- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.541
Hoşgeldin lotusum. Nasılsın? Bebişlerimiz nasıl? Hareketlerini hissediyormusun artık?
Çileğim çok güzel isimler ikiside. İnşallah hayırlısıyla :))
Baksana bana çocuklarımın adı bilem hazır :)
Lotusum çeyiz topiğinde var aslında benim birkaç çeyizciğim, kahvaltı takımı, bardaklar, sandıklar, çatal bıçak takmı falan, ama burayada eklerim artıkın görün kardeşinizin çeyizlerini diyerekten :))
sağolasın tatlımmselammmmmmmmm ben geldım.....
çilekim üzdüler mı canım senı???bır yanlış anlama nelere mal oluyor.......ama cok yakın arkadaslarız dıyosun hanı bır evlerıne gtsenız bır konussanız yanlıs anlama cozulur,iciniz rahatlar canım ya.......yoksa her ıkı tarafta da senın kendı ıcınde de huzursuzluk devam eder.,lutfen kendını suclayıp kafanda cok kurma bu ara hassassın ya........a.s.
ben ikisini de çok seviyorumm.. dediğin gibisare de güzel ama söylemsi zor herkes doğru söyleyemez
nis ismi güzel bekerken hep nisa olsun kıızmın adı derimd sonra birden vageçtim:)
ve bir arkdaşım kız bekliyordu ona söyleidm istersen nisa koy diye oda kotydu ve çok da güzel oldu.
inşallah doğcana kadar ne isimler bulrusn .
ben hala emin bile değilm
sağol cnm :)
Çileğim çok güzel isimler ikiside. İnşallah hayırlısıyla :))
Baksana bana çocuklarımın adı bilem hazır :)
Lotusum çeyiz topiğinde var aslında benim birkaç çeyizciğim, kahvaltı takımı, bardaklar, sandıklar, çatal bıçak takmı falan, ama burayada eklerim artıkın görün kardeşinizin çeyizlerini diyerekten :))
bence de cnm a.s.çilekim ınsallah ıstedıgın zaman hemen nasıp olsun bacım bence sare cok guzeldelikafadulden:Saruboceq::ecrin_bebek:
Allah o güzel evlatları verir de koymak nasip olur inş.. :)Söylerim ama sakn koymayın haaa:roflol:
Yok yok koyabilirsiniz..Mutluluk duyarım :)
İlk olsun benim çocuğum..
Hayali kızıma Lale Gül..
Lale Allah-u Teala'yı temsil eder, Gülde Efendimiz (as)'ı temsil eder..Şiirde, edebiyatta,islam tarihinde..
Oğluşuma Ahmet Cem..Ahmet'te Efendimiz (as)'n ismi.. Cem'de birleşmek toplanmak demekmiş..
Ablamın müstakbel isimlerinide ben buldum :)) Hayrlısıyla koymak nasip eder Allah'ım inşallah..
sağol kuzum bakalımm bebiş gelsin de hep beraber buluruz dimi :))dimplecim nisa ismi çok güzel ben beğeniyorum...
nehircim isimler çok manalıymış... çok beğendim
Allah o güzel evlatları verir de koymak nasip olur inş.. :)
Nehİr gÜle gÜle kullan bacım
kız Çeyİz hazır yavaŞ yavaŞ bakıyorum da
var mı nİyet.)))))))
İnaŞŞllah hakkında en hayırlı olan olur.
GÜle gÜle kullan Şekerİm
kaynanan melek gİbİ olsun.
Kayınbaban da tabİ.
GÖrÜmceler mÜmkÜnse aĞzı var dİlİ yok.
Bİr yardım meleĞİ olsun kaprİs neymİŞ bİlmeİsnler.
Eltİler arkdaŞtan Öte bacı olsunlar.
Kayınlarda aehlİ-İ sÜnnet sana hİÇ karıŞmasınarl eee bÖyel mÜkemmel bİr aİlenİn oĞluda sana layık,bekledİĞİnİn ÜstÜnde mutlu eden hayırlsı bİr adam olur İnŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allahh hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsinn :Saruboceq:http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...411-ceyizlerimiz-resimli-sadece-resim-21.html
Buradaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...411-ceyizlerimiz-resimli-sadece-resim-29.html
Bu sayfada birde bir sonraki sayfasında var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?