Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

İnsanın canına tak ettiği bir zaman illaki oluyor. Ama olmaması için dua edeceğiz.
Olmasın umutsuzluğa kapılmamaya çalışacağız.
Yok yaa ben artık normalden olurlara ihtimal vermiyorum.
Senin içinde ablam içinde.
Şimdi kızacaklar bana olur tabiki neden olmasın diye, öyle deme üzme insanları diye.
Ama kimine nasip olmuyor, normalden kat kat daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor yapacak birşey yok.
Bunları bile bile normalden olur diye beklemek yanlış olur eksik olur.
Tedavi lazım, Allah-u Teala size böylesini uygun görmüş. Çok fazla çabalamanızı istemiş.
Yani seni anlıyorum. İçinden kendiliğinden olmasını istersin tabi ama, olmayacağını tedavi gerekeceğinide bilirsin. Ki zaten hep tedaviye gidiliyor sonunda.
Ablamda artık farkına vardı bunu. Normalden olur diye beklemenin alemi yok. Tedavi şart.
Hemde zor koşullar altında oluyor. Tedavi zaten zor, tedaviye giden yollarda zor.
Allah yardımcınız olsun hepinizin inşallah...

Gulyuuzm bu erken Çatlama İÇİn acaba bİtkİsel bİr Şey avr mıdır.
Hanİ bİr sÜrÜ bİtkİ kÜrÜ kullanılıyor ya onlardan da denedİn mİ hİÇ.

canım çok şey denedim,herbalist atabay güveloğlu var...ondan 3 aylık karı koca için ayrı ayrı kür getittirmiştik onları içmiştim...ama tık bile demedi

Şimdi öyle düşünüyorsun ama vaz geçeceksin bu düşücendende biliyorum.
Çocuk hiç kimse için hayal değil.
Şimdi olmazsa sonra. Bir yol elbet bulunur, bir kapı elbet açılır. Sıkmamaya çalış canını.

Çileğim sen kocişine be anacığıma soram bakalım ne diyecekler :)))
Ohh ikiside izin vermezse tam makara olur :roflol:

çok doğru söylüyon bacım...insan bile bile lades dermi...ben diyemiyorum artık...Allahtan ümit kesilmez kesmiyorum da ama normal yoldan olacağınada ihtimal vermiyorum.....bu bizim kaderimizmiş...ne yapalım yüce rabbim bize dayanma gücü versin....:Saruboceq:

Canım gulyuuzm neden son Şansım dıyorsun ben onu anlamadım kı.
Yanı raporun var deĞıl mı.raporlu da olsa masraf ıster tabı.
Yada hıÇ olmadı 16 ay sora denersın.sÖylemesı kolay deme ,elbette zor olduĞunun farkındayım.allah yarıdmcı olsun dıyorum.
Ancak hanı nedne hıÇ olmaz bır daha dıyrousn canım.yaŞın kaÇ senın.

swetcim,bir kere raporlu denedim olmadı,devlet iki şans veriyor...raporlu olarak bu son şansım...ilk tüp bebek denemem özeldeydi...ikincisini raporlu olarak adana başkentte yaptırdım ve tekrar 3.denemem de orda olacak ve bu sefer ilaçlarım biraz pahalı yani raporlu denesemde bana maliyeti yüksek olacak...elimdeki parayı buna kullancağım...16 ay sonra özelde yaptırmam için 5-6 milyar param olamsı lazım...32 yaşındayım canım......

Swetim hiç kolay değil ben onu anlıyorum. Rapor 2. olacak yani son hakkı olacak.
Bir tüp bebek demek en az 6 milyar demek. Sadece tedavi aşaması bu birde. Maaşın o kadar azaldıktan sonra çok zor olur. O yüzden zaten şu anki umutsuzluğu.
Bu sefer olmazsa bir daha yaptırmam çok zor diyor.
ınşallah gerek kalmaz inşallah, Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Dediğim gibi tedavi zor tedaviye giden yolarda zor.
ınsan aman biriktirirsin gibi düşünüyor ama dile kolay 6 milyar bir tedavi.
Ekmek değil su değil sadece tedavi.
Ablamları düşünüyorumda 5 senedir dünyanın parasını harcadılar tedavilere, dahada harcayacaklar.
Her adımı servet değerinde artık. Birde bu işin maneviyatı var.
Yani özetle böyle hissetmesi çok normal...

canım seni üzmek için söylemedim.ama bak raporlu denemek iöin bir hakkın daha varmış.
yaşında küçük daha .yani allahım bekletmden hayırlsı ile versin elbbeteki gönlümüz yüreğimiz bunu istiyor.
elimde ki parayı bu 2. denemeye harcayacağım dediğine göre bak.kısmeeti duruyor inşallah.
adana mı yaşıyorusn sen.
adana başkent bayağı yoğun bir hastane diye biliyorum ben .allahın takdiir ile oalcka inşallaha
ama sen sne olma zolamaycak deme canımsın.
biz vucudumuza söz geçirebiliyoruz biliyorusn.iyi düşün.
bak bende 34 yaşındayım.
çok şükür rabbim tdaviye gerek olamdan verdi.
şimdi kızımın sağlığı için dua ediyorum.sağlıkla doğsun ,sağlıkla gelsin.güzel kaderi olsun diye.
herşeyden önce sağlık britnem.
iyi düşün iyi olsun olur mu?
hepimzi sana duacıyız
allahım korktupuna uğratmasın.
fazla bekletmeden sağlıkla anne olup kucağına lmayı nasip etisn.inşallaha.s.

