Gelin bu 12 gunluk macerayi beraber yasayalim

dilberim506

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
204
85
37
Arkadaslar ilk transferim gecen ay olmustu 2 tane 5. Gun embriyosu ile ama sonuc olumsuzdu. Cok beklemeden hemen bu ay ikinci transferimi dondurulmuslarla yapmaya karar verdik.Ama bu sfer tranferden 4 gun once catlatma ignesi vurundum. Transferden 3 gun sonra bidaha vurunmam gerek. Bugun ikinci trabsferimi oldum.3 tane 3. Gun embriyosu.Bu sefer ilkinde yaptiklarimi bu sefer yapmamaya karar verdim. Mesela bu ttansferi kimseye soylemedim.en azindan kimse bana hasta muamelesi yapmayacak.sonra ilkinde cok yattim bu sefer bugun daha ilk gunden cok gezdim dolastim.hatta bu aksam misafirlige bile gittim.bugun yururken hafig kasik batmasi yasadim. Ne anlama gelir bilmem ama ilk ttransferimde hic agrim sizim olmamisti. Bol bol ananas yiyorum cilek yiyorum sut iciyorum haslanmis yumurta yedim.cok fazla su icmeye calisiyorum.ha birde progestan fitili kullaniyorum aksamlari. Simdilik durum boyle.gunluk gelismeleri paylasicam.sizinde transferinizde yasadiklarinizi anlatabilirsiniz. Allah hepimizin yardimcisi olsun :KK19:

Arkadaslar ilk transferim gecen ay olmustu 2 tane 5. Gun embriyosu ile ama sonuc olumsuzdu. Cok beklemeden hemen bu ay ikinci transferimi dondurulmuslarla yapmaya karar verdik.Ama bu sfer tranferden 4 gun once catlatma ignesi vurundum. Transferden 3 gun sonra bidaha vurunmam gerek. Bugun ikinci trabsferimi oldum.3 tane 3. Gun embriyosu.Bu sefer ilkinde yaptiklarimi bu sefer yapmamaya karar verdim. Mesela bu ttansferi kimseye soylemedim.en azindan kimse bana hasta muamelesi yapmayacak.sonra ilkinde cok yattim bu sefer bugun daha ilk gunden cok gezdim dolastim.hatta bu aksam misafirlige bile gittim.bugun yururken hafig kasik batmasi yasadim. Ne anlama gelir bilmem ama ilk ttransferimde hic agrim sizim olmamisti. Bol bol ananas yiyorum cilek yiyorum sut iciyorum haslanmis yumurta yedim.cok fazla su icmeye calisiyorum.ha birde progestan fitili kullaniyorum aksamlari. Simdilik durum boyle.gunluk gelismeleri paylasicam.sizinde transferinizde yasadiklarinizi anlatabilirsiniz. Allah hepimizin yardimcisi olsun :KK19:
mrb canım bende ilk denemede hamile kaldım çok şükür 13. hafta içindeyim bende çok yatmadım ama ilk üç gün yatmıştım daha sonra ev içinde gezindim arada ufak yürüyüşler yaptım ama hiç bi işe elimi sürmedim sen yine de ilk günler fazla gezinme sonra dikkat ederek rahat hareket et derim ben

mrb canım bende ilk denemede hamile kaldım çok şükür 13. hafta içindeyim bende çok yatmadım ama ilk üç gün yatmıştım daha sonra ev içinde gezindim arada ufak yürüyüşler yaptım ama hiç bi işe elimi sürmedim sen yine de ilk günler fazla gezinme sonra dikkat ederek rahat hareket et derim ben

Masallah Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Darisi benim gibi bekleyenlere. yarinda onemli resmi islerimiz var sabahtan oralara gidicez ama genelde arabada oturuo olucam zaten.bende evde is yaomilrum.dune kadar baya bi temizlik yaptim evde zaten uzun sure yapamam diye.Ilk gunden kasik agrisi normalmiki.Gerci kendimi dinlemeyim diorum ama elde degil iste

Masallah Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Darisi benim gibi bekleyenlere. yarinda onemli resmi islerimiz var sabahtan oralara gidicez ama genelde arabada oturuo olucam zaten.bende evde is yaomilrum.dune kadar baya bi temizlik yaptim evde zaten uzun sure yapamam diye.Ilk gunden kasik agrisi normalmiki.Gerci kendimi dinlemeyim diorum ama elde degil iste
kasık ağrısı oluyo normal benim opu dan sonra bayağı olmuştu transferden sonra yavaş yavaş geçmişti ki sonra son günlere yakın bi ağrıdı sorma ama çok şükür hayırlara vesile oldu ama herkezin belirtisi farklı oluyo canım ki ben test yapmaya giderken hep negatif diye gittim pozitif almam mucize oldu benim için kasık ağrısı oluyo ama :)

kasık ağrısı ve göğüs ağrısı opudan beri aynen devam ediyor..yumurta toplamada hepsi alınmıyor,küçükler ellenmiyor ve onlar ilerleyen günlerde büyümeye devam ediyormuş,ultrasonda kendimde gördüm büyüdüklerini,onlar ağrı yapıyormuş,korkup doktora kontrole gittim de :)göğüsler taş gibi ağır ve şiş,çok ağrıyor..ben ilk 2 gün yattım evde,sonra çalışmaya devam..ananas yiyorum hergün neredeyse yarım ananas :)kivi yiyorum ,su içiyorum..başka da bişeye dikkat etmiyorum,6 gün sonra test yapıcam Allah'ın izniyle hayırlı sonuç alırız inşallah..

