Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın radyolojim....ay bende heyacanlandım ya.of bu hafta nasıl geçer acep...delikafadulden
çilek onlıne ama nerde acep gelip yazmadı daha.

Teşekkür ederim hanımlar akşama resmini koyacağım nevresim takımımın görmenmizi istiyorum kaydirigubbakcemile5
Radyolojim yapma daha test dur azcık..Varsada bebişimiz büyüsün biraz...
Çilek hala gelmedi??

hayordır çilekimizn ne derdi varmış
çilek nerdesin canım.
denefim iiyim canım ne olsun.
koşturmaca fealn.
elleirmin heryerinde keisk var.:)
ev hanımlığı yaptım da pazar günü.
ev temizledik kociş ile.
o süpürüd ben sildim.birde halıları çırptı sağolsun.
o kadar geliyor elinden.
ben de evi sildim,3 küçük canm vardı beni zorlamayacak onalrı sildim.
işte.banyo felan derken ,4 makinada çamaşır çıkarıd aradan .yoruldum vesselam.
ama ev temiz göründü ya gözüme ne olacak ,olsun.
ama ben başka bir şey kızdım bu işler tam biterken o daha çok yordu beni.
neyse anlaırım bir ara size

kızlar selamlar hayırlı günler nasılsınız..swetim canım neymiş olan merak ettim inşş çok üzmemiştir seni tatlımm..

Berin 14 canım sen de mi kocana iş arıyorun benim giib.
Ay allahım yavrularımızın kısmetini bol verisn de atlatalım şu krizi inşallah bir an evvel

kızlar selamlar hayırlı günler nasılsınız..swetim canım neymiş olan merak ettim inşş çok üzmemiştir seni tatlımm..

aslına bakarsan çok saçma ama tepem attı.
işte.
benim eşim evde malum çalışmıyor.bu arda her gün kardeşine direksiyon deris veriyor.
c.tesi günü de ben ablama gittim sabahtan zaten .yine beraber hem gezdiler hem dierkeisyon çalıştırmış.
pazar günü de ben temzilik yaptım .eşim süpürüecek işte.felan yarıdm edecek zaten 2 haftadır ikna etmeye çalışıyorum.o gün tamam dedi.
bunalr programınız var mı diye sordular.
oda temzilik yapıyoruz dedi.işim bitince görüşürüz dedi.
ben de eşimin işi bitsede benim yanımda olmasını istedim.
tam aşağı inecekken ,sitem ettim, yani her gün olmak zorunda mı.felan bir eyre gidersenzi gidin ben gelmem işim bitmedi felan dedim.indi annesi ve bacısına artık ne dedi ise gidemem demiş.
yukarı çıkmış.bende havalandırmayaı kapatırken kayınvelidenin sesini duydum.
bir ahfta kendini dinliyor koskoca bir ahfta pazar günü temizlik yapıyor diye.
ve devamında bir sürü şey sayıyordu.
ben deçıktım içimde birkinenelkri eşime saydım.
şu kıza istersen beni hiç görmeme pahasına öğret kurtulalım.çok nankörlet felan diye bir kaç işey daha içimde vardı onalrı da anlattım ama ağlıyorudm sinirden.
o da duya annemelr böyel haksız da olsalar haklı gibi üste çıakrıalr dedi.
ya hamileyim , akşma 8 de eve geliyorum.kenimi yormamak için de gece temzilik yapmıyorum.
ya nasıl bir anlayış bu ya nasıl ikiyzülü olabiyorlar.
dedim eşime kızı hamile iken dünyamı başıma yıktı ,benim hiç bir şeye sesim çıkmıyor gene de konuşuyor seninkiler felan diye bayağı üzdüm adamı ama sonra o gönlümü alınca bend edüzeldim.tatlıya bağladık oalyı ama
naıl bir nankörlük.ya adam hafta içi 6 gün ne deseniz yapıyor gece gündüz.
ya ne var pazar güü isterse karısı ile tembellik eder yada çalışır.
hayret ya
sanki görümcem çalışıyor daben ev hanımıyım.mantığa bak hala kızıyorum ya
sizc eben mi haksızım

günaydın topiğin güzel anneleri ve adayları.........

