ıyi geceler millet...
radym,e2yi sormuşsun,sonra arayıp bulmuşsun.:))))Benim de onların dışında bilgim yok ama bunca ilaca normalin üstünde çıkması normal canım...Ağrın olması da,göğüslerinin ağrımasıda şişmesi de normal..benim göğüsler yeni yeni kendine geldi ve koca bi göbek bıraktı bana bu ilaçlar sağolsunlar...
Senin rahimde hepten kapalı kutuymuş bacım yaa,teşhisler tutmuyor bir türlü...Ama senin adetler düzenli diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim tebi...Bildiğim kadarıyla pko da adet düzensizliği oluyor..Neyse hayırlısı canım,ne diyek...
ılaçlarda bana da öyle dediler canım..Gonal-f le puregonun farkı yokmuş içerik olarak.Sadece üretici firmaları farklıymış...
Gülyüzüm canım,lucrin yumurta geliştirici ilaç değilki yaww...Kafamı karıştırdın şimdi...Lucrin uzun protokolde,adetin 21.günü başlanıp,opuya kadar kullanılıyor ve rahimi baskılyıp,tedaviye hazırlayıcı etkisi var..Lucrin beynin salgıladığı hormonlara müdahale ediyor..Yumurtaların aynı ölçülerde gelişmesini aynı anda çatlamasını sağlıyor..Yani önceden arada kafalarına göre çatlamalarını da engelliyor..
Sen lucrin kullandığın zaman başka ilaç kullanmadınmı?De hele bakam...
Benim bilgisayar bugün sapıttı...Kitlenip duruyor,düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum,sonra açılması 1 saat sürüyor,açıncada takıla takıla çalışıyor..Bende kapattım,dinlendirdim biraz...Şimdi daha iyi kendileri:)))
Hayden yarın görüşürüz inşallah,bir aksilik çıkmaz ise:))))
Başım ağrıyo gene gene,fenalık geldi artık,kronik hale geldi bu ağrılar,napsan biemiyorum,ağrı kesici bağımlısı olacam,korkuyorum...Yatıp uyuyam şimdi inşallah...