offf diş diş dişslm canlarım biz yeni diş ağrılaramarı ile bayrama giriş yaptık 4 azı ve artı 2 dişle beraber 6 diş birden çıkarıyoruz bu seferde doktorumuz Allah sanada kızınada yardım etsin diyor gerçekten çocuk ağla ağla helak oluyor sanırım 1 ay sürermiş çok huysyz hiç birşeyden memnun olmuyor şu dişler bi bitsede rahatlasak şükür azılarda çıkınca pek zorlu dişi kalmayacak
sizde azılardasınız dimi
bizdede kesiciler bitti azılara geldi sıra şişlik çok ama gelen giden yok huysuzluk tavan
bütün azılar çıktı demek sizde diğer 2.si ne köpek dişimi oo doldu ağzı diş desene
cnm jel sürüyormusun fayda etmez belki hepsi birden çıkıyo ama Allah yardımcın olsun valla neyseki birden hepsini patlatınca bi dahada bişi kalmayacak
canım sağollllkız kardeşim kötü oldu dünnn:26::26::26::26:eşi has yatırdı serum aldı akşam geç saatte döndük eve:44::44::44::44::44:bizim 2. bıdık anneyi yıpratma çalışmalarına erken başladı
kuzum benim devletten 1 hakım daha var aslında:26::26::26::26:biz ağır erkek infertilitesi olduğumuz için direk rapor almıştım o zaman 2006 yılındaaa:44::44::44::44:has görüştüm :44::44:yeniden testler yapılacak:44::44:eşiniz değerlerinde değişiklik varsa 2 aşılmaya isteye biliriz dedilerr :44: ama asıl sebebp bu değil
biliryorsunuz benim eşim 2 yıldır (ameliyat olduğundan buyana )çalışamıyor maddi olarak bir tevadiyi kadıracak durum değilizzz
![]()
ayy ne olduki kardeşine çok geçmiş olsun
inş ilk ve son rahatsızlığı olur