- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.821
kıskandımm yaa :dilcikar: bunlara bakarken hep eski günlerim aklıma geliyorr :çok üzgünüm:Bu arada bunlardada dün aldığım çeyizciklerim :)
Bakma isterseniz burada.
Burası ve arka sayfada.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...miz-resimli-sadece-res304m-yorum-yok-123.html
sağol alhancımm iyidir buna şükür diyelim.. çalışıyoruz işteehayırlı cumalar arkadaslarım cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun insallah.(amin)
nehırım aldıkların çok hoşşşşşşşş kız bende bıle okadar cok mutfak esyası yok sekerlıklerıne bayıldııımmmm.
pinkim nasılsın canım ?özledık nerelerdesın yaaa?bi cee yapıp cıkıyosun her seferındee.sen bu yogunluktan cocuk yapmayı unutursun kıız :)
denefıım nasılsın canım?yanacıklarından öptüüümm
radyoloğum bundan sonra renk körü ol kırmızı rengi unut tamammm mııı?ınsallah yegenımız gelecek böyle düşün ..
cileğim sen nasılsın canım?senıde öpüyorum ciciim.
nehirim canım güle güle kullan çok güzeller.üçgen paşabahçe kaselerden bende almıştım süpangle yap içinde harika duruyor ben cam kasden çok porselen kase severim ama bunları çok seviyorum...nazar boncuklu sürahinde çok hoş benimkine benziyor sadece yıkarken elim içine girmiyor benimkinin makinede yıkıyorum ama desenleri çıkıcak diyede korkuyorum canım..
hayırlı cumalar arkadaslarım cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun insallah.(amin)
nehırım aldıkların çok hoşşşşşşşş kız bende bıle okadar cok mutfak esyası yok sekerlıklerıne bayıldııımmmm.
Teşekkür ederim efem
Ben şekerlik çok severim. ıçine renkli renkli şekerler, bademler, fındıklar koymaya bayılırım. Ama tabi ufak bir ayrıntı yemeyi pek sevmem kaydirigubbakcemile2
ah canım bende buna benzer bısey yasamıstım .ünv .yurtta kalıyordum ramazan ayındaydık ben adetlıydım o aksam abdest almam gerekıyordu sınavımda vardı neyse yatmadan önce abdestımı alır namazımı kılar yatarım dedım.dersım bıttıkten sonra anaaa bır baktım herzaman olan sıcak suyu kesmısler.eyvah napıcam dedım cok üzüldüm
saat gece 1 e kadar sıcak su gelır dıye bekledım ama gelmedı bende yatagımda beklerken uyuya kalmısım.sahur vaktı yaklasırken bırı odanın kapısını actı gözüme koridorun ışıgı vurunca uyandım bırden.ama kım oldugunu göremıuyordum.hadı kalk sular geldı dedi.tamam kalkıyorum dedım o kişi her kimse odadan dısarı cıktı bende kım acaba tesekkür edeyım dıye peşinden cıktım ama korıdorda kımse yoktu ki kaldıgım oda koridorun en son odası .koşa koşa banyoya gıttgımde sular sıcacık akıyordu.hayattta gece o saatte sıcak su vermezdi yurt idaresi.bende banyomu yapıp sahur için bıseyler yemiştım sonra.ayrıca banyo yapmam gerektıgını kımseyede söylememıstım kı bırı gelıp benı uyandırsın ????? yasadıgım bu olayı asla unutamıyorum..öylesıne paylasmak ıstedııım.
:1shok::1shok::1shok: Ne diyorsun alhanım yaa. Süper bir olay. Harika. ıyiki anlattım böyle şeylerin yaşandığını bilmek çok hoşuma gidiyor.a.s
selam kızlar cumanız mubarek olsun tum zorda kalanların duaları kabul olsun inşallah nehırcım ceyızlerini baktım cok guzeller Allah ım guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın sana
Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah.
ınşallah inşallah. Alalımda kullanrızda inşallah dimi :)
kıskandımm yaa :dilcikar: bunlara bakarken hep eski günlerim aklıma geliyorr :çok üzgünüm:
güle güle kullan tatlımm Şeniz
sen bu ayda maaşı buraya yatırdınn herhalde :roflol:
Hiç sorma yaa bu işe girincede para mara kalmıyor insanda.
Ohh ohh canıma değsin sıra bendenaniknanik
ınşallah hayırla sağlıkla mutlulukla yaşarım bende o günleri
inşaallah tatlım inş. ŞenizHiç sorma yaa bu işe girincede para mara kalmıyor insanda.
Ohh ohh canıma değsin sıra bendenaniknanik
İnşallah hayırla sağlıkla mutlulukla yaşarım bende o günleri
ya bacımm sabahtan beri zaten deli oldum bi türlü giremedim sorun vardı nettekız nehir o sayfaya baktım başkalının çeyizleri var
baıcm
birde
şimdi kimse beni sormamış aşkolsun küstüm nerede olduğumu söylemeyecğim size
bende seniii çokk öptüm hayırlı haberlerle gel inş.selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
nehirim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah Mevlammmmma.s.
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn Rabbim tüm darda kalanların yar ve yardımcısı olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bugün büyük gün ayrıntılı usg var dua edin kızlar oğluşum sağlıklı olsun inşallahhh:Saruboceq:
denefim lotusum swetem alhanım radyolojim çileğim berinim nazım pinkim nevinim gülyüzlüm zuhalim mumucum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?