Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim sen de taktın kırmıızılara unut hayatından çıkar kırmızı rengi...rahatla gülüm.....bu sefer insallah başaracaksın.:Saruboceq:
ule bi amerika kadar olmadılar ya.kaç gündür bulamadılar....baştan yardım alsalardı ya..:tomato:

Günaydıın. Hayırlı cumalar hepinize.
Bugün inşallah çok hayırlı bir gün olur inşallah.
Rabbim gönüllerinizdeki muradı hayrlı olarak versin inşallah.
İnşallah hayırla sağlıkla tüm kayıplar bulunur inşallah.
Çok üzgünüm bende. Gece vücut ısıları bulunmuş diye haber almıştık. Sabah inşallah hayırlı haberler alırız dedim ama gene yok maalesef.
Ben ne kaza olduğuna inanyorum nede bulamadıklarına.
Başkan yardımcısı açıklama yapmış yanlış yerde arıyorlarmış 2 gündür demiş.
Hiç öyle 3000 kişi yoktu demiş. Offf off ne olacak bu ülkenin hali..

Neyse komik bişey anlatayım bari. Saf kardeşiniz bugün ne yaptı :roflol:
Dün gece dayımın kızıyla birlikte ablamdaydık. Eniştemin işte son gecesi. Film kiralaladık. 50 İlk Öpücük.
Mükemmel bir film bu arada. Şiddetle tavsiye ederim.
Neyse gece 3 'te 3 buçukta yattıkdelikafadulden.
Sabahleyin saat 8'e kurdum saatimidelikafadulden. Sonra 8'de uyandım. 15 dk. yatakta yuvarlandım :))
Kalktım el-yüz-diş-abdest-giyim-parfüm-krem-manto. Ablam un kurabiyesi yapmıştı. Ondan bri kaba koydum. Bu aradada ablam neden bana kahvaltı hazırlamaya kalkmad acaba diyorum. Yoksamki saati mi çalmadı. Neyse dedim zaten geç yattık başıda ağrıyordu kaldırmayaym gideyim.
Elime çantamı aldım. Tam çıkacaktımki dönüp bi saate bakayım dedim.
Bizim kuzende fosur fosur uyuyor tabi:roflol:
Bu arada sessiz sessiz giyinirken içimdende diyorumki nolur sanki saati yanlış görsemde saat daha 8 buçuk değil 7 buçuk olsa diye.Hemen yatar uyurdum 1 saat. Sonrada imkansız tabi. Gitmem lazım kaçış yok dedim.

Çantamı aldım tam çıkıyorum bir baktım saate saat 7 buçuk:1shok:.Uzuuuuunca bir süre saate baktım:1shok:
Oturdum tam 5 dk. saate baktım. Nasıl yani diye:1shok:
İnanamadım yani öylesine geçirmiştim içimden ve olmaz demiştim.
Ama oldu. Hay Allah'ım dedim bugüne kadar hiç mi içimden ablamın bebişiyle ilgili birşey geçirmedim ben dedimCADIARZU
Neyse bi tek eteğimi çıkardım. Başımda eşarp yattım öyle:roflol::roflol:
Sonra tabi gerçek saat gelince Allah razı olsun ablam kalktı a.s

Ya öyle hanımlar çok saçma dimi. İlk kez geliyor başıma böyle bir şey.
Ne dilerken çooook dikkat etmek lazım demekkikaydirigubbakcemile3

nehirim canım güle güle kullan çok güzeller.üçgen paşabahçe kaselerden bende almıştım süpangle yap içinde harika duruyor ben cam kasden çok porselen kase severim ama bunları çok seviyorum...nazar boncuklu sürahinde çok hoş benimkine benziyor sadece yıkarken elim içine girmiyor benimkinin makinede yıkıyorum ama desenleri çıkıcak diyede korkuyorum canım..

hayırlı cumalar arkadaslarım cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun insallah.(amin)
nehırım aldıkların çok hoşşşşşşşş kız bende bıle okadar cok mutfak esyası yok sekerlıklerıne bayıldııımmmm.
pinkim nasılsın canım ?özledık nerelerdesın yaaa?bi cee yapıp cıkıyosun her seferındee.sen bu yogunluktan cocuk yapmayı unutursun kıız :)
denefıım nasılsın canım?yanacıklarından öptüüümm
radyoloğum bundan sonra renk körü ol kırmızı rengi unut tamammm mııı?ınsallah yegenımız gelecek böyle düşün ..
cileğim sen nasılsın canım?senıde öpüyorum ciciim.

Neyse komik bişey anlatayım bari. Saf kardeşiniz bugün ne yaptı :roflol:
Dün gece dayımın kızıyla birlikte ablamdaydık. Eniştemin işte son gecesi. Film kiralaladık. 50 İlk Öpücük.
Mükemmel bir film bu arada. Şiddetle tavsiye ederim.
Neyse gece 3 'te 3 buçukta yattıkdelikafadulden.
Sabahleyin saat 8'e kurdum saatimidelikafadulden. Sonra 8'de uyandım. 15 dk. yatakta yuvarlandım :))
Kalktım el-yüz-diş-abdest-giyim-parfüm-krem-manto. Ablam un kurabiyesi yapmıştı. Ondan bri kaba koydum. Bu aradada ablam neden bana kahvaltı hazırlamaya kalkmad acaba diyorum. Yoksamki saati mi çalmadı. Neyse dedim zaten geç yattık başıda ağrıyordu kaldırmayaym gideyim.
Elime çantamı aldım. Tam çıkacaktımki dönüp bi saate bakayım dedim.
Bizim kuzende fosur fosur uyuyor tabi:roflol:
Bu arada sessiz sessiz giyinirken içimdende diyorumki nolur sanki saati yanlış görsemde saat daha 8 buçuk değil 7 buçuk olsa diye.Hemen yatar uyurdum 1 saat. Sonrada imkansız tabi. Gitmem lazım kaçış yok dedim.

