Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı pazarlar kızlar
bir yandan süt oğlanı besliyorum bir yandan tek elle size yazıyorum :))
oğlum tam 1 aylık oldu şükür büyüyor yavaş yavaş
dün teyzelerim geldi, kendi aramızda kuran okuduk, çarş. da genel mevlüt olacak kısmetse
ama dünden pek bişey anlamadım malesef, yine ateşim yükseldi, süt sıtması oldu
ayy tek elle yazmak ne zorrr
kaç canım kaç sen bizim bu kuzular birbirine benzedi aralarında 2 gün var burçlarda aynı
bize oturmak yok çilek iç suyu kompostoyu süt yapmaya çalışalım habire:gitme:
aynen öyle canımm boshayallersmile
4 gün var bildiğim kadarıyla aralarında
Canım arkadaşım benimm anne olmuş da bebişine bakarmış :1hug: seni o kadar özledim ki ama malum ayağımın durumu belli mafolddaben
oyyy canımm benim hoşgeldin sefalar getirdin kulübümüze
çok sevindim seni gördüğüme
sen sıkma canını, en kısa zamanda iyi olursun inş.
ne zaman alınacak alçın ?
opuyorumnanaktan

Herkese merhabalar.. ben de anne adayıyım inş. Allah'ın izniyle en kısa zamanda sağlık problemlerimi çözmeyi umuyorum..

sevgiler..

hoşgeldin ceyda aramıza umarım bu topik bizler gibi sanada uğur getirir
bende rady gidi 1,5 yıldan faladır buradayım ve daha 27 günlük anneyim
oğlumdan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum :ecrin_bebek:

biz gamzeyle hemen hemen aynı dönemde hamile kaldık:kedi:
ben ona seni geçicem dedim ama olmadı onlar bize 4 gün fark attı:sinifsinif:
süt oğlan ağlıyor yanına gideyim en iyisi
bu arada geçmiş olsun

Canım benim kısmetse bu ay sonu alınacak alçım ama alındıktan sonra da fizik tedavi var bilmiyorumkismile yarın da kontrolüm var bakalım..inş iyi gelişmeler vardır.. yerimseniben

hoşbuldum arkadaşım.. bebişin sana da hayırlı uğurlu olsun .. sağlıkla mutlulukla büyüt inşaallah.. geçmiş olsun dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim a.s.

hoşbuldum arkadaşım.. bebişin sana da hayırlı uğurlu olsun .. sağlıkla mutlulukla büyüt inşaallah.. geçmiş olsun dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim a.s.

allahrazı olsun canım allah sanada nasib etsin inş en hayırlı zamanda:Saruboceq:

Hoşgeldin Ceydacım aramıza
Bendeniz topiğin tek bekarıyımzemuszemus

Ama sözlüyüm:asigim:

Gamzemmmmmm demek 1 aylık oldu minik melekopuyorumnanaktan
Ne kadar isterdim gelmeyi çarşamba günü bir bilsenmafoldumben
Hamile kaldığında hatta daha kalmadan önce bile gelmeyi istiyordum vee çook niyetliydim..
Ama hayat şartları...

Rediii nerelerdesin bebikler napıyolaaar

Hatuşlar sizler nasılsınız? keyifler nasıl bakamaklinialirimsmile

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
nehirimm kimse gelmemiş diyecektim ki mesajını gördüm ben okurken sen yazmışsın heee hızlı hatunnnkaydirigubbakcemile3
öncelikle lotusumaaa kız ben görünmez oldum dermişimm yok ya bizimki malum kucakçı teyzesiii inmiyor ve tam bir klavye canavarı yazdırmıyorr(inanmayan pinkime sorabilirrdelikafadulden)hatta geçende bir baktım tuşların hiçbiri çalışmıyorr akşamda eşim tamir edecem diye hepten bozduu vee oğluşumun oyuncak bir klavyesi olduuugamyoncuiremsuişte arada girdim ama okumaya bile bazen fırsatım olmadı ki yazmak ne mümkünnn de:kedi:tabi birde tarla bahçe sandık bulmaca balon patlatmaca varrrrrr:roflol:ama onlara maus yetiyor bizimki şimdilik mausu keşfetmediii ama bu sıralar gerçekten çok huysuzdu nedeni belli olduu meğerse incimiz geliyormuş teyzeleriii biraz geç oldu ama olsunnn:sm_cool:şimdi uyuyorken geldim umarım uyanmaz kerata uykularımızda çok az bu sıralarrrmirmirmirmir
lotusum ikizler nasıl sen nasılsın canımm:1hug:
nazımm büyütmüşsün yakışıklıyı maşallahhhh
çileğimm ben profilden de göremedim yok resimmmmbilmiyorumkismile
berinim ali fıratımız şimdi daha iyidir inşallah Allah şifa versin canımmmm
radymm kontrolün vardı bugün dimiii gelince yaz bakalım nasılmış yeğenlerimmm:1hug:
ceydam geçmiş olsun canımmm seninde kontrolün varmış bugün inşallah herşey yolunda gider sağlığına biran önce kavuşursun canımm Allah gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamandaaaa.s.
nehirim nevinime çok çok selamm ve size kolay gelsin gün yaklaştıkça telaşelerde artıyor dimiii:1hug:
denefim mumucum pinkim swetem kelebeğim esram alhanım gülyüzlüm acemim unuttuğum varsa affolaaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz bugünün ve geleceğin en güzel annelerii ve anne adaylarıııııŞenizŞeniz

