Gelini beğenmeyen damat bu halde bulundu

Lokomotif Banu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1.362
1.592
Cinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Aile baskısına karşı gelemeyen görücü ulsulü evlendirileceği gelini beğenmeyince bunu yaptı.

gelini-begenmeyen-damat-bu-halde-bulundu-1427974276.jpg

Çin'de görücü usulü ile evlendirilmeye çalışılan genç, gelini çok fazla çirkin bulunca canına kıymak talep etti .

People's Daily Online'ın yaptığı habere göre Çin'in Shiyan kentinde kendini göle atan 25 yaşındaki Qan Tsui

adlı şahıs , polisler tarafından ayrım edildi. Boğulmaktan nihayet anda kurtarılan adama sıhhat ekipleri

hemen müdahele etti. İntihar girişiminin sebebi ise polis sorgusunda belli oldu .Polis amiri, genç insanın

ailesi tarafından görücü usülüyle evlendirilmek istendiğini açıkladı. Müstakbel eşini çok fazla çirkin bulduğu

için canına kıymak isteyen genç insanın , ailesinin baskısına karşı koyamadığı için böyle bir yola başvurduğu

açıklandı . Tedavi altına alınan genç insanın sıhhat durumunun iyi olduğu duyuruldu.

http://www.tgrthaber.com.tr/dunya/gelini-begenmeyen-damat-bu-halde-bulundu-61363

demek ki dünyanın her yerinde erkek kendini dev aynasında görüyor.
Yazık...

oğlan çokta çirkin değilmiş ama illada güzellik isteniyor işte

o nasıl bi çirkinlik ki adamı intihara sürüklemiş ya merak ettim kızı bir resmi yok mu :)

bnde bu çinlilerin hepsi aynı ben daha güzelim fesatlığı yok aralarında diyodum ki. öğrenmiş oldum varmış. gözü 2mm daha çekik çok çirkiiin mi diyolar acaba

X