Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay bana hiç unutkanlık demeyin.kendimi unutmuyorum çok şükür.onun dışında unutmadığım hiçbişey yok.
ama benimki birazda meslek hastalığı.emarda çalışmak unutkanlık yapıyor
bende çok unutkanım ya :çok üzgünüm:
Varmıydı ya unutkanlık için yapılacak birşey bende onu unuttum şimdikaydirigubbakcemile3
havuç suyu iyiymiş sanırım şutarafagitti

slm kızlar nasılsınız?
teknıkerım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah.........
ay bırılerı unutkanlıkmı dedııı basımın belası su unutkanlık.bebiş olunca ne yapcam ben cocuguda unutmam ınsallah....
cılegım ınsallah kontrolden bıesey cıkmaz canım.tedbır amaclı kontroller cok önemlı bılınclı anne adayısın :)
gülyüzüm nehırım sızler nasılsınz canlarım?ben bırazdan cıkmalıyım kayınvalıdemle bıryere gıtmem gerek.hepınızı çook öpüyorum.

aman kızlar bu dert bizde varken nasıl unutkan olmayız ki,,,,,,bu topikte unutkanlık konusunda yalnızda değilmişim.........

nehircim,eskiden hiç böyle unutkanlığım falan yoktu...5-6 kez narkoz aldım acaba onlar mı yaptı diyorum ya da bu dert beni unutkan etti.........

Radyolojim,o kırmızılar hepimizin hayatından defolsun gitsin ya.........

Çileğim,sen de hiçbirşey yoktur canım,iki yumurtlama hapı içersin bir bakmışsın ömür aya hamileyim diye çığlıklarını duyarız

Denefcim,apartmanda oturuyorum,ancak saksıda süsbiberi yetiştirebiliyoruz...

daha öncede kontrol için gitmiştim sonuç iyiydi çok şükür.. tabiki tatlım kontrol çokk önemli bencee :lepi:
demek sende unutkansın hee kafamçokkarıştı

Çilek dur ben kesin ne zaman olabilir diye konuşayım annemle ablamla.
Bir gün belirleriz, size sorarız uygun olursanız olur. Olmazsanız ona göre değiştiririz.
Bu arada ctesi olacak mecbur. Pazar olsa ne yi olurdu ama mimkin deel :))

tamam yavrucum öyle yapalım a.s
pazar sana da mı uymuyor, yoksa benden ötürü mü sengözlerimebaksanab

Yok çileğim herkesten dolayı.
E kocişlerin ev günü malum, yoksamki bana fark etmez:jeyyar:

Radyolojim o iş hiç belli olmaz, nasipse eğer..inşallah..
Sanki hiç okumuyorsun erken hamilelik belirtilerini:tomato:

okumuyorum nehirim.
ya ben o belirtilere pek itibar etmiyorum.çünkü kişiden kişiye değişiyor.pek inandırıcı gelmiyor bana yani.

cumartesi bencede daha mantıklı.zaten pazargünü heryer çok kalabalık oluyo.bi de pazar günü gezince amaşır temizlik ütü herşey kalıyo.
benim kociş cumartesi de evde pazarda zaten.o açıdan değişen bişey yok

tamam nehirim haberini bekliyoruzz öyleysee şutarafagitti
sonra da hemen açarızz yeni topiğimizi "buluşuyoruzzzzz" diye :lepi: alkisalkisalkis

tamam nehirim haberini bekliyoruzz öyleysee şutarafagitti
sonra da hemen açarızz yeni topiğimizi "buluşuyoruzzzzz" diye :lepi: alkisalkisalkis

buluşma konusunda gunluk kaprisimi yapmaya geldimkötükedihüso-tatlicadiarzu-karar verdım bulusma yerınıze şöööyyyyyyleeeeeeee buyuk bır foto cektırıp yollıcam........sonra sız o fotoyu masaya koyacaksınız......yanı en azından bulusma resımlerınde bır cansız hayalım bulunmalı dımı ama:roflol::dilcikar:fotomu masanın bas kosesıne koyun haaaaaaasengözlerimebaksanabalkisalkisalkis
denefım ben yalnızca uzaktan severım hayvanları yaklasamam canım ama hayvanseverlere ımrenmısımdır.........masallah senın kızda pek alımlı hanı:1hug:
cılekım bı senle Naz vardı korunan bu ara ıkınızde bırakıyosunuz ne guzel yoksa nehırle ben baskı lıstesıne alıyoduk zaten sızısositosositoalkisalkisalkis
gulyuzum unutkanlık hepımızde bende cogu kez olayları ve hangı ınsanla ne konustugumu unutuyorum.......en cok olay unutuyorum nedense.....ınsallah hepımızde gecıcıdır:sm_confused:sen yınede dıkkat et bacım atese fılan aman haaaaaaa:bbo:
svetım nasıl oldun gectımı agrıların canım??????cok gecmıs olsun:sm_confused:alhan,berrın nbr nasılsınız bakım dun geceden berı?????myhopem gelmemıs daha...kaydirigubbakcemile5
radyolojım umutsuzluk yok........zaten hepımız bılıyoruz kı kaderde ne varsa onu gorecegız.......bız tedbırler alıp tevekkul edıyoruz sadece...ama goreceksın olacak ınsallah..:jeyyar::Saruboceq:
nehırım bunlar benden kıstıne bır hedıye canımcım klava:klava:gozu korksunda terketsın senı,kimseyede ugramasına.s.ınsallah ıyı cıkar......nevın nerelerde canım??:sm_confused:
esrada gorunmuyor yıne nasıl acaba:uhm:
herkesı optum kızlarŞeniz

:roflol: hoşgeldin cnm iyi düşünmüşün yolla tabiii baş köşeye koyarız biz onu kaydirigubbakcemile3 bakıyorum da buluşma haberleri ortada dolandığından beri daha sık gelir oldunn lotusum :jeyyar: sensiz iş çevirmiyos merak etme naniknanik

henüz değil lotuscum, sene sonuna doğru nasipse a.s
en geç 3-6 ay öncesi kontrole gitmek gerekiyormuş ya ondan haziranda gidiyorum :CüvCüv:
Şeniz

Son düzenleme:
lotusum ben galiba yine kum geçiriyorum
çok fean böbrek ağrısı ve acaip bacak ağrıalrım var.
rengim sağsarı
offf
kaıslmalır atırmadan atlatsaydım bir allahım yardım etisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…