- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.461
bkjtım denefim şeker kızına
inaşşalh doğuracağın kızların ile çokiyi anlaşır .:))))))
bende çok unutkanım ya :çok üzgünüm:ay bana hiç unutkanlık demeyin.kendimi unutmuyorum çok şükür.onun dışında unutmadığım hiçbişey yok.
ama benimki birazda meslek hastalığı.emarda çalışmak unutkanlık yapıyor
havuç suyu iyiymiş sanırım şutarafagittiVarmıydı ya unutkanlık için yapılacak birşey bende onu unuttum şimdikaydirigubbakcemile3
inşaallah arkadaşım :Saruboceq:çilek inşallah bi sorun çıkmaz canım
bende çarşambayı bekliyorum.kırmızılar gelirse eğer bu haftasonu iğnelere başlamam lazım
slm kızlar nasılsınız?
teknıkerım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah.........
ay bırılerı unutkanlıkmı dedııı basımın belası su unutkanlık.bebiş olunca ne yapcam ben cocuguda unutmam ınsallah....
cılegım ınsallah kontrolden bıesey cıkmaz canım.tedbır amaclı kontroller cok önemlı bılınclı anne adayısın :)
gülyüzüm nehırım sızler nasılsınz canlarım?ben bırazdan cıkmalıyım kayınvalıdemle bıryere gıtmem gerek.hepınızı çook öpüyorum.
2. ihtimal olarak mı içiyorumm cnm :sm_confused:Çileğim,sen de hiçbirşey yoktur canım,iki yumurtlama hapı içersin bir bakmışsın ömür aya hamileyim diye çığlıklarını duyarız
tamam nehirim haberini bekliyoruzz öyleysee şutarafagitti
sonra da hemen açarızz yeni topiğimizi "buluşuyoruzzzzz" diye :lepi: alkisalkisalkis
:roflol: hoşgeldin cnm iyi düşünmüşün yolla tabiii baş köşeye koyarız biz onu kaydirigubbakcemile3 bakıyorum da buluşma haberleri ortada dolandığından beri daha sık gelir oldunn lotusum :jeyyar: sensiz iş çevirmiyos merak etme naniknanikbuluşma konusunda gunluk kaprisimi yapmaya geldimkötükedihüso-tatlicadiarzu-karar verdım bulusma yerınıze şöööyyyyyyleeeeeeee buyuk bır foto cektırıp yollıcam........sonra sız o fotoyu masaya koyacaksınız......yanı en azından bulusma resımlerınde bır cansız hayalım bulunmalı dımı ama:roflol::dilcikar:fotomu masanın bas kosesıne koyun haaaaaaasengözlerimebaksanabalkisalkisalkis
denefım ben yalnızca uzaktan severım hayvanları yaklasamam canım ama hayvanseverlere ımrenmısımdır.........masallah senın kızda pek alımlı hanı:1hug:
cılekım bı senle Naz vardı korunan bu ara ıkınızde bırakıyosunuz ne guzel yoksa nehırle ben baskı lıstesıne alıyoduk zaten sızısositosositoalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?