Belkide
Görmezsem gözüm arıyor cadıyı
Aynen valla hiperaktif cücük gelsinde az tüylerini yolayım onun
Adetten 3 gun once gebelik cikarmi idrarda bugun test yaptim negatif cikti
Adetten 3 gun once gebelik cikarmi idrarda bugun test yaptim negatif cikti
Çıkmaz canım üzülme
Kuzum çok erken yapmışsın adet geçtikten 3 gün sonra belli olur
InsAllah oyledir ya bu ay cok umut vardi icimde bi yandanda olmayabilir diye hazirliyordum ama uzuluyormus insan gercekten,off catlatma ignesi oldum ben yumurtalarim gelismisti igneden 15 gun sonra cikar diyolar ama bende cikmadi garantisi varmi acep 15 gun sonra cikacaginin :44:
Benim 19 .gün çıkmıştı ikizlerde
ay abla keske bendede oyle olsaBazi yorumlarda okudum kimisinin adet gectikten 7 gun sonra felan silik cikmis belki bendede oyledir sinir oluyorum su tek cizgiyeee :84: Kac kez gordum biktim bidaha almiycam onlardann
InsAllah oyledir ya bu ay cok umut vardi icimde bi yandanda olmayabilir diye hazirliyordum ama uzuluyormus insan gercekten,off catlatma ignesi oldum ben yumurtalarim gelismisti igneden 15 gun sonra cikar diyolar ama bende cikmadi garantisi varmi acep 15 gun sonra cikacaginin :44:
kulaklarimmm cinladi geldim
kulaklarimmm cinladi geldim
şu avata resmini değştir gözün sevemm
Ay dur öncekinden iyidir
sabır canım sende göreceksin o çift çizgiyi inşaallahherşeyin bir vakti zamanı var. üzülme bende çok kötü günler geçirdim bak şimdi 3 tane var ve bir daha olmaması için uğraşıyorum Sende o günleri göreceksin daha gençsin
he biliyoruz canım niye anlattın baştan
şimdi şöyle yaparsın hiç uğraşma o dandik idrar testleriyle
adetin bir iki gün geçsin inşallah hemen kanda baktırırsın inş pozitifi görürsünnn
ne varmis kiz avatarimda ne guzel kizşu avata resmini değştir gözün sevemm
Geldin mi cadı bizde senden bahsediyorduk
Nerdeydin
Öncekini bilmiyorum ablam
ama o kıza bakınca midem bi tuhaf oluyo nedense:120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?