Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

SELAM KIZLAR.
sadece 8 martta degil her zaman sevgiyi ve saygıyı hakediyoruz...
kadın olmak ki, ülkemizde çok zor...yinede ben kadınlar günümüzü kutlamak istiyorum...a.s.

berinciim de yok iki gündür.
ama bi ara lobide yakaladım sööliim

ben buralardayımda pek yazamıyorum kaynım evde laptopunda raydis mı nedir o bozuk tv nin yanında duruyor şimdi ,
yer degiştiremiyorum kablosu kısa oldugu icin
pc başına oturunca da tv seyredilmiyo diye pek oturamıyom
ha bu arada eşim az once geldi gevezelik ediyoz

herkese iyi akşamlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun arkidişler

günaydın herkeslere Şeniz

radycim gebelik cetvelin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin en sonlarda görmeyi nasib etsin::))):Saruboceq:
daha minicik kuzumuz allahım nazarlardan saklasın kendine çok dikkat et sen daha başındasın:lepi: bende sonundayım allah sabır versin inş:Saruboceq:
artık zorlayıcı geçiyor son haftalarımız:gitme:her gece acaba sancımı var diye uyanıyorumkafamçokkarıştı
karın ağrılarım kalça ağrılarım çok fazla ama yinede yürümekden vazgeçmiyoruma.s
rahat doğurabilmek için yürümem lazım

heycanımız halt safhada bir an önce bebeğimizin gelmesini bekliyoruz dualarınızı esirgemeyin
ben sizler için herzaman dua ediyorum allah yüzlerinizi güldürsün inş:Saruboceq:

bu aralar sık giremiyorum kayınvaldemde ameliyat olacak gene sanırım rahmi alınacak ,
hemde benim doğumumdan önce mümkünse çünkü kanaması çok fazla ilaçla durduruluyor
sonra gene başlıyor aslında onada çok üzgünüm ama herşey allahdan kafaya takıpda erken
doğurmakdan korkuyorum işşde böle kendinize iyi bakın beni merak etmeyin
doğurunca haber ederim mutlaka hoşcakalınŞeniz

şafak 12 hadi doğur artık delikafadulden

şafak 27 sıra bana gelsineyvahedigeldismile

Son düzenleme:
günaydınlaarrrrrrrrrr

şafak 27 sıra bana gelsineyvahedigeldismile

:roflol: :roflol:
hay allah iyiliğini versin emi

sağol nazcım amin

allah kurtarsın inşallah sizleri de hayırlısıyla.şöyle düşün.mesela bebeğinsiz son mart ayını geçiriyosun.bundan sonraki yıllarda bu aylar hep onla birlikte geçecek.keyfini çıkar.

kayınvalidene de çokgeçmiş olsun.çok üzülme.belirli yaştan sonra çoğu kadınınkini alıyolar.üzülecek bişey yok.genç değil ki neticede.ne gencecik insanlar var rahimsiz kalmak zorunda olan.allah korusun.

hadi gelin kızlar yaaaaa (

haklısın ayşecim genç değil ama yaşlıda değil aslında 50 yaşında kayınvaldem menepoza girdi bu sene
ama son iki aydır kanamsı çok doktorumuz tedavi önermedi ilaçlar kanser yapabilirdedi allah muhafaza
direk ameliyat dedi hayırlısı hakkımızda

niye gülüyon kızım gamze doğursun sıra bende inş ben onu bekliyorum sıramı savmam::)))
karnımdaki son ayı inş ama nisanada taşabilir belli olmaz son günü nisanın 6sı çünkü

ya herşey yolunda gitsin de ne zaman gelirse gelsin
tabi haklısın artık herşey zor olmaya başlamıştır.yatmak kalkmak hareketler felan.ama annelik kolay değil işte.
boşuna cennet serilmemiş ayaklarının altına.

bende yeni kalktım sayılır çok olmadı.evde iyice tembelleştim valla yaa.işe tekrar nasıl adapte olacağımı hiç bilmiyorum.önümüzdeki hafta keseyi gördükten sonra,herşey yolunda giderse bi sonraki hafta başlıycam inşallah.e az olmadı bu 3. hafta evde geçirdiğim.tam 1 ay gitmemiş olcam yani

