• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin evde yokken evine gitmek

bluefishfish

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
14
11
3
Gelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var

istememiş olabilir
aranız nasıl normalde?
aram iyiyse benim için farketmez gelsin.. bilemedim

Gelin evde yokken dışardayken ben erkek kardeşimi görmek için evlerine gitsem ayıp olur mu? Salı günü gelicem dedim ben evde yokum dedi, erkek kardeşim evdemi dedim evet dedi. Ben evde yokum ama buyur gel kardeşin evde demek yerine direk ben yokum demesi bunun üstüne benim kardeşim evdemi diye sormam ayıp mı oldu ? Yeni evli değiller çocuklarıda var
Niye ayıp olsun ki? Gayet normal bir şey. Direkt gelin hanıma sorduğunuzdan onun da evde olmasını istediğinizi düşündüğü için ben evde yokum ama gel dememiş olabilir.

Aranız nasıl
Ben gitmezdim çünkü kardeşimin eşini pek sevmem
Çok özlediysem kardeşimi bir yerde oturur yemek yer sohbet eder özlem giderir dönerdim

Görümcemler de gelmez ben yokken ama diyelim ki ben yokum dedim ardından söylerim siz gelin kardeşinle oturursunuz ben de şu saatte geleceğim ya da şu gün geleceğim diye

Aranizdaki samimiyete bagli aslinda. Ben esimin kardesi kuzeni vs gelse sorun etmem. Ama sizin gelin sanki gelme demek istemis.

Aranizdaki samimiyete bagli aslinda. Ben esimin kardesi kuzeni vs gelse sorun etmem. Ama sizin gelin sanki gelme demek istemis.
Bence görümcesine sorunca ben yokum diye bilgi vermiş. Hani ben olmayacağım haberin olsun demek istemiş. Gerçi ilişkiye de bağlı ama

Yengem hastane dönüşü bize uğramıştı. Biz uyuyorduk. Anahtarın yerini biliyordu. Girip kahvaltı hazırlayıp bizi de kaldırmıştı sağ olsun. Bi de ne çok uyuyorsunuz diye söylenmişti:) Dayımın eşi yani. Ama yengelerimle annem birbirlerini çok sever . Halen daha derim yenge gelip kahvaltı hazırla diye :)

Aranızdaki ilişkiye bağlı. Annem yengemler olmadan evlerine gitmez çünkü annemin asıl amacı yengemleri görmektir, kardeslerinden daha çok sever.

Ben kendimi sizin yerinize koyunca, gitmezdim. Kardeşimle dışarıda buluşurdum sanırım.

Aranız nasıl
Ben gitmezdim çünkü kardeşimin eşini pek sevmem
Çok özlediysem kardeşimi bir yerde oturur yemek yer sohbet eder özlem giderir dönerdim

Görümcemler de gelmez ben yokken ama diyelim ki ben yokum dedim ardından söylerim siz gelin kardeşinle oturursunuz ben de şu saatte geleceğim ya da şu gün geleceğim diye
Aynen dememiş olması istemiyormuş gibi geldi

Bu konuda herkes farklı düşünecektir. Nasıl bir ilişkiniz var bilemediğimiz için net bir şey de söyleyemeyiz. İlişkinizin seviyesine göre de değişir çünkü.

Kardeşimin eşiyle muhabbetimiz iyidir. Gitmek istesem evde olmasa bile, ben yokum ama sen gel diyeceğini biliyorum ama acil bir mesele yoksa ve kardeşimin hasretinden gebermediysem onun da evde olduğu bir gün seçerdim.

Belki o gün bir işi vardır. Belki evde olsa bile kendi için plan yapmıştır, belki hastadır, belki kocasıyla kavga etmiş bir kaç gün kafa dinleyecektir. Kardeşimin evi de olsa eşi evde yoksa gitmeyi tercih etmezdim.

Bence görümcesine sorunca ben yokum diye bilgi vermiş. Hani ben olmayacağım haberin olsun demek istemiş. Gerçi ilişkiye de bağlı ama
Bana biraz şöyle geldi.

A:Ben evde yokum ama siz takilirsiniz sen yabanci degilsin abla.

B:Ben evde yokum. BEN EVDE YOKUM.

Burdaki gelin bence B.

Ne zaman gideceksin ki? İş çıkışı mı gündüz mü? Neden evde değilmiş nereye gidecekmiş 🤣

Aranız çok iyi değil belli ki. Hazır o evde yokken kardeşinle bir kahve içip dönsen daha iyi değil mi?

Back
X