- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.561
günaydınlar.
inşallah bugün herkes çok iyi olur.bende bugün kırmızı misafirlerimi bekliyorum.gelmezlerse hiç heyecan yapmıycam.yarın da bekliycem.bugün gelir gibi hissediyorum.belim ağrıyor.
çilekim gece de kimsecikler yokmuş.bugün kaçaklar gelir heralde
dün annemle baktık beyazeşyaya çileğim.arçelikten.buzdolabıına karar veremedim.bi iki model var da.2000 tl civarındalar.bulaşık makinesini biraz erteledik.çamaşır makinesi de bi tane beğendim ama 7 kg.o da kafama takıldı.iki kişiye biraz fazla gibi geldi ama.bilmiyorum yaa.
bi de gri renk olanları daha çok beğendim.ama benim bulaşık makinem beyaz.şimdi gri alsam uyumsuz olacak.nappsam kararsız kaldım
cnm kesinlikle 7kg ve yukarsı olsun a.sdün annemle baktık beyazeşyaya çileğim.arçelikten.buzdolabıına karar veremedim.bi iki model var da.2000 tl civarındalar.bulaşık makinesini biraz erteledik.çamaşır makinesi de bi tane beğendim ama 7 kg.o da kafama takıldı.iki kişiye biraz fazla gibi geldi ama.bilmiyorum yaa.
bi de gri renk olanları daha çok beğendim.ama benim bulaşık makinem beyaz.şimdi gri alsam uyumsuz olacak.nappsam kararsız kaldım
ımm düşeneyim birazz fisfisfis.....
pierre-loti olabilir (kuşbakışı manzarası çok güzeldir)...
beşikteş olabilir (dürüm döneri çokkkk iyidir)....
ortaköy olabilir (kumpiri süperdir).....
eminönü olabilir(balık ekmeği nasıl bilmiyorum ama süperrrrr turşu suyu var ben hayatımda öyle güzel içmemiştim :lepi:)....
ee ekleyin ya da bişiler söleyin bakalımm alkisalkisalkis
nehirim senin özellikle gitmek, görmek istediğin biyer var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?