geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Valla yaa 16ya kitlendim ben de nedense evet çok çok susamadıkça sıvı almıyorum. Tvde akan buz gibi sulara imreniyorum inanır mısın? Evet kuru ekmek veya etimek biraz bastırıyor. Çok teşekkürler, inşallah... Sen de kendine iyi bak :)))

3 ayda direkt kesilmez ama yavaşlamaya başlar.. 4. ayda da büyük ölçüde biter..
bende aynıydım o zorluğu çeken bilir...
ağlamaktan helak oluyordum..
biraz daha sık dişini az kalmış geçecek inşallah

Aynen ben de bu dediğin herşeyi yaptım. Bitkisel olsun, yapay olsun denemediğim kalmadı. En son vazgeçtim. Çıkarsam çıkıyordum, çıkamazsam o yazdığım toz...

Hadi yaa. Bunu hiç duymamıştım, yapılışı da çok kolaymış. Valla bünyemiz aynı galiba, sende yararsa bana da iyi gelir. Midem biraz düzelsin hemen deneyeceğim bunu da. Çok sağolasın.

He bir de akşamüstü türk kahvesi veya nescafe içmek de bana iyi geliyordu biliyor musun? Kahve uyarıcı olduğu için iyi geliyormuş...

Ben de özellikle akşamları ağlıyorum artık, çok sinir bozucu. Çekmeyen anlayamaz...İnşallah cnm inşallah...

Aa evet evet cnm gebelerde kullanabiliyor drna sor söyler zatn inşllh çare olur

cnm bende tıpkı sen gibiydim ölü gibi.. içim zehir gibi hiçbir yediğimden tat alamazdım midem de asit de oluyordu yani berbattım sen gibi 6. haftalarda başladı. Kpss çalışıyordum hamilelikden dolayı özellikle bulantı yüzünden son 3 ay elime kitap alamadım. Sınava da giremedim geçenlerde.. sanki uzun süreli bi otobüs yolculuğu yapmış gibiydim. aniden kusmalar kokulara karşı hassasiyet. Anlatılmayacak kadar berbat ötesiydim. doktorum 14. haftamda rennie duo şurup verdi o bayağı hafifletmişti derken o şuruptanda tiksindim ağzıma alamıyordum. bulantılar yine kahrediyordu sanki daha da kötü oluyordum derken yaklaşık 1 hafta bile olmadı belki.. yaklaşık 6 gündür hiç bulanmıyor cnm. bana demişlerdi 17. haftalarda geçer 4. ayı doldurunca derlerdi benim hiç geçmeyecek gibi gelirdi şükür geçti şimdi. çok minik arada hissediyorum ama o hiçbir şey değil. inan geçiyormuş. inşallah seninde geçer. 1 ay daha sabretceksin. bi ara bende sen gibi 12 haftalıkken diyorlardı 1 ay sonra geçer diye hiç geçmez gibi geliyordu bak geçti şimdi

bende duymamıstım .aslında malzeme aynı ama püre gıbı olunca etkılı oluyo demekkı ,bırde kaynıyo nebılıyım .zor bela dene .aksamdan berı basına gıdıp gelıyorum mıdem bulanır ıcemem dıye kasıkladım tadı nevıssssssss

kahve evet ac karnımada cıkarıyodu benı ben bır kahve asıgı olaraktan ama mıdem bulanıyo ıcemıyorum cayı ,kahveyı ,
sadece visne suyu ,uzümlü visne ama 100 % olucak bıde elmalı vısne var buda 100 % meyve suyu olucak capy ve dımeste var sadece ıcınde hiç seker yok dogal

İki hamileliğimde de 9 ay sürdü.Sabahları oluyordu.Sizinki kadar yoğun değildi.Umarım biran önce toparlarsınız.

selam canım dr.dan geldım o senın dedıgın tozuda sordum ,dedıkı duphalac dan daha kotu bu dedı duphalac en ıyısıdır dedı bu ılacların ıcınde ,butun dr lar aynı seyı soyluyoya .gunde ıkı kere ıcıcem bıde o kayısı kurunu :) saglık ocagındakı dr da dedıkı elma armut ye kıraz y ustunede ıkı bardak su ıc hıcbirseye ıhtıyacın kalmaz dedı :) benden korluk ,sagırlık,ve kafasında su toplamısmı dıyede tesler ıstedı bıde hıv,hb felan ıstedı sızden ısteyen oldumu ? 9+5 haftalık

Benim 13.haftadan sonra azalmaya başlamıştı. 14 de bitmişti. Doktor da 14.haftaya kadar demişti zaten.
Beyaz leblebi bende etki etmedi. Hep çubuk kraker yedim.
Seçenekler arasında zeytin, kahve kokusu, ayva falan var.

Yiyeceksin caniiiim iştah bir açılacak oh mis :) evet meyve mide bulantısına çok iyi geliyor bende 3aylik dönemde surekli meyve yedim bir de yeşil erik mide bulantımı almıştı kendime geliyordum erik c vitamini açısından çok zengin bir meyve zaten:) benim iştah açıldı ama kendime daha hiç kilo almadim bebise almisim bu 4 ayda sadece 3 kılo almisim umarım böyle sadece bebeğe alarak geçer

İnşallah cnm inşallah... Evet meyve iyi geliyor Allahtan yaz mevsimi çeşit çok, erik kiraz ben de yiyorum :)

Oh ne güzel maşallah, hep böyle olsun. Çok kilo da sonrası için kötü oluyor

İnşallah cnm inşallah... Evet meyve iyi geliyor Allahtan yaz mevsimi çeşit çok, erik kiraz ben de yiyorum :)

Oh ne güzel maşallah, hep böyle olsun. Çok kilo da sonrası için kötü oluyor
Ama geçecek biliyorsun bu kötü günler de :))) 9 ay sonra da bebislerimize kavuscaz, geberiyorum heyecandan :))))) bugün bir de ananesinin aldığı kıyafetleri yıkayıp utuletip yerine koydum bi garip oldum :))) ben kilo almak değil de karnım belirgin olsun istiyorum :) hayırlısı artık :))

Ayy tıpkı beni anlatmışsın yaa... Hayat bitti sanki benim için de. Rennie ben de içiyorum, kaşığı falan attım direk kafama dikiyorum artık çok şükür atlatmışsın, maşallah cnm çok geçmiş olsun...İnşallah benimki de geçer ya Rabbim...

En kısa zamanda ben de deneyeyim. Evet şu an kahve, çay bitmiş durumda benim için de... Ben biraz da ondan kötü oldum. Meyve suyu ben de içiyorum, bunları da aldırayım eşime bi

Anladım cnm. Benim çok midem kalktı duphalactan çünkü çok tatlıydı. O toza ben önceden de alışkınım belki ondan içebildim. Tabi en iyisi doğal şeyler, meyveler. İdare edeceğiz bir şekilde işte...

O körlük, sağırlık vs. hiç duymadım benden istenmemişti isteniyor mu ki? Ama diğer saydıklarını yaptırdım, rutin kan testi. Bir de idrar yaptırmıştım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…