• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

ben biliyorum bu sene allahın izni ile hepiniz hamiş kalcaksınız çok sevindim valla kız cadı yap artık şu damadımı kızım evde kalacak yoksa

ah canım gözün aydın vallahi ne güzel yaaaaaaaaaaa şükür kavuşturan rabbime girme canım bebişinle takıl okadar yıl aradık :)))))))))

elmden geleni yapıyorum kızzz :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:canım benim inşşş inşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

unuttun bizi unuttun alıcam şimdi :)))))))))
yazıkya işte böle oluyo doğuruncada bende binlerce kez geri adım attım rabbim asuya dayanma gücü versin inşallah hakkında ahayırlı olan neyse rabbim onu versin

ah yeterim tamamen doğru eminim bir çoğumuz güvencemiz olsa kesin boşanırız geçekten rabbim biliyoda vermiyomuş heralde diyom bazen bende benim kide çok sorunlu hani bana kötü davranışı yok kızıda benide seviyor ama hala baba olduğunu idrak edemedi o duyguyu algılayamadı hala evde bir çocuk yokmuş gibi davranıyor herşeyin çocuktan öncesi gibi olmasını istiyor ama mumkün olmuyor tabi bunlar bir takım sıkıntılar doğuruyor inşallah diğer arkadaşların bizler gibi olmaz :))))))
AHH Bu erkek milleti ne diyeyim allah hepsine akıl bize de sabır ve güç versin..
unutmadım be kzım ne unutucam da ne bileyim elim varıp da iki satır yazamıyorum önceden facedeki gruba yazıyordum şimdi oraya da yazacak halim yok neden bilmiyorum inan hep yorgunum hep yorgunum.. bu kızlar bitirdi bizi :)))
kızlar hepinizi çok özledim.... size güzel bir haberim var benim 3 aylık bir oğlum var... kendiliğinden hamile kaldım.. başka bir tedaviolurken... izinle paylaşmak istedim... uzun zamandır giremiyordum.. biraz hamileleik sorunlu geçti.. Allahmın mucizesine kavuştum..
Allahım sizlere nasip etsin.. inşallah.... dualarım sizinle
yeterim ya Allah inşallah Allahım hayırlı bir evlat nasip eder sana.

selamlar.......

ah ne kadar güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hep iyi günlerini göstersin canım..

kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur

Back
X