şuanda herşey yolunda canım çok şükür sadece telefonda konuşduğumuz özel hastanede
anlaşamıyoruz eşimle özeller sezeryana daha yatkın olduğu için eşimin içi rahat değil
zeynep kamilde kararlı gibi görünüyor sanırım bir kaç kişiden etkilendi ikna etmeye çalışıyorum

yatmak kalkmak zor artık bel ağrısı kalçamdaki geçmeyen batma ama hepsi çok güzel
yaşanması gereken şeyler anne olmak çok zor ama bir okadar keyifli biraz daha büyüsün
hele ilk hareketini bi hisset dünyan değişicek eminim...
bende işini soracakdım ne yapdın diye inş herşey yolunda giderde çalışırsın gene
evde vakit geçirmek çok zor ....

ben şimdi evden çıkıyorum eltimin oğlunun doğum günü var oraya gideceğim
kendine çok iyi bak dinlenmeye özen göster hoşcakal canım görüşürüz.

aferım bakım hep böyle olun işte ne o in cin top oynuyodu topikte .
bızde kayınvalıdemlerı dun antalyaya ugurladık.elif hanımla basbasa kaldık.sımcı mınık cadım uyuyor bende evı toparlamadn bır bakayım dedım.nazım kayınvalıdene gecmıs olsun canım.ınsallah kısa zamanda ıyılesır.
bu gunlerınızın kıymetını bılın hamısler sonraları canınızı cıkartıp elınıze verecek sıpalar.helede karnınızdakı harektlerını çok arayacaksınz.ben cok özlüyorum o gunlerı.rabbım tum arkadaslarıma yasatsın bu güzel duyguları

hoşgeldin alhanım
bende bugün biraz yordum kendimi mecburen.şimdi de kasıklarım ağrımaya başladı.
ya ahni bahsetmiştim ya benim yeni aldığım ubuzdolabı 2 kere motor arızası verdi diye.işte dolabın değiğşimine karar verildi en sonunda.10 gündr dolap bekliyoduk.bugün n,hayet geldi ama şansa bak ki eşim evde yok

bi sürü pisliği çıktı.babamı çağırdım sağolsun yardım etti ama bende biraz ucundan tutmak zorunda kaldım mecburen.inş. bi sorun çıkmaz.

minik kuş ne zaman uyandı da ne zaman uyudu tekrar.oyyy fındık kurdu :))))

selam kızlar nasılsınız
bende hazır kücük bey uyurken biraz mutfagi toparladım daha evi silip sürürcem ooooooooooof oof

bitmiyo di mi berinim ev işi.sil süpür yarın kalk yine aynı.,

valla benim evin durumu da hiç iç açıcı değil.pislik içinde bğulcaz bu gidişle :)

radycım aman en kritik zamanlardasın sakın agır bısey kaldırma gözünü seveyım.
berıncım sorma benım evde bitik durumda yemek ve camasır tek yaptıgm ıs.bırde gecende zor bela cam sıldım okadar.kadın olmak ne zorrrr

Merhaba arkadaşlarr
Az kaldı çok azzzzzz :dance:
Bulantılarımda doğumla birlikte geçecek mi dersiniz bilmiyorumkismile :roflol:
Beklemedeyiz nazım 12 gün var, ama ne zaman ne olacağı belli olmaz tabii eyvahedigeldismile
Yarın kontrolümüz var, herşey yolundadır inş.
Artık haftada bir gidiliyor kontrollere

Bu arada benim de karın ağrılarım, arada sancılarım oluyor
Ama en çokta bel ağrıları zorluyor
Ama dediğin gibi hiç şikayet edesi gelmiyor insanın
Yavrusuna kavuşacağı günü iple çekiyor insan sadece opuyorumnanaktan

Eşin biraz haklı bence hastane konusunda
Biliyorsun ben de sırf bu nedenle Çapa ya geçtim

Ya ben yürüyüş yapamıyorum hiç yaa, sinir oluyorum
Eşim bu halde tek çıkmamı istemiyor, kendi gelince de çıkılmıyor bir türlü Çok üzgünüm çoook
Ohh çok iyi oldu bu tatil sana olumunekankayizsmile
Cetvelini pek beğendim, hayırlısıyla tamamlarız günleri inşaallah
bitmiyo di mi berinim ev işi.sil süpür yarın kalk yine aynı.,

valla benim evin durumu da hiç iç açıcı değil.pislik içinde bğulcaz bu gidişle :)
Bebeğinin ve senin sıhhatinden önemli değildir herhalde pislik içinde boğulmak kötükedihüso
Bi rahat dur ya :mymeka:

