- 6 Nisan 2015
- 204
- 85
- 37
- Konu Sahibi dilberim506
Arkadaslar ilk transferim gecen ay olmustu 2 tane 5. Gun embriyosu ile ama sonuc olumsuzdu. Cok beklemeden hemen bu ay ikinci transferimi dondurulmuslarla yapmaya karar verdik.Ama bu sfer tranferden 4 gun once catlatma ignesi vurundum. Transferden 3 gun sonra bidaha vurunmam gerek. Bugun ikinci trabsferimi oldum.3 tane 3. Gun embriyosu.Bu sefer ilkinde yaptiklarimi bu sefer yapmamaya karar verdim. Mesela bu ttansferi kimseye soylemedim.en azindan kimse bana hasta muamelesi yapmayacak.sonra ilkinde cok yattim bu sefer bugun daha ilk gunden cok gezdim dolastim.hatta bu aksam misafirlige bile gittim.bugun yururken hafig kasik batmasi yasadim. Ne anlama gelir bilmem ama ilk ttransferimde hic agrim sizim olmamisti. Bol bol ananas yiyorum cilek yiyorum sut iciyorum haslanmis yumurta yedim.cok fazla su icmeye calisiyorum.ha birde progestan fitili kullaniyorum aksamlari. Simdilik durum boyle.gunluk gelismeleri paylasicam.sizinde transferinizde yasadiklarinizi anlatabilirsiniz. Allah hepimizin yardimcisi olsun