radyolojim,teste erken daha canım,olduğu halde çıkmayabilir sonra boştan boşa üzülürsün,bende heyecanla bekliyorum...inşallah bu iş oldu...

denefcim,iş yerin kapanma gibi bir durummu söz konusu???kapanmaz inşallah canım....

berincim,inşallah kocacığın iyi haberlerle gelir canım

pinkcim sana da hayırlı günler...nasılsın??

nevincim,çok geçmiş olsun canım...biran önce iyileşirsin inşallah

swethome,kendini hiç üzme canım...sonuna kadar haklısın.....sessiz kaldıkça başına çökerler,bu kim olursa olsun....iki gün moralin bozulur ama yıllarca sürecek olan kötü şeyleri engellemiş olursun...işte aynı yerde oturunca da böyle sorunlar çıkıyor...oğullarını hiç evlenmemiş gözüyle görüyorlar galiba...sen çalışıyorsun zaten,birde üstüne üstlük hamilesin,seni pofpoflamaları gereken bir de afra tafra....Allah sabrını versin canım...durumun kolay değil ama hiçkimseye karşı ezdirme kendini

yav gülyuzlum ben onlara gene bir şey demedim.yien eşime söyleidm ama yaızk o ada zaten iş stresi var bulamıyor.garibim birde annelerinin bu tatmin olmaz duygualrı var.ben de arara kalıyor diye üzülüyoum sesimi çıkarmıyorum ama dün gerçekten sinirlendim.
sonra baktım aşkımcığım benim haklı olduğüumu biliyor ya indirdim yelkenleri suya
ama hep böyleler.
her gün onalra ile ol,yap et tut ama bir gün başka bir şey yapma isterler bende istedikelri gibi biri değilim yani .işte ne yapalım kaderç
birde allah bize hayırlsı kapıalr açsın inşallah diyorum

Çİleğim gelde bir anlat hele.. Neye sıkıldı canın hafta sonu?
çilegi bende merak ediyom.ne olduda morali bozulmuş...kim üzmüş bizim canımızı...:tomato:nerdesin bacım...
çileği bende merak ediyorum.acaba önemli bişey mi ki.önemsiz olsa takmazdı heralde kafaya.hadi çilek gelde anlat yaa
hayordır çilekimizn ne derdi varmış
çilek nerdesin canım.
hayırlı sabahlar arkadaşlarımm
kusura bakmayın canlarımm siteye girdim ama yoğunluktan yazamadımm
Allah razı olsun hepinizden
iyiki varsınız.. benim derdimle dertlenmenizz benii çok garip ettii :a015:
sizleri çok seviyorumm Şeniz
anlatıyorum inş. şimdii :çok üzgünüm:

swetim canım boşver sen onları..altlı üstlümü oturuyosunuz kayınvaldeyle aman yaa çok zor böyle işte..bulmuşlar senin gibi çalışan eşini çok seven bide kendi işini yapmaya çalışan gelini en önemliside torun vericen onlara el üstünde tutsunlar ama nerdee....töbe töbe ya..nankör bunlar eli maşalı gelin lazım onlara da görsünler..
sen kafana çok takma boşver canı ALLAH büyük..o versin cezalarını.güzel meleğini düşün sen tatlişim..

çileikm ne demek bak ben ha bire anlatıyorum.birbirmize dert yoldaşı olup teselli vermekten güzle ne var bu dünyada

hep öyle diyorum pinkim.
sağol ay beni nasıl daövmiş.
ama ben d ediyorum hep allah böyel insnalra eli maşalı verecekmişde nerdeeeee
vermiyor.
bir iyiye bir kötü:))))))

