Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, yeni ekledim bende tam aradığınız gibi bir model, 38 beden ama arkası korseli olduğu için 40 bedene de rahatlıkla olur. A kesim kuyruklu gerçek fransız danteli işlemeli, çok rahat bir gelinlik. yer problemim olduğu için satıyorum.2014 modeli kuru temizleme yaptırmadım o yüzden fiyatı da uygun tutuyorum.İnci işlemeli duvağı ile beraber göndereceğim. Hatta ayak numaranız 37 ise gümüş simli İnci marka ayakkabıları da hediye edebilirim. Daha önce burdan kına tuvaletimi de satmıştım. Özelden konuşmak isterseniz telefon numaranızı özelden msj atın lütfen. Uygun fiyatta anlaşırız :) Sevgiler
merhaba benim gelinliğim de A kesimdi. şu an işyerindeyim resim atamıyorm ama istersen fotoğrafçımızın web sitesinden bakabilirsin. link vermek yasak mı bilemiyorum özel mesajla geri dönüş yap bana, istersen :)
merhaba benim gelinliğim de A kesimdi. şu an işyerindeyim resim atamıyorm ama istersen fotoğrafçımızın web sitesinden bakabilirsin. link vermek yasak mı bilemiyorum özel mesajla geri dönüş yap bana, istersen :)