Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayır sormamıştın
bence "ipek" ismi çok hoşş özel bi isim gibi cnm :asigim:

selammmmmmmmm ben geldım.....
çilekim üzdüler mı canım senı???bır yanlış anlama nelere mal oluyor.......ama cok yakın arkadaslarız dıyosun hanı bır evlerıne gtsenız bır konussanız yanlıs anlama cozulur,iciniz rahatlar canım ya.......yoksa her ıkı tarafta da senın kendı ıcınde de huzursuzluk devam eder.,lutfen kendını suclayıp kafanda cok kurma bu ara hassassın ya........a.s.
ah svetım ah....bulmuslar senı daha ne ıstıyolar anlamadım.......hamişsın,calısıyosun,her ıse kosuyosun,esınle bır gunu cok goruyorlar oyle mı??su gelıne elın kızı mantıgında yaklasan ınsanlardan nefret edıyorum ya....:tomato:..kendılerı yada kızları sozkonusuysa durumlar degısıyor tabı........klava:...ALLAH yardımcın olsun canım......ınsallah sartların duzelır ayrı bır evın olur boyle alt ust daha da sıkıntı.......yerimseniben
nehırrr canım yalnız nevresımını degıl baska ceyızlık cıcılerde koy be guzelım gozumuz gonlumuz acılsın dımı amakaydirigubbakcemile5nbr nevınım buralardasın gordum senı:dance:
denefım kosturmaca mı yıne canım????alhan nerdesın canım gorunmuyosun bu ara....naz da kayıp:sm_confused:
berrın,gulyuzum,myhopem,pınk herkesı opuyorum kızlar..............:1hug:

ıpek çok cici bir isim swetim. Ama azcukun islama uygun bir isim olması anne-babanın görevi biliyorsun :)
Ben bu yüzden beraber kullanabileceğim 2 isim düşünüyorum hayali evliliğimden olan hayali çoocuğuma:roflol:

sare de güzel ama söylemsi zor herkes doğru söyleyemez
nis ismi güzel bekerken hep nisa olsun kıızmın adı derimd sonra birden vageçtim:)
ve bir arkdaşım kız bekliyordu ona söyleidm istersen nisa koy diye oda kotydu ve çok da güzel oldu.
inşallah doğcana kadar ne isimler bulrusn .
ben hala emin bile değilm

Hoşgeldin lotusum. Nasılsın? Bebişlerimiz nasıl? Hareketlerini hissediyormusun artık?
Çileğim çok güzel isimler ikiside. ınşallah hayırlısıyla :))
Baksana bana çocuklarımın adı bilem hazır :)
Lotusum çeyiz topiğinde var aslında benim birkaç çeyizciğim, kahvaltı takımı, bardaklar, sandıklar, çatal bıçak takmı falan, ama burayada eklerim artıkın görün kardeşinizin çeyizlerini diyerekten :))

svetım kızında ipek huylu,ipek gıbı guzel olsun ınsallah.:ecrin_bebek::Saruboceq:
çilekim ınsallah ıstedıgın zaman hemen nasıp olsun bacım bence sare cok guzeldelikafadulden:Saruboceq::ecrin_bebek:

hosbulduk güzellık..........eh ıste grıbın sonlarındayım canım kuru oksuruk kaldı......kız senın ne ceyızlerın vardır sımdı bıkac bısey deme yerimsenibengelır evı basar tek tek acarım hepsını-tatlicadiarzu-resım ıstıyoz o kaderrrrrrr:roflol:

Söylerim ama sakn koymayın haaa:roflol:
Yok yok koyabilirsiniz..Mutluluk duyarım :)
ılk olsun benim çocuğum..
Hayali kızıma Lale Gül..
Lale Allah-u Teala'yı temsil eder, Gülde Efendimiz (as)'ı temsil eder..Şiirde, edebiyatta,islam tarihinde..
Oğluşuma Ahmet Cem..Ahmet'te Efendimiz (as)'n ismi.. Cem'de birleşmek toplanmak demekmiş..
Ablamın müstakbel isimlerinide ben buldum :)) Hayrlısıyla koymak nasip eder Allah'ım inşallah..

sağolasın tatlımm
evet belki de gitmemiz gerekebilir.. bi de dediğin gibi hassas bi dönemdeyim ondan bu kadar taktımm ..
ben ikisini de çok seviyorumm.. dediğin gibi
bi olsun da neler bulunurrr nelerrr :))
sağol cnm :)
link versene bize bakalım o zaman..
çilekim ınsallah ıstedıgın zaman hemen nasıp olsun bacım bence sare cok guzeldelikafadulden:Saruboceq::ecrin_bebek:
bence de cnm a.s.
inş. ya Rabbim aratmasın kimseciklere cnm

Allah o güzel evlatları verir de koymak nasip olur inş.. :)
dimplecim nisa ismi çok güzel ben beğeniyorum...
sağol kuzum bakalımm bebiş gelsin de hep beraber buluruz dimi :))

Ay kızlar ya aÇıktım ne yesem dıye kıvranıyorum ıŞyernde de yıyecek bır Şey yk.
Bakkala gıtsem Şekerlı bıskÜvı vardır sadece pfffffffff
yada ben gııdp onu buluyorum:))))
ya Şımdı aÇım aÇÇÇ aÇÇÇ aÇıktımmmmmmmmmm

Nehır gÜle gÜle kullan bacım
kız Çeyız hazır yavaŞ yavaŞ bakıyorum da
var mı nıyet.)))))))
ınaŞŞllah hakkında en hayırlı olan olur.
GÜle gÜle kullan Şekerım
kaynanan melek gıbı olsun.
Kayınbaban da tabı.
GÖrÜmceler mÜmkÜnse aĞzı var dılı yok.
Bır yardım meleĞı olsun kaprıs neymıŞ bılmeısnler.
Eltıler arkdaŞtan Öte bacı olsunlar.
Kayınlarda aehlı-ı sÜnnet sana hıÇ karıŞmasınarl eee bÖyel mÜkemmel bır aılenın oĞluda sana layık,bekledıĞının ÜstÜnde mutlu eden hayırlsı bır adam olur ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Oyy oyy oyyy amin amin..Allah razı olsun inşallah...
Hani varsa öyle annda tamam :))
Yok be swetim çooook eksiğim var daha.. Sandık çeyizim hazırda. Alınacak çok şey var..
Benim evlenmeye çoook niyetim vardıda. Olmadı işte..:çok üzgünüm:
Bekliyorum şanslı talihli adamCADIARZU

Allahh hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsinn :Saruboceq:
bende o günlerimi hatırladımm benim için ayrı bi zevkti biliyomusun çeyiz toplamak :sm_cool:
aldığım herşeyi güzelce paketler üzerine de içindekileri yazar boş odamıza dizerdim
arada da gidip gidip bakardım onlaraa :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…