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
radymmmklava:klava:ne demek yordum kendimi dikkat et canım yaaaa tamam biliyorum bazı şeyler mecburen yapılıyor ama yinede çok mühim değilse hiçbir şeye el sürme bırak dağınık kalsınnn önce meleğimiz gelir annesiiii evi mevi boşver senn:1hug:
nazımm geçmiş olsun kayınvaldenee inşallah hayırlısıyla ameliyatı atlatıp sağlığına kavuşur canımmm sen nasılsınn heyecan başlamış heee hele bir hayırlısıyla kucağına al da alhanımın demesi olmazsaa sonra bu günlerii çokk ararsınızz ama onların her anı güzel yaa Allahım tüm isteyenlerin evlerini bebiş sesiyle şenlendirsin inşallahhh:Saruboceq:
berinimm bende oğluş uyuyorken buraya girdim iyimiiiiiii mutfak Allaha emanettttbilmiyorumkismile

şafak 27 sıra bana gelsin eyvahedigeldismile işte burda bittim bennnnnnn:roflol::roflol::roflol:
bugünün ve geleceğin en güzel anneleri ve anne adaylarııııııııı hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

myhopum
bende tam ssenin koptuğun yerde koptum işte :))))))))))))))
bu arada artık lobi gözükmüyo mu yaaa.çıkmadı bi türlü.
tüühh ne güzel sobeliyoduk kaçakları..

Ayşemmmm sonucun çok güzel çıkmış,maşallah sübhanallah...

Kızz şaka maka cidden hamilesin yaww,rüya gibi valla...Çok mutluyum çokkk,canımm...

Bizler için hamile olduğumuza inanmak çok zor hakkaten..Kıytırık idrar tahliliymiş,kan tahliliymiş kesmez bizi,keseyi görüp nabzı duymamız lazım dimi?Bende kesinlikle aynı fikirdeyim,gözümle görmeden inanamam yani:)))

Göreceğiz ve duyacağız Allahın izniyle..Vaktiyle hayırlısıyla sağlığıyla doğduğunu büyüdüğünüde göreceğiz..Bak diğer sıpalara kocaman oldular bile..Biri diş çıkarıyor biri kartopu oynuyor:)))

ış yapma konusunda hem haklısın hem haksızsın...ınsan duramıyor çerçöp ortadayken ama çok önemli dönemdesin be Ayşem...Bidah yapma gözünü sevem..Neyseki baban yetişmiş çok şükür..

Bende 2 gündür çok yoğundum..Dün kayınvaldemler anneme geldi,ordaydım,gece geç dündüm..

Bugünde teyze kızının veledininin ana okulu özdileke gezi düzenlemiş..Kuzenin bi küçük boy veledi daha olduğu ve emdiği için gidemedi.Bende eşlik etmemi rica etti.Bende ok dedim..Bugün biton çocukla özdilekteydik..Ayy bıcır bıcırlar,hiç durmuyolar..Sinemaya gittik,yemek yedik,çocuklar oyuncaklara bindiler..Dönüştede fatura yatırdım,evime geldim şükür...
2 gündür de erken kalkıyorum,4'er saatlik uykuyla duruyorum.Akşam ezanını bekliyorum şimdi..Namazı kılıp biraz uzanıcam inşallah...

Nazım kayınvalidene geçmişler olsun....Doktorların çoğu rahmin alınmasından yana sanırım..Kanser riskini göze almaktansa alalım toptan kurtaralım diye düşünüyorlar heralde...ıleri yaşlar için bende aynı fikirdeyim...Her dakka parça alıp patolojiye gönderip,o stresi yaşamaktansa,kafaları rahat oluyor böle..

Çok uykum var,şafakları unuttum ben şimdi:)))

Hayırlısıyla sağlıkla,tam zamanlarında gelsinler inşallah...

Cici annem öptüm seniiiiiiii....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…