Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Müsadeler sizlerin kızlar....

Bende şimdi kocişi işe göndericem,Nehircimde gelir birazdan ama yarın işe gidecek erken yatar sanırım..Bende çok takılmam bu gece herlade,bi mıyışıklık var üstümde yine yahuuu...

Hayden size iyi geceler,iyi uykular..Allah rahatlık versin hepinize,,öptüm öptüm...

iyi geceler nevınım bırtek sen varsın sanırım .gecmıs olsun şifayı kapmıssın sende.aman nehıre gecırmee sakkın.ay cevremdekı herkes grıp oldu benı teğet gectı her seferınde ınsallah bısey olmaz.zaten erken dogum riskim var bırde bırde enfeksiyon kapmayayımmm demii?
bu arada nehırımde nevresım takımını güle güle mutlu günlerde kullansın ınsallah.

slm kızlar..........nbr ıyımısınızkaydirigubbakcemile5
cılegım,radyolojım masallah kızlar cok cok guzelsınız hep dıyorum ya bızım topıc fıstık dolu......ALLAH yuvalarınızı da daım etsın.........:Saruboceq:
nevınım ben cok cektım bu hafta grıpten aman dıkkat et cook gecmıs olsun canım......:çok üzgünüm:
gayecım testını yaptın mı beklemede mısın????????:1rolleyes:
denefım mavı ayı sormussun canım...bugun gorustum bende......herkese slmı var.....mavı ay da,acem de gayet ıyıler sukur.....mavı ay calısıyor artık...a.s.
nazım nerelerdesın canım yoksun yıne bu arayerimseniben
alhanım,myhopem,gulyuzum,berrınım,nehırım,pınkım,svetım,herkesı opuyorumŞeniz

yıne ben kapatıyorum kepenklerı...........hadı ıyı geceler,tatlı ruyalar hanımlar:1hug:kaydirigubbakcemile5

Yok bu sefer ben kapatıyorum galiba lotusum..Yarın görüşürüz inşallah..
Hayden iyi geceler..

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bu sabah kepenkleri ben acıyorum yeni bir hafta yeni umutlar bizlerin hayırlı sabahlar ve hayırlı işler herkese a.s.a.s.a.s.:1hug:

günaydın ...ben geldim....
bugün ikinciyim...:hooray:
berinimniye bu kadar erken kalktın bacım
lotusum mavi aya çok selam söle....
nerde bu swethome,nerde bu çilekkkk,nerde radyoloji.sabahın şekerleri...

hoşgeldin denefcim kımse yok dıye bende biraz uzanayım dedim eşimi bu sabah iş goruşmesine gonderdim o yuzden erken kalktım

Ben burdayım günaydıııınnnn...
Hemen akşam olsun mümkünse hemeeeennn..Eve gitmek istiyorum, daha yeni geldim ama gende gitmek istiyorum..
Çıleğim gelde bir anlat hele.. Neye sıkıldı canın hafta sonu?
Denef ablam patron gelince sende son durumlardan haberdar et olurmu?

Hayırlısı olsun berincim..Hayırlıysa olsun inşallah..ALlah işinizi rast getirsin..

Günaydın hanımalr
geçmişi okuyyaımd edim ama
işlerden fırsat olamdı.
Ne geçmişi okudum ne de günaydın diyebildim.
Hayırlı sabahkar efendim.
Sabah-ı şerifleriniz aydın olsun.
Yağmurlu bir günde olsa arkadan doğacak o mis gibi güneşi hissederek başlayalım güne :))))))

nehirim günaydın canım.güle güle kullan nevresim takımını.haberdar ederim bacım.akşam iletirim sizlere son durumu.
swethome günaydın canım.keyfin nasıl bakalım
çilegi bende merak ediyom.ne olduda morali bozulmuş...kim üzmüş bizim canımızı...:tomato:nerdesin bacım...

geldim denefim geldim
günaydın geleceğin en güzel anne adaylarına
nehirim en güzel günlerde kullan nevresim takımını canım benim.
çileği bende merak ediyorum.acaba önemli bişey mi ki.önemsiz olsa takmazdı heralde kafaya.hadi çilek gelde anlat yaa
bende istiyorum çok çabuk akşam olmasını.ve bu haftanın çok hızlı geçmesini.çok sabırsızlanıyorum.ne olduğunu bilmek istiyorum.şeytan diyo ki idrar testi al ama ümitlenmek te istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…