- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
- #15.241
Çileğim hoşgeldin canımmmm.Şeniz..
Olsun çok şükür geldiniz işteyerimseniben..
Lütfen şikayet etme ama üzülüyorum yaa:çok üzgünüm:..
Tabiki geçecek bulantıların.Azcık zaman daha çok yeni..
Vücudunun içinde bir canlı büyüyor, senden besleniyor, senin nefesinle yaşıyor, tabiki bünyenin kabullenmesi biraz zaman alacak kolay mı..
ıçinde mucize olduğunun gerçek bir ispatı bulantıların..
Lütfen sıkma canını geçecek bu günler...
Ve evet yüksek sesle söylüyorum RADYOLOJıNıN DOKTORUNUN BıRŞEYDEN HABERı YOK, BECERıKSıZ DOKTORUN TEKı !!! Deneme tahtası sanıyor galiba..
O ilaçlar çok para demek, herşeyi bir kenara bıraksak kii bırakamayızz..Önemli miktarda para demek..
Ya sağlığı onca yumurtanın hesabını tutamayarak vücuduna zarar veriyor.
ALLAH AŞKINA YUMURTA TAKıBı NE DEMEK !!!
Yumurtayı takip etmek demek, takip edeceksin, ilacın dozajına boyutularına göre karar vereceksin..
Kadın dayıyor ilacı, sonrada bunlar kist olur, bu ay hamile olman iyi değil diyor yaa..
Kusura bakma radym..
Bir yumurta takibini yapamıyor...
Ki bu ilk hatası değil..
Olsun çok şükür geldiniz işteyerimseniben..
Lütfen şikayet etme ama üzülüyorum yaa:çok üzgünüm:..
Tabiki geçecek bulantıların.Azcık zaman daha çok yeni..
Vücudunun içinde bir canlı büyüyor, senden besleniyor, senin nefesinle yaşıyor, tabiki bünyenin kabullenmesi biraz zaman alacak kolay mı..
ıçinde mucize olduğunun gerçek bir ispatı bulantıların..
Lütfen sıkma canını geçecek bu günler...
Ve evet yüksek sesle söylüyorum RADYOLOJıNıN DOKTORUNUN BıRŞEYDEN HABERı YOK, BECERıKSıZ DOKTORUN TEKı !!! Deneme tahtası sanıyor galiba..
O ilaçlar çok para demek, herşeyi bir kenara bıraksak kii bırakamayızz..Önemli miktarda para demek..
Ya sağlığı onca yumurtanın hesabını tutamayarak vücuduna zarar veriyor.
ALLAH AŞKINA YUMURTA TAKıBı NE DEMEK !!!
Yumurtayı takip etmek demek, takip edeceksin, ilacın dozajına boyutularına göre karar vereceksin..
Kadın dayıyor ilacı, sonrada bunlar kist olur, bu ay hamile olman iyi değil diyor yaa..
Kusura bakma radym..
Bir yumurta takibini yapamıyor...
Ki bu ilk hatası değil..