hosbulduk canim:)))) dualarina cani gonulden amin...
yeni inetrenet yasasina gore zaten yazilan hicbirsey silinmiyorya bunlari yaparsam hatirlat bana buyazimi:))))
ya aklima ne geldi..asu abla hamis kaldiginda nasil sevinmistik gozyasi seliii ay bende onun gibi olsam keske...sonucu aldigi gun haberimiz olmustu...bire bayramda asu abla kizinin resmini yolladi ay Allahim telefonumda bakip bakip opuyorum...nazar almasind iye cirkin kizimd iye seviyorum.....esim diyooo beni bu kadar nazlatmadin haaa:))) nasil opuyorum ama telefonu.gostermedigim kalmadi bu teyzesinin cirkin kizi diyorum:)..yerim ben onuuuu..insallah darisi hepimizin basina..sole hepimiz bi dogursakta bir araya gelsek ya...nasil isterim bunu..valla bir evladim olsun dunya umurumda olmaz benim; alir kizimi gezdiririm hep:)) buarada kizim yazdigimi yeni gordummm Allahmi soylleti ne:))..dunyalik tek istegim bir evlat Allahtan

(( insallah dualarimiz kabul olsun..
yetercim sen gercekten bu zor zamanlarda hep esininyaninda oldun..dogruya dogru belki ben bile senin kadar olmazdim..surekli kosturdun hastanelerde..Allah senden razi olsun ve gonlune gore versin