selam güzel hatuşlar.yorgun savaşçı rady geldi
Rediii nerelerdesin bebikler napıyolaaar
[/B]
noolsun nehirim bdiğin gibi devam ediyo hayatımız.işten geldim şimdi.yoruldum.karnım ağrıdı az uzandım.bi size bakıyım dedim.yemek yiycez az sonra da.

bebişler de heralde iyilerdir.içerde ne olup bittiğini hiiiç bilmiyorum. :)))
haftaya pazartesini bekliyoruz sabırsızlıkla.ilk kez bu kadar uzadı aramız.

bulantılarla biraz başım dertte işte.tam bitti derken yeniden başlıyo.inş. bu haftalar sondur artık.bu hafta sonu 3. ayımız dolduruyoruz artık allahın izniyle

selam kızlarrrropuyorumnanaktan

radymm kontrolün vardı bugün dimiii gelince yaz bakalım nasılmış yeğenlerimmm:1hug:

bugün değildi canım.haftaya pazartesi inş. kontrolümüz. 1 hafta var.

maaşallah alperenimiz de çıkartmış incisini.
sünnetlerini mezuniyetlerini düğünlerini de görürsünüz inş.

diş buğdayı yapcakmısınız peki anneler bebişlere :)

Canım benim kısmetse bu ay sonu alınacak alçım ama alındıktan sonra da fizik tedavi var bilmiyorumkismile yarın da kontrolüm var bakalım..inş iyi gelişmeler vardır.. yerimseniben
İyi az kalmış şükür ki..
Kontrolün nasıl geçti canım?
Çok istediğini biliyorum, hatta mevlütüne mutlaka gelicem diyordun ama nasip bilmiyorumkismile :gitme:

Canım arkadaşım benim :asigim:
çileğimm ben profilden de göremedim yok resimmmmbilmiyorumkismile
orada tatlım kaldırmadım
arkadaşlığımız yoksa görememişsindir

Redicimm Allah kolaylık versin bulantılar konusunda boshayallersmile

myhope sağol tatlımm... a.s.

evett kızlar müjdeyi veriyorum bugün alçım çıktıııı :sm_cool:

o kadar mutluyum ki anlatamam ama 15-20 gün sonra ancak düzelmeye başlayacakmış ayağım ufacık kalmış yahu kaydirigubbakcemile3 neyse en azından o ağırlıktan kurtuldum :Saruboceq:

herkesi öpüyorumm opuyorumnanaktan

selam kizlar
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim oglus gece 4 den beri ayakta cok uykum var bu velet niye uyumaz ki
uyanincada ciglikla uyanmaya basladi

selamlar geleceğin anne adayları kulubunun güzel anne adayları ve güzel anneleria.s.

herkesi çok özledim herkes iyidir inşallah beni sorarsanız bu ay aşılama yapılcak

eşimden sonra sadece sizlerle paylaşmak istedim anneme dahi söylemedim

umarım iyi haberler veririm size genede hayırlısını diliyorum Allahtan rabbim tüm

isteyenlere hayırlısnı versin kucak dolusu sevgiler:1hug:a.s.

zuhalcim hakkında hayırlısı olsun.iyi yapmışsın söylememekle.
inşallah müjdeyle verirsin haberi.

Merhaba arkadaşlar
Kimseler yok yine :çok üzgünüm:

Dün mevlütümüz vardı
Çok güzel geçti, şükür bunu da atlattık
Çok yakında kırkımız da çıkıyor, herşey düzene giriyor inş. yavaş yavaş guclubacismile Tekrar gözün aydın canım
İnsan sağlığının kıymetini nasıl anlıyor dimi
Hayırlı olsun tatlım

iyi akşmlar
kızlarrrrrrrr
ben işe başladım haberinzi olsun
oradanda açsam mı bir şey olur mu diye araştırıyorum
heepinizeeeeeeeeee mucksssssss

teşekkürler dimplehawkcım bu arada istanbul buluşmanızın resimlerine bugün baktım ne ben daha yeni gördüm :tomato::sm_confused:kusura bakmayın hanımlar,ama çok güzel zaman geçrimişsiniz annelerden filan gelen olmuş bende aranızda olmak isterdim ama ankara uzak oraya ama büyük bi buluşma olursa kaçırmam bir daha emin olun ankaradan kalkar gelirim ben gönüller bir olsun

radycim denefim saolun canlarım güzel dilekleriniz için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…