Bende hic bir belirti yok sadece ilk iki gun hafifrenksiz akintim oldu o kadar test tarihim 17si gunler gecermiki

kasık ağrısı ve göğüs ağrısı opudan beri aynen devam ediyor..yumurta toplamada hepsi alınmıyor,küçükler ellenmiyor ve onlar ilerleyen günlerde büyümeye devam ediyormuş,ultrasonda kendimde gördüm büyüdüklerini,onlar ağrı yapıyormuş,korkup doktora kontrole gittim de :)göğüsler taş gibi ağır ve şiş,çok ağrıyor..ben ilk 2 gün yattım evde,sonra çalışmaya devam..ananas yiyorum hergün neredeyse yarım ananas :)kivi yiyorum ,su içiyorum..başka da bişeye dikkat etmiyorum,6 gün sonra test yapıcam Allah'ın izniyle hayırlı sonuç alırız inşallah..

Benimde bugun 2. Gunum ama bende agir kaldirmamak kendimi yormamak sekilde gunluk hayatimi yasiorum.yatmaktan daha cok oturuyorum.bugun zaten arkadasimin kina gecesine hazirlik yaptik 3-4 saat oturdum. firsat buldukca uzandim bugun. Yani bazende unutuyorum. Annende kizio bana hic dikkat etmiosun diye
bide kendisi turkiyede o yuzden gozde gormeyoince icide rahat degil.ama ilk transferimde hasta gibi yattimda noldu. Bu ssekilde kafama takmiroum en azindan. Bende surekli ananas ve cilek yiyorum. Bi sabah bi aksam sut iciyorum ve bol su

Bugun 4. Gunum ve biraz kasiktan agrilarim oldu gerek kalkarken gerek yururken.Sadece bir kere tuvalette koyu renk idrarim oldum.onun disinda hep acik renk.bunlar belirtimidir bilmem ama Paylasmak istedim. Annelerin ve anne adaylarinin birde burdaki herkesin annesinin Anneler Gunu Kutlu Olsun

Zaman gecmek bilmiyor.bende hic belirti yok bilemiyorum illa belirti olmasi da gerekmiyo diyenler var.cok zor su test gunu bi gelse

Zaman gecmek bilmiyor.bende hic belirti yok bilemiyorum illa belirti olmasi da gerekmiyo diyenler var.cok zor su test gunu bi gelse

Evet belirti olmadanda hamile kalanlar var. Bizdeki sadece kendimizi fazla dinleme. Hemen hemen ayni seyleri ilk transferimdede yasadim ana sonuc olumsuzdu.Bende ilk transferimde olumsuz sonuc alinca. Bunda kan test gunu gelmesin istiorum.olumsuz sonuc alicam diye korkuyorum ve bu sekilde en azindan hamile gibi hissediorum kendimi ve bu ruya bitmesin istiorum

Benim ilk denemem test gunum haftaya pazar bekleyemiycem erken yaptircam gunler bisey bekleyince gecmek bilmiyo sakiz gibi sunuyo saat sayar oldum.ben icim bombos gibi hissediyorum cok kotu bi duygu:KK43:

Ah canim ayni gun test gunumuz ayin 17 si. Ilk transferde oyle oluo ne oldugunu ne yasadigini bilmiosun.ama sabirli ol acele etme.onceden test yapip moralini bozma.1 hafta kaldi surda. Zaten bisey hissetmiosinki bombos gibi gelio zaten. Ama sen onlari hisset elinle karnina dokun. Bu sekilde daha mutlu olucaksin. Onlarla konus.

Bende dun esimle kavga ettim iki saat oda alttan almadi pek sonrada agladim bi guzel.simdi cok pismanim.insallah bebegime bisey olmamistir negatifi gorursem daha da sucluycam kendimi.nasil bu hale geldim inanamiyorum.

Bende dun esimle kavga ettim iki saat oda alttan almadi pek sonrada agladim bi guzel.simdi cok pismanim.insallah bebegime bisey olmamistir negatifi gorursem daha da sucluycam kendimi.nasil bu hale geldim inanamiyorum.

Keske erkeklerde bizim yarımız kadar ince dusunse ama.nerdeee. bende son iki gundur esimle stresliyim. Tutmazsa senin yuzunden diorum vicdan yapsin diye. bende senin gibi dusunuyorum acaba bu yuzden bisey olurmu diye. Ama uzulme Allah korur onlari. Kendini suclu hissetme.bundan sonra fazla uzmemeye calism kendini

Aynen canim ayni sekilde davraniyoz ayni seyleri soyluyoz ayni hissediyoz.insallah ikimizde pozitif sonuc aliriz yarisi gitti yarisi kaldi

Kizlar napionuz ben iice sabirsizlandim bi idrar tahlili yapsammi ki.iice merakim artti sabrim azaldi

X