swetcim,dediklerine üzülmedim canım,bugün kederliyim işte iki üç güne kadar toparlarım kendimi...hatayda oturuyorum...öncelik sağlık tabiki....Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin,bebişi de hayırlısıyla nasip etsin...yaşımız da pek küçük değil be canım...kadında yaş faktörü çok önemli biliyorsun...erken menepoz beni korkutur...inşallah sende sağ salim bebişini dünyaya getirirsin....

evet tatlım çok haklısın tedavi süreci çok zor bende devlet hakkımı doldurdum cepten ödeyeceğiz artık çok masraflı dr un dediğini katkat geçiyor başlayınca 2 kere özelde 2kere devlette denedik olmadı son defa daha deneyip kapatıcam bende bu defteri artık maddi ve en nemlisi manevi olarak çok zor ALLAH yardımcımız olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşş. :CüvCüv::CüvCüv:

selam kızlar gecmişi okuyordum nasılsınız

gulyuzum cok uzuldum durumuna ya inşallah tedavısız bı bakmışın kırmızılar gelmedi bebışın olur inşallah

pınkım senın icin daha zor canım kac deneme yapmışın oyle allah guc kuvvet ve sabır versın sana ve tum bebek isteyenlere canım

pinkcim,diyorum ya Allah sabrımızı kat kat arttırsın...çok zor olduğunu sende çok iyi biliyorsun...param olsa hiç bıkmadan deneyeceğim ama o da olmayınca tıkanıp kalıyoruz işte......sen nerelerde denemiştin?***

QUOTE=berin14;6483128]selam kızlar gecmişi okuyordum nasılsınız

gulyuzum cok uzuldum durumuna ya inşallah tedavısız bı bakmışın kırmızılar gelmedi bebışın olur inşallah

pınkım senın icin daha zor canım kac deneme yapmışın oyle allah guc kuvvet ve sabır versın sana ve tum bebek isteyenlere canım[/QUOTE]

amin canım:Saruboceq::Saruboceq:

Pinkim ben senin 4 deneme yaptığını hiç bilmiyordum.
Ama inşallah bu defa olur canım.rabbim hakkımız da hayırlısını verisn

Amin inşş..:Saruboceq::Saruboceq:
ben 2 defa amerikan hast de 2 defada süleynmaniye de denedim ist da..bu sefer bursa acıbadem olucak inşş hayırlısıyla bi aksilik çıkmazsa inşş haziranda başlarız nasipse:Saruboceq:
Pinkim ben senin 4 deneme yaptığını hiç bilmiyordum.
Ama inşallah bu defa olur canım.rabbim hakkımız da hayırlısını verisn

evet canım bunların dışında aşılama ve 2-3 de başlayıp iptal olanlar var ben boşuna almadım 15 kiloyu hep bu hormonlardan:dilcikar:

Pinkcim,amerikan hastanesine çok iyi diyorlar aslında ama niçin birdaha devam etmedinki orda???inşallah bu sefer olurda bu sıkıntıdan hepimiz kurtulur feraha çıkarız,tabi yine diyorum önce sağlık ve sağlıklı bebekler nasip etsin bize mevlam......kilolara gelince bende ameliyattan sonra 3 kilo aldım,göbeklendim ve nasıl vereceğimi şaştım...yürüyüş yaptım ama onunlada olacak gibi değil ve ameliyatlıyım diye harekette edemiyorum....

Verirsiniz inşallah hayırla sağlıkla kilolarınızıda. Siz iyi, sağlıklı olunda.

ben geldim.bugün eşimin gastroenteroloji de muayenesi vardı.onunla ilgilendim bütün gün.size yazamadım kızlar.
canım gülyüzüm yaa.allah sabrını artırsın.dayanma gücünü artırsın.ama ben hiçbirşeyden ümit kesmemek gerektiğini düşünüyorum.hepimizin mutlaka sağdan soldan duyduğu bir sürü mucize gebelik ve doğum hikayeleri var.yıllarca deneyip olmayıp kendiliğinden hamiş olanlar.neler neler.mucize diye bişey var ya.ha ben tedaviyi boşver bekle demiyorum tabi.biz elimizden gelen çabayı sonuna kadar sarfedicez.allah eğer sana bir çocuk sahibi olmayı nasip ettiyse hiç anlamadığın ummadığın yerden bi sebep çıkar canım.bu zor günlerden bir çıkış yolu gösterir.belki eşine hayırlı bir iş kapısı açılacaktır bu bahane olmuştur.belki de bebeğin yakın zamanda seninle olacktır.ne bileyim işte.amaaaaan.çok zor işler yaa.benim de moralim bozuldu şimdi.ağlayasım geldi valla.bişey de söylemek istemiyorum isyana girer diye.bugünümüze hamdolsun.rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin

çilek nehir.hiç davet felan da ettiğiniz yok heee.bizde istanbuldayız dimi.demek kendi kendinize geziceksiniz.bak kafamı bozmayın yoksa inşallah izin vermezler diye dua ederim görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…