- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.141
ya bi hastamız vardı bugün.anestezili yaptık çekimini.kustu bilmem ne felan işte.2 buçuk saat sürdü çekimi ama mideme kramplar girdi bitene kadar.çekim bitti bende bittim.
neyse iş stresi bitmez .
hayırlısı olsun senin içinde canım yaa.ev hayatının da güzellikleri var.bi alışan bi daha bırakamıyo zaten.ben çok evcilim evi seviyorum.gerçi adam akıllı hiç kalamadım ama neyse.bebişimiz felan olursa kalırız artık.
hem sen de güzel bahaneler için kalacaksın evde.biz topik olarak üzülmüyoruz senin işten ayrılmana.çünkü çalıştığın sürece tedavini erteleyeceksin sen.belli oldu bu
hastaların kusmalarına eskiden pek alışamamıştım.ama şimdi tınlamıyom...mide flimi çekerken baya kusan oluyodu..:bbo:
evet haklısınız bacım.çalıştıkça ertelicem bebiş işini...bugün bi klinikten teklif aldım.ama kabul etmedim...bu sefer kesin bebiş tedavisine başlıcaz.eşimde artık kızıyo.hatun diyo bak yaş geçiyo haberin olsun diyo...kaydirigubbakcemile3
şişttttt edwartımı arıyorsun????
denefim neyden bahsettiğini anlamadım
kişisel profil ne
allah razı olsun ayşecim sevincimi paylaşdınız benimlenazcımmmm
inanamıyorum.bende de çarpıntı oldu sende nası titreme olmasın
çok tebrik ederim canım.allah kucağaına almayı nasip etsin.sorunsuz sağlıklı bi hamilelik bi bebek nasip etsin inş.
alhanıma çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesinalhanın çok selamı var.
nasılmış diye aradım hem de müjde verdim.çok sevindi o da.
bugün hastaneden çıkıcakmış.
valla nehirim buluşmada seni geçicem dedi geçti ama ben onu ucundan yakaladım:jeyyar:
Çok şükür iyiymiş..
Nasıl bi ameliyat oldu acaba..Laparoskopi dimi?
Hepimize geçmiş olsun inşallah..
Bizde çileğimle konuştuk bugün
Çok fenaymış çok, mide bulantıları çokmuş..
Hiç birşey yiyemiyormuş, zorluyormuş kendini ama yediklerindende tad almıyormuş canımm..
Kayınvalidesi hep en sevdiği şeyleri yapmış ama hiç doğru düzgün yiyememiş..
Hep uyumak istiyormuş..
Cumartesi gecesi yola çıkacaklarmış inşallah
Giderkende şal almayı unutmuş yanına..Sen dedinya ben unuttum diyor..
Donmuş donmuş giderken klimadan..
Molada valizden hırka almışkaydirigubbakcemile3 aman dedim unutma bir dahalmaz:
Ve naz seni çok tebrik ediyor, çok sevindi çokkaydirigubbakcemile5 beni mi bekliyormuş diyorkaydirigubbakcemile3
Alhanada çook geçmiş olsun dileklerini iletti..
Hepinize selamı var:içelim:
:roflol::roflol::roflol: nevin alemsin heee bütüngün bu lafına güldüm durdum manyak gibi:roflol::roflol:Miriba miribaaa...
Kız Naz,birde ayy çok yorgunuz çalışma yapamıyoz diye yiyodun bizi,seni seniiiii...:jeyyar:
haydi gözümüz aydın olsun...Çok şükür...Bir hamişimiz daha oldu...:teytey::teytey::teytey:
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin Nazım...:CüvCüv:
[/B]
gülyüzlüm sağol canım inş hepinize nasib eder yaradanım dualarım sizinlenazcım tebrik ederim canımcım,Allah tamamına erdirsin...kısmet işi bu hamilelik ne zaman kalacağın belli olmuyor işte...senin kısmetinde bu ay hamiş olmakmış...kendine dikkat et...
alhancıma çok ama çok geçmişler olsun...açık ameliyat zordur,bebişide daha çok küçük,iyileşmesi de zaman alır,bakanı vardır inşallah...
çileğim de zor günler geçiriyor demek,kilo verdim diye gelir şimdi...sık dişini canım bu ayı atlatırsan hiçbir şeyin kalmaz...
nevincim nasılsın canım?
denefim eşimden sonra ilk seni aradım senle konuşmak çok iyi geldi :teselli:selam bacılar .
nazım tebrikler canım.bugün aradıgında hasta ve patron olmasaydı sevinçten bagıracaktım.ALLAHIM SENİN YÜZÜNEDE GÜLDÜ BACIM.darısı tüm isteyenlerin başına....yüce mevlam kucagınada almayı nasip etsin insallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kişisel profilde yazdıklarımızı koymuşlar...abooowww yeni gördümmm.ya benim eşimde acep niye gelmedikiii..
günaydın kızlar hayırlı cumaalar
biraz canım sıkıldı.
doktorum yumoşların istediğimiz gibi gelişmediğini söyledi.iğnenin dozu azken yavaş geliştiler,artırınca da çok sayıda folikül oluştu.bu yüzden bazılarının kiste dönüşmemesi için çatlatma iğnesi olmıycam.kendi kendine çatlamasını bekliycez.ramazanda da ara vermek istiyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?