üniversiteden arkadaşlarla her ay birinden olmak üzere toplanıyoruz.
işte cumartesi bende toplanılacaktı..
bende bu ara hem regl öncesinin hemde mevsim geçişinin verdiği bi depresiflik yaşıyorumm :çok üzgünüm: :1closedeyes:
eşimlede olmadık bişeyden tartışmıştık ve aramız limoniydi
cumartesi öğlene kadar çalışıyorum ve o gün işler çok yoğunduu.. ve bi çok probemle uğraştımm :1no2:
eve gidince de yapacak bi dünya işim vardıı
o pskolojiyle hazırlıklarımı yaptım misafirlerim geldiii
neyse erkekler arka odaya hanımlarda oturma odasına geçti
bi süre sonra eşim mutfağe yanıma gelip erkeklerin oturma odasına geçmek istediklerini söyledi
bende garipseyip neden dedim bilmiyorum maç varmış galiba dedi
dedim sohbet edin boşverin şimdi abes olur yer değiştirmek.. nesee aradan biraz geçtii
eşim tekrar geçmek istiyolar dedi.. bende neden bu ısrar dedimm gülerek ya maç varmış işte dedi... iyi dedim bendee ama gülüşü bana garip geldi
kızlara söyledim hiçbiri benim eşimin maçla işi olmaz dedii... allah allah diyerek odayı değiştirdik
o ara ben mutfaktaydım bi arkadaşla ve eşim turgut arkadaşımıza gülerek şu manasız espriyi yaptıı "kapıyı da kitleyelim".. bendee mutfakta aman ne esprii modunda bişiler dedim kendi kedimee bozuldum yanii.. tuhafıma gitti..
sonra turgutun eşi erkeklerin oturduğu odadan çantasını almak için kapıyı çaldıı
aaaa
bi baktıkk kapı kitli !!!! :1shok:
bizim şarteller attıı.. bu ne demek oluyor böylee.. arkadaşım başladı eşini sorgulamaya neden kitlediniz diyee.. :mymeka:
o da "bana ev sahibi dedi" diyebildi sadece..
bendee zatenn gerginim, kötü bi dönemdeyim ve de eşime kızgın olduğum için
hiç yapmadığım şeyi yapıp herkesin içinde "ayıp olmuyor mu" dedimm
neysee biz geçtik odamıza ama bu olaya da anlam veremiyoruzz, sinirimiz fena halde bozulduu.. kafamçokkarıştı
bu arada eşim geldi yanıma onunla konuştum ne demek bu dedim.. ben sadece aramızda bi espri yaptım.. o da ciddiye alıp gerçekten kitlemiş.. dedi
bu arada arkadaşımda eşiyle(turgutla) konuştu durumu
ve aslında benii en çokk üzende bu kısmı olduuu :a015:
söylediğim sözü tamamen üzerine alınmışş vee:
"kabak benim başıma patladıı.. herkesin içinde kendimi savunamadım bile. çok mutsuzum moralim sıfır oldu. eve gitmek istiyorum ve bi daha görüşmek istemiyorum " demişşş
berbat bi cumt. geçirdikkk
oysaa ben bunları hayal etmemiştimm :sm_confused: :çok üzgünüm:
onlar benimm çok samimi arkadaşlarımm
ve kendi evimde bunları yaşamış oldukları için çok mutsuzumm, çok üzgünümmm :1closedeyes: :1no2: :bbo:senağlama

gelip temizliğine yardım edecekleri yerde bi de laf söylüyolar.çok ayıp
aileler böyle çocuklarının yuvalarının içine burunlarını sokuyolar ya sinir oluyorum bende.
ya bi bırak.onunda evi var ailesi var.karışma.kendi hallerine bırak.kayınvalideler hibi zaman gelinlerine acımazlar.o benim oğlumun eşi diye hiç düşünmezler.hi böyle bi kayınvalideye rastlamadım ben şimdiye kadr.
allah yardımcın olsun swetim.duymazdangörmezden geliceksin.başka çare yok.olan eşlerimize oluyo.onlar bizden daha fazla yıpranıyolar.
eşin senin yanında olduğu için şükret.gerisini de boşver cnaım.çocuğunu stresli bi ortamda bırakma

senin adına uzuldum canım olur boyle şeyler takma kafana sen uygun bi şekilde ozur dilersin gecer gider unutulur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…