Çantamı aldım tam çıkıyorum bir baktım saate saat 7 buçuk:1shok:.Uzuuuuunca bir süre saate baktım:1shok:
Oturdum tam 5 dk. saate baktım. Nasıl yani diye:1shok:
İnanamadım yani öylesine geçirmiştim içimden ve olmaz demiştim.
Ama oldu. Hay Allah'ım dedim bugüne kadar hiç mi içimden ablamın bebişiyle ilgili birşey geçirmedim ben dedimCADIARZU
Neyse bi tek eteğimi çıkardım. Başımda eşarp yattım öyle:roflol::roflol:
Sonra tabi gerçek saat gelince Allah razı olsun ablam kalktı a.s

Ya öyle hanımlar çok saçma dimi. İlk kez geliyor başıma böyle bir şey.
Ne dilerken çooook dikkat etmek lazım demekkikaydirigubbakcemile3[/B][/QUOTE]

ah canım bende buna benzer bısey yasamıstım .ünv .yurtta kalıyordum ramazan ayındaydık ben adetlıydım o aksam abdest almam gerekıyordu sınavımda vardı neyse yatmadan önce abdestımı alır namazımı kılar yatarım dedım.dersım bıttıkten sonra anaaa bır baktım herzaman olan sıcak suyu kesmısler.eyvah napıcam dedım cok üzüldüm
saat gece 1 e kadar sıcak su gelır dıye bekledım ama gelmedı bende yatagımda beklerken uyuya kalmısım.sahur vaktı yaklasırken bırı odanın kapısını actı gözüme koridorun ışıgı vurunca uyandım bırden.ama kım oldugunu göremıuyordum.hadı kalk sular geldı dedi.tamam kalkıyorum dedım o kişi her kimse odadan dısarı cıktı bende kım acaba tesekkür edeyım dıye peşinden cıktım ama korıdorda kımse yoktu ki kaldıgım oda koridorun en son odası .koşa koşa banyoya gıttgımde sular sıcacık akıyordu.hayattta gece o saatte sıcak su vermezdi yurt idaresi.bende banyomu yapıp sahur için bıseyler yemiştım sonra.ayrıca banyo yapmam gerektıgını kımseyede söylememıstım kı bırı gelıp benı uyandırsın ????? yasadıgım bu olayı asla unutamıyorum..öylesıne paylasmak ıstedııım.

hayırlı cumalar....Allah hepimizin dualarını kabul etsin....geçmişi pek okuyamadım...bir bakayım dedim,misafirim gelecek,ancak hazırlanırım...görşmek üzere......

selam kızlar cumanız mubarek olsun tum zorda kalanların duaları kabul olsun inşallah nehırcım ceyızlerini baktım cok guzeller Allah ım guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın sana

Bu arada bunlardada dün aldığım çeyizciklerim :)
Bakma isterseniz burada.
Burası ve arka sayfada.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...miz-resimli-sadece-res304m-yorum-yok-123.html
kıskandımm yaa :dilcikar: bunlara bakarken hep eski günlerim aklıma geliyorr :çok üzgünüm:
güle güle kullan tatlımm Şeniz
sen bu ayda maaşı buraya yatırdınn herhalde :roflol:
sağol alhancımm iyidir buna şükür diyelim.. çalışıyoruz iştee
bende öptüm seniiiiii a.s.

Çok teşekkür ederim pinkim Allah razı olsuna.s..
Bende porselen severim ama bu camlar çok hoşuma gitmişti ondan aldm. Bak sende seviyormuşsunsositososito

kız nehir o sayfaya baktım başkalının çeyizleri var
baıcm
birde
şimdi kimse beni sormamış aşkolsun küstüm nerede olduğumu söylemeyecğim size

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
nehirim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah Mevlammmmma.s.
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn Rabbim tüm darda kalanların yar ve yardımcısı olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bugün büyük gün ayrıntılı usg var dua edin kızlar oğluşum sağlıklı olsun inşallahhh:Saruboceq:
denefim lotusum swetem alhanım radyolojim çileğim berinim nazım pinkim nevinim gülyüzlüm zuhalim mumucum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

myhopm allah yarıdmcın olsun.ne güzel ayrıntılı göeceksin işte.:)))
hayırlı günde hayırlı haberle gel canım

Hiç sorma yaa bu işe girincede para mara kalmıyor insanda.
Ohh ohh canıma değsin sıra bendenaniknanik
İnşallah hayırla sağlıkla mutlulukla yaşarım bende o günleri
inşaallah tatlım inş. Şeniz
kız nehir o sayfaya baktım başkalının çeyizleri var
baıcm
birde
şimdi kimse beni sormamış aşkolsun küstüm nerede olduğumu söylemeyecğim size
ya bacımm sabahtan beri zaten deli oldum bi türlü giremedim sorun vardı nette
ama geçirdim içimden hep
nerde bu kız acep diyee :sm_confused: doktordamıydın söle çabukk
bende seniii çokk öptüm hayırlı haberlerle gel inş.

Ben baktım şekerim okudum hepsini ama yapacak yorum bulamadım kaydirigubbakcemile3
Siz yapında ben bilgileneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…