Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aşkolsun :dilcikar: birinizde şuna yorum yapmadınız yanii :sm_confused:

canım şimdi baktım çok güzel bilgiler varmışş ama ben geç kaldımmmmm o dediğin testleri başta doktorum istemişti sonra gerek yok dediiiiiii ben hala hiç kan idrar testi yaptırmadım umarım bir sorun yokturrr ki biliyorsun bizimki planlı yaniiiiiii:sm_confused:
belkide arzamda hepsini yaptırdığımdan gerek görmedi o da olabilir tabiiiiCADIARZU
berinim niye görebilecekmiyim dedin canımm kontrolünde görürsün tabii hayırdır bir terslik yok dimiiii
swetem nehirim çileğim berinim çok sağolun kızlarrr:1hug:

ben geldim tekrar
valla swetim ben sadece sabah girmiştim topiğe
bi de şimdi giriyorum.hiç haberim olmadı kim geldi gim gelemedi.
nerdeydin bakalım sööyle.bebişle ilgili bişeyler mi yaptırdın.
ben de yemekte doktorumu gördüm.nerdesin ayşe özledim seni dedi.ay gül gül öldüm.haftada 3 kere buluşmamız oluyodu tabi.bende olduğu gibi kadında da alışkanlık yaptı.ne oldu geliişmeler dedi.bende hocam bekliyorum.bugün 12. gün dedim.tamam eğer olmazsan pazartesi görüşelim dedi.ööle işte.
nehirim henüz bakmadım canım birazdan bakcam çeyizlerine.
çileğim inan bu konularda benim pek bir bilgim yok.kendi yaptığım bir hazırlıkta yok folik asit dışında.o yüzden bi yorum yapmadım ben.

Ben baktım şekerim okudum hepsini ama yapacak yorum bulamadım kaydirigubbakcemile3
Siz yapında ben bilgileneyim.
çileğim inan bu konularda benim pek bir bilgim yok.kendi yaptığım bir hazırlıkta yok folik asit dışında.o yüzden bi yorum yapmadım ben.
tamam tamam :dilcikar:
arkadaşlar enkaz bulunmuş
üç ceset var
diğerleri de kayıpmış galiba
:çok üzgünüm:

5 ceset bulunmuş biri aranıyormuş offff Allahım rahmet eylesin yaaa hep dua ettim bir mucize için ama iki gün o hava şartlarındaaa düşünmek bile çok kötüüsenağlamasenağlamasenağlama

Kızlar geldim.
Tekrar
bankaya gittim şirket için.
Ama sabah hastanedeydim.
Gece ölüdm bititm.sancıalrım çoka rttı.
Ağladım artık.eşim ısrarla doktora gidelim deyince bende artık dayanamayacaımı anladım ve doktora gitik.
Sonuc.kum geçirme ve sağ böbrekte büyüme.
Anam bir hamile oldum birden herşeyim büyümye başladı.:)
ama çok acıdı.
şimdi idrar kültürüne göre ürolog ile görüşecğiz
şu an takipte kalacak yani.
Allhım inşallah büyümez daha fazla ççünkü doğumu ve hamileliği zorluyormuş.
Kıızm d bu arada 1,020 gr.olmuş tyzeleri.
Işte bu kadar.sevindiric tarafı kızımı görüdm ve iyi olduğunu öğrendim.işte böyle

swet çok geçmiş olsun cnm
ben de taş düşürmüştüm bi kere .böbrek ağrısının nasıl kötü bişey olduğunu biliyorum canım.allah yardımcın olsun.
ya 5 miş yaa.çok üzgünüm.muhsin beyi henüz bulamamışlar.ruhları şad olsun.allah rahmet etsin

geçmiş olsun swetçim yaa a.s., umarım başını ağrıtmaz :teselli:
anladığım kadarıyla gebelik döneminde anne
diş olsun, şeker olsun, guatr olsun vs vs
baya etkileniyor, vücut hassaslaşıyor ya ondan mıdır nedir fisfisfis

