- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- Konu Sahibi nailsofcat
Ankara'dayım.And çarşısına gittim ve hiç bir gelinlik mağazası bana uygun gelinlikleri olmadığı gerekçesiyle benimle ilgilenmediler :) oysa sadece 40 bedenim.Göğüs büyüklüğünden ötürü 42 beden denemek zorunda kalabilirdim ama hepsi randevu verip,ölçü aldırıp,model seçip provada üstümde görebileceğimi söylemek gibi bir saçmalık yaptılar.Gelinlik vitrinde harika durabilir ama ya bana yakışmazsa.Nasıl hiç denemeden karar verebilirim.Bende Tunalı'ya gittim.Önce Dai gelinliğe uğradım.Randevusuz olmama ragmen müsaitiz buyrun dediler ve baya ilgilendirler.Beğendiğim gelinliğe her şey dahil 2700 lira dediler 4 taksit ödemeli ve dikimleri gayet güzeldi.Ardından ancak yine Tunalı'da Cocon gelinlikte gelinlik deneyebildim diğer gelinlikçiler And çarşısındakilerin dediklerini tekrar ettiler sadece.Cocon gelinlikte de ilgiliydiler.Randevusuz olmama rağmen gelinlik denettiler.Orada çok beğendiğim bir model oldu ama kol eklenmesini istiyorum.Kol dikiminide her yer guzel yapamıyor.Cocon beğendiğim model için 3000 lira,kol için de 300 lira fark dedi.Önemli bir gün.Allah kısmet ederse hayatta sadece bir kere giyeceğim.Neyi beğendiysem değer vereyim parasını diyorum sonra ya fazla ödeyeceksem diye karar veremiyorum.Diva ve Cocon arasında kararsız kaldım.Ankara'da bu iki gelinçikçi hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.Bildiğiniz daha iyi bir gelinlikçi varsa tavsiyelere de açığım.
Son düzenleme: