Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ne yani biz allaha emanetmi tutturduk yani benim yumurtlama dönemi hesabım yanlış çıkdı
eeee bizim velet nasıl bişiy olur acep:roflol::roflol::roflol:

gülyüzüm ben puregon 100 kullandım.sadece yavaş geliştiğini görünce bi kere 125 yaptık.sonra da ilacı kestik zaten.doktorumun dediğine göre bir daha ki tedavide 100 veya 75 devam edicez.

bende şaşırdım kaldım ne yapacağımı.ama sonucun daha iyi olmasını beklerdim.o kadar emek veriyoruz.bu hafta hergün muayeneye gittim.düşünebiliyor musun hergün.o kadar çok hormon alıyoruz ki sonumuz ne olur hiç bilmiyorum.göğüslerime dokunamıyorum.taş gibi oldular.karnımda ve belimde acayip ağrılar var.karnımdaki ağrılar çok tuhaf.ayağı kalktıkça bayağı fazla hissediyorum.bu sebepten mi yoksa bağırsaklarımda mı bir problem var onu da çözemedim.belki çok sayıda ve büyük folikül var ondandır diye düşünüyorum.bal peteği gibi diyor doktor.bi sürü.

allah hepimizin sonunu hayır eylesin :(

neyse ben evimin yolunu tutayım.öpüyorum canlarım.müsait olursam akşam gelirim.

radyolojim,puregon ağır bir ilaç değil aslında,ama az verince olmamış,çok verince de senin yumoşlar coşmuşlar...bu işlerde deneme tahtası oluyorsun... belki de böylesi hayırlıdır ve bu ay hamile kalırsın,sakın moralini bozmak yok...yumoşların çok ve bunlardan biri muhakkak çatlayack ve başka hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalacksın...e2 ye de kafanı takma...

E tabiki Allah'a emanet hamile kalınıyor.
Başka bir açıklaması var mı?

Tutturmakla ne ilgisi olabilirki.
Mikroenjesiyonda yumurtanın içine en canlı en hareketli spermi enjekte ediyorlar, bölünüp çoğalıyor birde üstüne rahime yerleştiriliyor..
Bu tutmuyorda, yumurtlama günü hesabı tutunca mı oluyormuşkaydirigubbakcemile3

Tabiki Allah'a emanet...

Radym ablamın bilgisayarı kitlenip kitlenip duruyormuş gelince yazar dedim ama gelemedi bir türlü.
Ablamında hatırlamıyor musun e2 si son anda düşük çıkmıştı.
ılacın dozunu arttırmışlardı, e2 yükselmesi için.
Tam değerlerini hatırlamıyorum ama 1000 in üstünde olması gerekiyordu galiba çatlamaya hazır olması için

doğru söyledin nehirim.
tamamen nasip.varsa olur yoksa olmaz.

canım gülyüzüm allah razı olsun.inşallah hepimiz hiçbirşeye gerek kalmadan hamiş oluruz.

bu ilaçların birinin diğerinden farkı yokmuş canım.tek farkları bazılarının kalçadan bazılarının da göbek veya bacaktan yapılıyor olmasıymış.bu da etkiyi hiçbirşekilde değiştirmiyormuş.yani önemli olan dozları.

evet gerçekten benim yumoşlar çok cins.ayrıca doktorum bugün bana polikistik over olduğumdan emin olduğunu da söyledi.aslında tahlillere göre hiçbir doktor pko sun diyemedi.pko olanlarda dhaso,fsh,lh,e2 farklı çıkıyormuş.benim bunlar hep normal çıktı şimdiye kadar.bu yüzden de pko değilsin dedi hepsi.ama yumurtanın gelişimi böyle dengesiz olunca bu öylesin maalesef diyor.

galiba öyle nehircim.evet hatırlıyorum.zaten tüp bebek topiklerini okuyunca da az çok fikir sahibi oldum.düşük olması iyi bişey değilmiş bu tedaviler sırasında.ama 3500-4000 i geçmesi de pek iyi değilmiş.o zaman da transfer yapılmıyormuş.

ha bi de artık işi dalgaya vurmaya başladım.
bana geçen sene de endometrioma teşhisi konmuştu çikolata kistimden dolayı.sonra kist kayboldu.yanlış teşhis koyulduğu ortaya çıktı.aslında basit bir hemorojik kistmiş.fakar çikolata denmişti o zaman.

ben şimdi pko teşhisinin de yanlış olduğunun söyleneceği günü bekliyorum sabırla. :))))))))))

doğru söyledin nehirim.
tamamen nasip.varsa olur yoksa olmaz.

canım gülyüzüm allah razı olsun.inşallah hepimiz hiçbirşeye gerek kalmadan hamiş oluruz.

bu ilaçların birinin diğerinden farkı yokmuş canım.tek farkları bazılarının kalçadan bazılarının da göbek veya bacaktan yapılıyor olmasıymış.bu da etkiyi hiçbirşekilde değiştirmiyormuş.yani önemli olan dozları.

evet gerçekten benim yumoşlar çok cins.ayrıca doktorum bugün bana polikistik over olduğumdan emin olduğunu da söyledi.aslında tahlillere göre hiçbir doktor pko sun diyemedi.pko olanlarda dhaso,fsh,lh,e2 farklı çıkıyormuş.benim bunlar hep normal çıktı şimdiye kadar.bu yüzden de pko değilsin dedi hepsi.ama yumurtanın gelişimi böyle dengesiz olunca bu öylesin maalesef diyor.

radyolojim,ilaçların farkı olmazmı be güzelim,farkı olmasa her denemede farklı ilaçlar kullanılmazdı canım...şöyle söyleyeyim,benim ilk iki denememde lucrin kulanmıştım,dozajları çok veriliyordu,3.denememde gonal-f verildi ve dozajını az verdiler....daha doğrusu dozajını ayarlamaları yumurtalıkla alakalı bir durum...benim lucrin kullandığım zaman yumurtalarım çabuk gelişmemişti,ama gonal-f kullandığımda yumurtalarım çok hızlı gelişti,dozajı az olmasına rağmen...çünkü lucrine göre daha iyi bir ilaçtı...

inşallah dr.yanılıyordur da pko hastası değilsindir canım....

gülyüzüm aslında ben de bunları bir tüp bebek sitesinde okudum.onların yalancısıyım
bak ne yazıyo

''Gonal-F, Puregon, Metrodin-hp, Follegon, Menogon, Humegon ve Pergonal kullanılan gonadotropin iğnelerinin piyasa isimleridir. Bu iğneler çok sayıda follikül elde etmek için kullanılırlar. Etkinlik ve emniyetlilikleri aşağı yukarı benzerdir. Şu iğneler kalça içi injeksiyon (intramusküler) olarak yapılırlar: Menogon, Humegon ve Pergonal. Şu iğneler ise kalça içi injeksiyon yapılabildikleri gibi, cilt altı (subkütan) da yapılabilirler: Gonal-F, Puregon ve Metrodin-hp. Cilt altı yapılmasının etkinliği kalça içi yapılım ile benzerdir. Cilt altı yapılmasının avantajı, hastanın, bir sağlık görevlisine ihtiyaç duymaksızın, kendisinin veya eşinin injeksiyonu yapabilmesidir.'' ALINTIDIR

ama belki ilaçların farkı olmasa bile hastadan hastaya farklılık gösteriyodur .ya da o ay ki yumurtalığın verdiği tepkiye göre değişiyodur.

amin canım.inşallah değilimdir.ama durum,vaziyet ,hal şuanda bu maalesef.

E tabiki Allah'a emanet hamile kalınıyor.
Başka bir açıklaması var mı?

Tutturmakla ne ilgisi olabilirki.
Mikroenjesiyonda yumurtanın içine en canlı en hareketli spermi enjekte ediyorlar, bölünüp çoğalıyor birde üstüne rahime yerleştiriliyor..
Bu tutmuyorda, yumurtlama günü hesabı tutunca mı oluyormuşkaydirigubbakcemile3

Tabiki Allah'a emanet...

tabikide nehircim herşeyimiz allaha emanet yani benim hesaplamamla değilde
allahın emriyle demek istemiştima.stabi birazda espiriye döktüm işi ben burda
HAK TEALA istemeden hiç bişiy olmaz OL DER OLUR en kısa zamanda bütün isteyenlere
nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:bu duayı eksik etmicem artık sizlerden hep yüreğimde
olacaksınız çünkü sizleri şimdi daha iyi anlıyorum ŞenizŞenizhepinizi çok seviyorum
iyi gecelera.s.

ıyi geceler millet...

radym,e2yi sormuşsun,sonra arayıp bulmuşsun.:))))Benim de onların dışında bilgim yok ama bunca ilaca normalin üstünde çıkması normal canım...Ağrın olması da,göğüslerinin ağrımasıda şişmesi de normal..benim göğüsler yeni yeni kendine geldi ve koca bi göbek bıraktı bana bu ilaçlar sağolsunlar...
Senin rahimde hepten kapalı kutuymuş bacım yaa,teşhisler tutmuyor bir türlü...Ama senin adetler düzenli diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim tebi...Bildiğim kadarıyla pko da adet düzensizliği oluyor..Neyse hayırlısı canım,ne diyek...
ılaçlarda bana da öyle dediler canım..Gonal-f le puregonun farkı yokmuş içerik olarak.Sadece üretici firmaları farklıymış...
Gülyüzüm canım,lucrin yumurta geliştirici ilaç değilki yaww...Kafamı karıştırdın şimdi...Lucrin uzun protokolde,adetin 21.günü başlanıp,opuya kadar kullanılıyor ve rahimi baskılyıp,tedaviye hazırlayıcı etkisi var..Lucrin beynin salgıladığı hormonlara müdahale ediyor..Yumurtaların aynı ölçülerde gelişmesini aynı anda çatlamasını sağlıyor..Yani önceden arada kafalarına göre çatlamalarını da engelliyor..
Sen lucrin kullandığın zaman başka ilaç kullanmadınmı?De hele bakam...

Benim bilgisayar bugün sapıttı...Kitlenip duruyor,düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum,sonra açılması 1 saat sürüyor,açıncada takıla takıla çalışıyor..Bende kapattım,dinlendirdim biraz...Şimdi daha iyi kendileri:)))

Hayden yarın görüşürüz inşallah,bir aksilik çıkmaz ise:))))
Başım ağrıyo gene gene,fenalık geldi artık,kronik hale geldi bu ağrılar,napsan biemiyorum,ağrı kesici bağımlısı olacam,korkuyorum...Yatıp uyuyam şimdi inşallah...

BUGÜNÜN ıLK GÜNAYDINI BENDEN
nevincim geçmiş olsun canım baş ağrısı çok zor bişiy
allah şifa versin canım
gününüz aydın olsun kızlar allah kolaylık versin hepinizi öpüyorum iyi günler

günaydın nazcım,

nevincim haklısın bacım,lucrinin yanında puregon kullanmıştım,unutkanlığımda başladı bir bu eksikti bu da gelirse tam olurum...

günaydın kızlar.
gerçi akşam oldu di mi ne günaydını.
ancak müsait olabildim.
nevinim benim adet düzensizliğim var canım.maalaesef hiç düzenli olmadı.

göğüslerimi tanıyamıyorum.dün sabaha kadar yatamadım ağrısından.patlıycak gibi yaa offf.
doktoruma bugün değeri söyledim.nerdeyse tüp bebek değeri dedi.çatlatma iğnesi yapmamak isabet oldu dedi.kendi haline bıraktık işte mecburen.pazartesi tekrar kontrol var.

