- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.861
berinciim de yok iki gündür.
ama bi ara lobide yakaladım sööliim
şafak 12 hadi doğur artık delikafadulden
şafak 27 sıra bana gelsineyvahedigeldismile
:roflol:günaydın herkeslere Şeniz
radycim gebelik cetvelin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin en sonlarda görmeyi nasib etsin::))):Saruboceq:
daha minicik kuzumuz allahım nazarlardan saklasın kendine çok dikkat et sen daha başındasın:lepi: bende sonundayım allah sabır versin inş:Saruboceq:
artık zorlayıcı geçiyor son haftalarımız:gitme:her gece acaba sancımı var diye uyanıyorumkafamçokkarıştı
karın ağrılarım kalça ağrılarım çok fazla ama yinede yürümekden vazgeçmiyoruma.s
rahat doğurabilmek için yürümem lazım
heycanımız halt safhada bir an önce bebeğimizin gelmesini bekliyoruz dualarınızı esirgemeyin
ben sizler için herzaman dua ediyorum allah yüzlerinizi güldürsün inş:Saruboceq:
bu aralar sık giremiyorum kayınvaldemde ameliyat olacak gene sanırım rahmi alınacak ,
hemde benim doğumumdan önce mümkünse çünkü kanaması çok fazla ilaçla durduruluyor
sonra gene başlıyor aslında onada çok üzgünüm ama herşey allahdan kafaya takıpda erken
doğurmakdan korkuyorum işşde böle kendinize iyi bakın beni merak etmeyin
doğurunca haber ederim mutlaka hoşcakalınŞeniz
şafak 12 hadi doğur artık delikafadulden
şafak 27 sıra bana gelsineyvahedigeldismile
Ohh çok iyi oldu bu tatil sana olumunekankayizsmileya herşey yolunda gitsin de ne zaman gelirse gelsin
tabi haklısın artık herşey zor olmaya başlamıştır.yatmak kalkmak hareketler felan.ama annelik kolay değil işte.
boşuna cennet serilmemiş ayaklarının altına.
bende yeni kalktım sayılır çok olmadı.evde iyice tembelleştim valla yaa.işe tekrar nasıl adapte olacağımı hiç bilmiyorum.önümüzdeki hafta keseyi gördükten sonra,herşey yolunda giderse bi sonraki hafta başlıycam inşallah.e az olmadı bu 3. hafta evde geçirdiğim.tam 1 ay gitmemiş olcam yani
Bebeğinin ve senin sıhhatinden önemli değildir herhalde pislik içinde boğulmak kötükedihüsobitmiyo di mi berinim ev işi.sil süpür yarın kalk yine aynı.,
valla benim evin durumu da hiç iç açıcı değil.pislik içinde bğulcaz bu gidişle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?