- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.201
çilekcim,nehircim...inşallah kendiliğinden olur ama zor gibi geliyor bana...çünkü benim yumurtalarım erken çatlıyor ve ebriyo oluşmuyor...dr.yüzümüze dedi...şansın yok değil ama çok az dedi...deneyebildiğin kadar deneyeceksin dedi....Allaha ve kadere sonsuz inancım var...o olmasa şimdiye yıkılmıştım zaten....çünkü 8 yıldan beri bu iş için uğraşıyorum...ama dayanma gücüm bitiyor galiba......
Gulyuuzm bu erken Çatlama İÇİn acaba bİtkİsel bİr Şey avr mıdır.
Hanİ bİr sÜrÜ bİtkİ kÜrÜ kullanılıyor ya onlardan da denedİn mİ hİÇ.
İnsanın canına tak ettiği bir zaman illaki oluyor. Ama olmaması için dua edeceğiz.
Olmasın umutsuzluğa kapılmamaya çalışacağız.
Yok yaa ben artık normalden olurlara ihtimal vermiyorum.
Senin içinde ablam içinde.
Şimdi kızacaklar bana olur tabiki neden olmasın diye, öyle deme üzme insanları diye.
Ama kimine nasip olmuyor, normalden kat kat daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor yapacak birşey yok.
Bunları bile bile normalden olur diye beklemek yanlış olur eksik olur.
Tedavi lazım, Allah-u Teala size böylesini uygun görmüş. Çok fazla çabalamanızı istemiş.
Yani seni anlıyorum. İçinden kendiliğinden olmasını istersin tabi ama, olmayacağını tedavi gerekeceğinide bilirsin. Ki zaten hep tedaviye gidiliyor sonunda.
Ablamda artık farkına vardı bunu. Normalden olur diye beklemenin alemi yok. Tedavi şart.
Hemde zor koşullar altında oluyor. Tedavi zaten zor, tedaviye giden yollarda zor.
Allah yardımcınız olsun hepinizin inşallah...
sağı solu hiç belli olmaz da cnm :1closedeyes:Çileğim sen kocişine be anacığıma soram bakalım ne diyecekler :)))
Ohh ikiside izin vermezse tam makara olur :roflol:
swetcim,bir kere raporlu denedim olmadı,devlet iki şans veriyor...raporlu olarak bu son şansım...ilk tüp bebek denemem özeldeydi...ikincisini raporlu olarak adana başkentte yaptırdım ve tekrar 3.denemem de orda olacak ve bu sefer ilaçlarım biraz pahalı yani raporlu denesemde bana maliyeti yüksek olacak...elimdeki parayı buna kullancağım...16 ay sonra özelde yaptırmam için 5-6 milyar param olamsı lazım...32 yaşındayım canım......
swetcim,dediklerine üzülmedim canım,bugün kederliyim işte iki üç güne kadar toparlarım kendimi...hatayda oturuyorum...öncelik sağlık tabiki....Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin,bebişi de hayırlısıyla nasip etsin...yaşımız da pek küçük değil be canım...kadında yaş faktörü çok önemli biliyorsun...erken menepoz beni korkutur...inşallah sende sağ salim bebişini dünyaya getirirsin....
Amin inşş..:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlar gecmişi okuyordum nasılsınız
gulyuzum cok uzuldum durumuna ya inşallah tedavısız bı bakmışın kırmızılar gelmedi bebışın olur inşallah
pınkım senın icin daha zor canım kac deneme yapmışın oyle allah guc kuvvet ve sabır versın sana ve tum bebek isteyenlere canım
ben 2 defa amerikan hast de 2 defada süleynmaniye de denedim ist da..bu sefer bursa acıbadem olucak inşş hayırlısıyla bi aksilik çıkmazsa inşş haziranda başlarız nasipse:Saruboceq:pinkcim,diyorum ya Allah sabrımızı kat kat arttırsın...çok zor olduğunu sende çok iyi biliyorsun...param olsa hiç bıkmadan deneyeceğim ama o da olmayınca tıkanıp kalıyoruz işte......sen nerelerde denemiştin?***
Pinkim ben senin 4 deneme yaptığını hiç bilmiyordum.
Ama inşallah bu defa olur canım.rabbim hakkımız da hayırlısını verisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?