- 25 Şubat 2013
- 519
- 101
- Konu Sahibi montesorri
Ya midem bulaniyor yengemlerden.bu kadar tuhaf ve memnuniyetsiz insanlar olamaz.4abim var 3u evli.annem bir turlu yaranamiyor.en kucuk abimi ziyarete gittik.giderken bir suru hediye goturduk.ne bir tesekkur ne baska bisi sanki biz onlari goturmek zorundamiyiz.ama abimin hatri icin.yegenim ana okulundan karne almis abim 100lira annem 50lira verdi.bende 10lira verdim.sevindirmek icin cogucu.kendisi marka duskunu.abim memur.kendisi de calisiyor.asgari ucretle.geliri belli gideri belli.ev aldilar borc oduyorlar.bekar abin ogretmen kucuk abime cok yardim ediyor.sikilmasin diye.bunu biliyor ve surekli kullanmak istiyor.yegenimi bahane ederek sunu istiyor bunu istiyor diye.e abimde evlencek para biriktirmesi gerek yarin evlense ona abimin yardim ettiginin 10 da1ini etmez.surekli bize pisman oldugunu soyluyor.su zengin istedi bu zengin istedi diye.abimle kendisi anlasarak evlendi.baska memleketliyiz abim isteyelim dedi biz gittik allahin emri istedik.ve abim o istiyor diye kendi memleketine tayin. istemiyor.annemi begenmemeler surekli kendi ailesini ovmeler biz ne alsak yaranamiyoruz kendi ailesi en kotu bisi alsa bile bize surekli bunu aldi sunu aldi diye surekli hatirlatir.diger yengemde yeni dogum yapti anneme bebek seni sevmiyor annemi seviyor diyormus.inanin annem evlerine gidip gelmez nadirdir.oglumun hatri diye bisi demez guler gecer.niye yaranamiyor bunlara ya.valla hatir gonul dinlemiycem begenmiyen bosansin diyecem olacak bitecek.sizce ne yapalim kizlar.hafta sonu kucuk abimin yanindaydik ik gun annem ne begenirse aldi bebeklere diger yegenimede aldi.300yakin para odedi.annemde kocasinin emekli maasini alan kadin sonucta aldigi belli.yanlarina gittik ama yiyecegimizi herseyimizi goturduk.onlarin borcu var diye.ekmek parasini bile annem verdi.bir evlat anneye ekmekte mi almiycak artik.allah sonumuzu hayir etsin.annem agladi ben ne yaparim diye.canim annem.cok uzun oldu icimi doktum.