allah helikopter kazasında ölenelre rahemt etisn.
çok üzüldük.
allah ölümün bile hayırlısını versin.
çok zor arkada kalanalr için bile.hep nasıl öldü acaba ile hatırlayacaklar.
kurtarılabilirid diyecekler.
allah ayrıdm etisn

bu arada uamrım başımı fazla ağrıtmaz.çünkü böbrek büyümeye devam ederse bebeği erken alıyorlar ,öecburen sezaryen oluyor oda tabi.
hakkımzıda hayırlsı

swetem geçmiş olsun canımmm inşallah büyümez de zamanında geliverir kucağına meleğinnnnn bu arada maşallahhh yeğenimizeeee
ben çıkıyorum kızlarrrr görüşmek üzereeeeea.s.

Swetim çoook geçmiş olsun ya..
Sevinmekmi lazım acaba bebişle ilgili değil diye. Galiba sevinebiliriz.
Allah şifa versin inşallah.. ılaçta kullanamyorsun dimi?
Hayrlısı olsun .Hayrlı sağlıklı doğum olur inşallah.. Kızımızada maşallah sübhanallah.

Bu arada sağ yokmuş galiba. 6 cesedede ulaştık diyorlamış.
Köylülerin bugün haberi olmuş daha. Adamlar olsa olsa buraya düşer deyip kendi imkanlarıyla bulmuşlar. Yazıklar olsun onlar teknolojileriyle bulamayanlara..
Köylüler çok şaşırmış. Burayı nasıl aramadılar diye..

söyledikleri yer çok bilindik.ama dağcıalrın ve zicilerin hep kamp kurudğu bir bölge olması laızm.döngel bölgesi.
allah yardım etsin.

çok uzgunum kızlar ya......helıkopter kazasında ıhmaller zıncırı bırbırını kovaladı ve 6 kişi telef oldu daglarda.....cok cok etkılendım,cok uzuldum.....ALLAH aılelerıne sabırlarlar nasıp etsın,kendılerıne rahmet eylesın.....:Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlama

ben de çok çok çok üzgünüm
içimde çok fena bi sızı var.hatta ağlamak istiyorum.yazıklar olsun bizim kullanamadığımız ama övünmeyi bildiğimiz teknolojilerimize.
kesinlikle kasıt arıyorum.hiç kimse asla masum değil bu konuda.sadece o 6 altı masum insan.çok yazık.çok önemli bir değeri kaybettik.
iyi akşamlar.ruhlarına fatiha okumayı ihmal etmeyelim arkadaşlarım

ben cıkıyorum kızlar tvden takıp edeyım bıraz..... Yazıcıoglunun eşi,kızı ve ıcıslerı bakanı kaza yerıne gdıyorlarmıs.........Takdiri ilahi ama o ınsanların hıcbırı ölümü bu sekılde haketmemıslerdi......senağlama

biz geldikkkkk:dance::dance:
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:
acı mutluluğun kardeşiymiş bir yanım üzülüyor 6 kişi yok yere Hakkın rahmetine kavuştu kader tabi ama işte o amalar olmazsaaa daha erken bulunsaydı enkaz kurtulan olurmuydu niye bu kadar gecikildi teknoloji teknoloji dedikleri bu kadar aciz mi köylüler kadar da olamadılar yaaa yok yere yazık oldu canlara ateş düştü ocaklaraaa Allah hepsine rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Myhopem senın adına cok sevındım canım senın az kalmıŞ doĞuma ne guzel kucaĞına alcan bebıŞını

ıyı aksamlar kızlar ay moralım cokkk bozuk hıc sag cıkan olmadı yaaa.ıhmal edenler nasıl can verecekler ck merak edıyorum o 6 kişi hesap sormayacakmı onlardan?ne büyük acı yaaaa senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…