- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #19.261
aynen öyle canımm boshayallersmilekaç canım kaç sen bizim bu kuzular birbirine benzedi aralarında 2 gün var burçlarda aynı
bize oturmak yok çilek iç suyu kompostoyu süt yapmaya çalışalım habire:gitme:
oyyy canımm benim hoşgeldin sefalar getirdin kulübümüzeCanım arkadaşım benimm anne olmuş da bebişine bakarmış :1hug: seni o kadar özledim ki ama malum ayağımın durumu belli mafolddaben
opuyorumnanaktansağolasın berin14 hoşbuldum canım.. inşaAllah anne olmayı diğer arkadaşlarım gibi ben de çok istiyorum.
buarada aranıza yeni katılan biri olarak kendimi ksıaca tanıtayım -ki umarım kısa zamanda kaynaşırız zemuszemus
Efendim bendeniz 1 yıl 10 aylık evliyim ve 24 yaşındayım. İstanbul'un Sultangazi semtinde ikamet ediyorum..muhasebeciyim ama şuan çalışmıyorum. ayrıca dimplehawk ile üniversite yıllarından beri arkadaşız sağlam bir dostluğumuz var ve ne mutlu ki evlerimiz de birbirine çok yakın.. :sm_cool:
Herkese merhabalar.. ben de anne adayıyım inş. Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlık problemlerimi çözmeyi umuyorum..
sevgiler..
hayırlı pazarlar kızlar
bir yandan süt oğlanı besliyorum bir yandan tek elle size yazıyorum :))
oğlum tam 1 aylık oldu şükür büyüyor yavaş yavaş
dün teyzelerim geldi, kendi aramızda kuran okuduk, çarş. da genel mevlüt olacak kısmetse
ama dünden pek bişey anlamadım malesef, yine ateşim yükseldi, süt sıtması oldu
ayy tek elle yazmak ne zorrr
aynen öyle canımm boshayallersmile
4 gün var bildiğim kadarıyla aralarında
oyyy canımm benim hoşgeldin sefalar getirdin kulübümüze
çok sevindim seni gördüğüme
sen sıkma canını, en kısa zamanda iyi olursun inş.
ne zaman alınacak alçın ?
opuyorumnanaktan
hoşgeldin ceyda aramıza umarım bu topik bizler gibi sanada uğur getirir
bende rady gidi 1,5 yıldan faladır buradayım ve daha 27 günlük anneyim
oğlumdan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum :ecrin_bebek:
biz gamzeyle hemen hemen aynı dönemde hamile kaldık:kedi:
ben ona seni geçicem dedim ama olmadı onlar bize 4 gün fark attı:sinifsinif:
süt oğlan ağlıyor yanına gideyim en iyisi
bu arada geçmiş olsun
hoşbuldum arkadaşım.. bebişin sana da hayırlı uğurlu olsun .. sağlıkla mutlulukla büyüt inşaallah.. geçmiş olsun dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim a.s.
allahrazı olsun canım allah sanada nasib etsin inş en hayırlı zamanda:Saruboceq:
noolsun nehirim bdiğin gibi devam ediyo hayatımız.işten geldim şimdi.yoruldum.karnım ağrıdı az uzandım.bi size bakıyım dedim.yemek yiycez az sonra da.Rediii nerelerdesin bebikler napıyolaaar
[/B]
selam kızlarrrropuyorumnanaktan
radymm kontrolün vardı bugün dimiii gelince yaz bakalım nasılmış yeğenlerimmm:1hug:
İyi az kalmış şükür ki..Canım benim kısmetse bu ay sonu alınacak alçım ama alındıktan sonra da fizik tedavi var bilmiyorumkismile yarın da kontrolüm var bakalım..inş iyi gelişmeler vardır.. yerimseniben
Çok istediğini biliyorum, hatta mevlütüne mutlaka gelicem diyordun ama nasip bilmiyorumkismile :gitme:Gamzemmmmmm demek 1 aylık oldu minik melekopuyorumnanaktan
Ne kadar isterdim gelmeyi çarşamba günü bir bilsenmafoldumben
Hamile kaldığında hatta daha kalmadan önce bile gelmeyi istiyordum vee çook niyetliydim..
Ama hayat şartları...
orada tatlım kaldırmadımçileğimm ben profilden de göremedim yok resimmmmbilmiyorumkismile
selamlar geleceğin anne adayları kulubunun güzel anne adayları ve güzel anneleria.s.
herkesi çok özledim herkes iyidir inşallah beni sorarsanız bu ay aşılama yapılcak
eşimden sonra sadece sizlerle paylaşmak istedim anneme dahi söylemedim
umarım iyi haberler veririm size genede hayırlısını diliyorum Allahtan rabbim tüm
isteyenlere hayırlısnı versin kucak dolusu sevgiler:1hug:a.s.
Tekrar gözün aydın canımmyhope sağol tatlımm... a.s.
evett kızlar müjdeyi veriyorum bugün alçım çıktıııı :sm_cool:
o kadar mutluyum ki anlatamam ama 15-20 gün sonra ancak düzelmeye başlayacakmış ayağım ufacık kalmış yahu kaydirigubbakcemile3 neyse en azından o ağırlıktan kurtuldum :Saruboceq:
herkesi öpüyorumm opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun tatlımselamlar geleceğin anne adayları kulubunun güzel anne adayları ve güzel anneleria.s.
herkesi çok özledim herkes iyidir inşallah beni sorarsanız bu ay aşılama yapılcak
eşimden sonra sadece sizlerle paylaşmak istedim anneme dahi söylemedim
umarım iyi haberler veririm size genede hayırlısını diliyorum Allahtan rabbim tüm
isteyenlere hayırlısnı versin kucak dolusu sevgiler:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?