Miribalar...

Amaaannnn,bişeyide tuttursam zati şaşıcam heee...
göğüs işi aynen öle canım,yan bile yatırmıyor ama benim açımdan avantajıda vardı,75'i dolduruyordum hiç olmazsa:roflol:
Bakalım neler olcak,merak ediyorum gerçekten..Onca yumiş ne olcak sonradan acaba:uhm:

Miribalar...

Amaaannnn,bişeyide tuttursam zati şaşıcam heee...
göğüs işi aynen öle canım,yan bile yatırmıyor ama benim açımdan avantajıda vardı,75'i dolduruyordum hiç olmazsa:roflol:
Bakalım neler olcak,merak ediyorum gerçekten..Onca yumiş ne olcak sonradan acaba:uhm:

ayy sorma yaa.noolucak bende bilmiyorum valla.
çok korkuyorum kiste dönüşücekler diye.patlamalarından,yaşadığım şeyleri tekrar yaşamaktan da korkuyorum.gerçi hep aynı sonular olacak diye bişey yok ama işte sütten ağzı yanınca insanın,herşeyi üfleyerek yemek istiyo.

senin bu başağrıların noolcak nevinim yaa.
sen stresini hala atamadın haklı olarak.ondan hala ağrıyo bence.

Valla ayşecim,gerçekten merak ediyorum...Allah sağlığınla tamamlamak nasip etsin şu tedaviyi..Onca yumurta nolacak,nereye gidecek...hamile kalırsan kalanlar nolcak,kalmazsan hepsini atabilecekmisin...Valla apayrı bi boyuta taşındı bu iş sanki..Bakalım,hayırlısı olsun inşallah..

Valla iyiyim aslında yaaa...Baş ağrısı delirtiyo beni,gece ağrıyla yattım sabah ağrıyla uyandım...Kahvaltıdan sonra geçti ama korkuyorum yine ağrıcak diye..Hergün de ilaç içmek istemiyorum...Bir süre sonra onlarda işe yayamaz çünkü...
2 tane 20'lik dişim var,onlar yapıyor sanırım.Çünkü kulaklarım gözlerim,böyle komple bütün kafam ağrıyor...Devam ederse doktora gidicem heralde...gerçi ne doktoruna gidilir onu dabilmiyorum ama...
Önce dişçiye gitmem lazım,şu dişleri çektirip kurtulmam lazım....

bencede önce dişçiye git o dişin ihallet.
20likleri bilirim ben.çok çektim onlardan da.
bu şikayetler için nörolojiye gitmen lazım canım.gerçi şimdi nöropsikiyatri diye bölümler açıldı hastanelerde.onlarda bakıyor.ama bişey çıkacağını sanmam sende.bende biliyosun 1 ay kadar önce gitmiştim başağrısı ve şiddetli bulantı sebebiyle.reflekslerini felan muayene eidiyo.elini dizlerini ayaklarını gözlerini kontrol ediyo.hiçbişey bulamadı bende de.ama tabi yaşam kaliteni düşürüyo bu durum.hiçbişey yapmaktan bişey anlamıyosun.
yine de bi gözük derim ben

Evet canım,hareket etmek işkence gibi gelyor valla..
Beynim kafatasımın içinde sallanıyormuş,bi sağa bi sola çarpıyormuş gibi geliyor yaaa:))))
Neyse şimdilik bişey yok şükür ama kesin ağrıyacak bugünde,öyle sinyaller alıyorum sağdan sağdan:))))
Önce bir dişçiye gidip,şu dişlerden kurtulup sonrada devam ederse ağrımaya ,ozaman giderim sanırım nörolojiye...Onlarda verir şiddetli ağrı kesici,tüm gün uyurum:)))

aaaaaaaa ben gelediğimde kimse olmuyor:çok üzgünüm:zaten misafirlerim yolda gelmek üzereler bende çıkayım gayri.......:a015:

Back
X