyordu bak geçti şimdiArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Aynen ben de bu dediğin herşeyi yaptım. Bitkisel olsun, yapay olsun denemediğim kalmadı. En son vazgeçtim. Çıkarsam çıkıyordum, çıkamazsam o yazdığım toz...
Hadi yaa. Bunu hiç duymamıştım, yapılışı da çok kolaymış. Valla bünyemiz aynı galiba, sende yararsa bana da iyi gelir. Midem biraz düzelsin hemen deneyeceğim bunu da. Çok sağolasın.
He bir de akşamüstü türk kahvesi veya nescafe içmek de bana iyi geliyordu biliyor musun? Kahve uyarıcı olduğu için iyi geliyormuş...
Rc ederm cnm inşllh iyi olursn bndn snraÇok teşekkürler cnm çok sağol...
Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Yiyeceksin caniiiim iştah bir açılacak oh mis :) evet meyve mide bulantısına çok iyi geliyor bende 3aylik dönemde surekli meyve yedim bir de yeşil erik mide bulantımı almıştı kendime geliyordum erik c vitamini açısından çok zengin bir meyve zaten:) benim iştah açıldı ama kendime daha hiç kilo almadim bebise almisim bu 4 ayda sadece 3 kılo almisim umarım böyle sadece bebeğe alarak geçerEvet, açlık çok kötü yapıyor ama yemek saatlerim de kabusum. Açlık kötü yapmasa hiç yemezdim sanırım... Meyve bana da iyi geldi. Çok şükür, maşallah başlamışsın sen. İnsan inanamıyor valla yiyeceğine :)))
Yiyeceksin caniiiim iştah bir açılacak oh mis :) evet meyve mide bulantısına çok iyi geliyor bende 3aylik dönemde surekli meyve yedim bir de yeşil erik mide bulantımı almıştı kendime geliyordum erik c vitamini açısından çok zengin bir meyve zaten:) benim iştah açıldı ama kendime daha hiç kilo almadim bebise almisim bu 4 ayda sadece 3 kılo almisim umarım böyle sadece bebeğe alarak geçer
İki hamileliğimde de 9 ay sürdü.Sabahları oluyordu.Sizinki kadar yoğun değildi.Umarım biran önce toparlarsınız.
Ama geçecek biliyorsun bu kötü günler de :))) 9 ay sonra da bebislerimize kavuscaz, geberiyorum heyecandan :))))) bugün bir de ananesinin aldığı kıyafetleri yıkayıp utuletip yerine koydum bi garip oldum :))) ben kilo almak değil de karnım belirgin olsun istiyorum :) hayırlısı artık :))İnşallah cnm inşallah... Evet meyve iyi geliyor Allahtan yaz mevsimi çeşit çok, erik kiraz ben de yiyorum :)
Oh ne güzel maşallah, hep böyle olsun. Çok kilo da sonrası için kötü oluyor
cnm bende tıpkı sen gibiydim ölü gibi.. içim zehir gibi hiçbir yediğimden tat alamazdım midem de asit de oluyordu yani berbattım sen gibi 6. haftalarda başladı. Kpss çalışıyordum hamilelikden dolayı özellikle bulantı yüzünden son 3 ay elime kitap alamadım. Sınava da giremedim geçenlerde.. sanki uzun süreli bi otobüs yolculuğu yapmış gibiydim. aniden kusmalar kokulara karşı hassasiyet. Anlatılmayacak kadar berbat ötesiydim. doktorum 14. haftamda rennie duo şurup verdi o bayağı hafifletmişti derken o şuruptanda tiksindim ağzıma alamıyordum. bulantılar yine kahrediyordu sanki daha da kötü oluyordum derken yaklaşık 1 hafta bile olmadı belki.. yaklaşık 6 gündür hiç bulanmıyor cnm. bana demişlerdi 17. haftalarda geçer 4. ayı doldurunca derlerdi benim hiç geçmeyecek gibi gelirdi şükür geçti şimdi. çok minik arada hissediyorum ama o hiçbir şey değil. inan geçiyormuş. inşallah seninde geçer. 1 ay daha sabretceksin. bi ara bende sen gibi 12 haftalıkken diyorlardı 1 ay sonra geçer diye hiç geçmez gibi geliyordu bak geçti şimdi
bende duymamıstım .aslında malzeme aynı ama püre gıbı olunca etkılı oluyo demekkı ,bırde kaynıyo nebılıyım .zor bela dene .aksamdan berı basına gıdıp gelıyorum mıdem bulanır ıcemem dıye kasıkladım tadı nevıssssssss
kahve evet ac karnımada cıkarıyodu benı ben bır kahve asıgı olaraktan ama mıdem bulanıyo ıcemıyorum cayı ,kahveyı ,
sadece visne suyu ,uzümlü visne ama 100 % olucak bıde elmalı vısne var buda 100 % meyve suyu olucak capy ve dımeste var sadece ıcınde hiç seker yok dogal
selam canım dr.dan geldım o senın dedıgın tozuda sordum ,dedıkı duphalac dan daha kotu bu dedı duphalac en ıyısıdır dedı bu ılacların ıcınde ,butun dr lar aynı seyı soyluyoya .gunde ıkı kere ıcıcem bıde o kayısı kurunu :) saglık ocagındakı dr da dedıkı elma armut ye kıraz y ustunede ıkı bardak su ıc hıcbirseye ıhtıyacın kalmaz dedı :) benden korluk ,sagırlık,ve kafasında su toplamısmı dıyede tesler ıstedı bıde hıv,hb felan ıstedı sızden ısteyen oldumu ? 9+5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?