• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik ayakkabınız...

konuyu okuyunca hatirladim :) evet yazmiştilar..silindimi diye hiç bakmadim cünkü ayakkabinin alti siyah,yazilar zaten belli olmuyordu :roflol: işe yaradimi tam bilmiyorum ama benden sonra 5 yakin arkadasim,akrabam evlendi :)

songülcüm bir senin ayağın uğurlu imişşşşş...
tüh kaçırmışız treni...:teselli:

evlencek arkadaşlara dıyorum...:sm_cool::sm_cool:
benim ayağım uğurludur diyorsanız benimde ismimi yazarmısınız........a.s.a.s.:utangac:

canım benim bayramda evlenecek bi arkadaşım var söylerim ayakkabısının altına senide yazar isim ne yazsın fırtınanın kızı mı?

benim 2 ayrı şehirde 2 düğünüm oldu ve ikisinde de topuğu kırmayı başardım, ayakkabımın altına ismini yazanları yarı yolda bırakır mıyım bilmiyorum siz siz olun bu olasılığı düşünüpte isim yazın..:))

walla bn kimi yazdıysam iki kişi hariç hepsi hmde o yaz evlendi inamazsınız
ayakkabımn altı destan dı sanki düşünn hepsi evlendi

Ben hiç bir isim yazmadim cunku unuttum ama bekar olan arkadaslarimdan ikisine soz kesildi

zaten diyorlar ki eger isimlerini yazsaymisim mutlaka soz falan olmazdi, benim herseyim aksiymis

hadi ordan dedim delimine bunlar :delphin:

valla güzelim benim en yakın arkadaşlarımdan biri 2000 senesinde evlendi,tabiki benide yazmıştı ayakkabısının altına,en önce ilk silinen benmişim ama 2008 senesindeyiz hala bekarım :delphin: yerimsenibenartık sen karar ver

bende yazdim evlendigim de 17 yasindaydim bana soyledirler bende yazdim
evlenende var evlenmeyen bekar olan da var
yani bence de gercek degil
ama cok eglenceli bi sey
Allah evlenmek isteyen mutlu olmak isteyen herkesin basina sevgili saygili bi es cikarsin insallah omur boyu mutlu olcagi birini Aminnnnnnnnnnnnnnnn

bende yazdım
hatta 2 arkadaşım vardı
daha doğrusu biri kuzenim
bu ikisinin evlenmesi imkansız diye en kolay silinebilecek yere yazdım ikisini adını
ama inanırmısınız herkesinki silinmiş onlarınki duruyor :1shok:
biri gerçi nişanlandı ama geçen hafta attı nişanıı(kuzenim
artık evlilik demeyin bana diyor kuzenim :roflol:

kızlar evlenınce gelin ayakkabısının altına arkadaşlarınızın ve evlilik çağı gelmiş akrabaları isimlerini yazdınızmı.,
düğün sonunda silinen isimler tez vakitte koca bulacaklar demektirya,(kural değil tabiki ama eğlencelik yaygın anlayış..)
silinmeyenlere ise bir müddet daha beklemek düşer ya...
sizde yazmışmıydınız...
adı silinenler evlendilermi........
silinmeyenler hala beklıyorlarmı.......:dilcikar::icecream:

senağlamasenağlama

üzülme bebişim...Şeniz
evet ayakkabımın altına bende çok isim yazdım...
eşimin yaşı çok büyük bi teyzesi vardı ,onun ilk yazdım...
belki inanmıyacaksın...benim düğünümden iki ay sonra evlendi...
isteme ve düğün hepsi iki ay içinde oldu teyzesinin...
canım bunlar kısmet işleri...bende bu tür şeylere inanmıyorum ama,böyle bişeyde oldu...
hihoyyyt

bende yazdım ama ayakkabının altında sadece 1 kişinin ismi silinmemişti ama benden 1sene sonra evlendi görümceminde ismini yazmıştım silindi ama o hala bekar evlanmeyi düşünmüyo bile

eee okudum ben şimdi de bi sorum olacak sızlere...
biz kır dugunu yapacaz onun için adidasstan spor ayakkabı giyicem + sırık oldugum için..
şimdi benım arkdaslarımda ister ( içlerinde tek evlenecek olan benım) tukenmezlemı yazayım yoksa kursun kalemlemı ,bide spor ayakkabı gıymek yerıne fantazi topuksuz bir ayakkabımı tercih etsem ??
fantezi yerine spor ayakkabıyı tercih etmemın nedeni ayagım alışmıs dier fanteziyi giyince ayaklarım hep su topluyor ama duğun içinde olmazsa giyebilirim fantezi.

Yazın evlenen bir arkadaş yazmıştı ismimi en çok benimki silinmiş. Şuan nişanlandım bakalım . evlilik ne zaman olcak:):)

eee okudum ben şimdi de bi sorum olacak sızlere...
biz kır dugunu yapacaz onun için adidasstan spor ayakkabı giyicem + sırık oldugum için..
şimdi benım arkdaslarımda ister ( içlerinde tek evlenecek olan benım) tukenmezlemı yazayım yoksa kursun kalemlemı ,bide spor ayakkabı gıymek yerıne fantazi topuksuz bir ayakkabımı tercih etsem ??
fantezi yerine spor ayakkabıyı tercih etmemın nedeni ayagım alışmıs dier fanteziyi giyince ayaklarım hep su topluyor ama duğun içinde olmazsa giyebilirim fantezi.

beyaz babet giyebilirsin mesela. kır düğününde hoş olur.
bir de tükenmezle yazma sakın.
ben de aynını yaptım 3 senedir çıkmadılar hala:roflol:

bende yazdım elbette..
hemen hepsı sılındı oyle cok depındım kı ..delikafadulden
bırı evlendı dıgerlerınde tık yok..:delphin:

valla ben öyle silik yazmıştımki silinmemesi imkansız...kimi evlendi biri bekar kaldı...maksat evlenemeselerde benden bilmemeleri...azcık uyanık olcan hemi...bide lise arkadaşlarım huyluyum diye sen zor evlenirsin diyolardı ben 3 yıllık evliyim onlar hala evlencek teh teh...kısmet işi bunlar canım geç olsun güç olmasın boşver...

ablam ayakkabısını altına arkadaşları, benim arkadaşlarım,ben dahail bir sürü kişi yazdı ..ama en küçüklerden biri olan benim adım silinmişti :roflol: hala güelriz çok bouzlmuştu arkadaşları ama bende bekarım hala o ayrı :1no2:

Back
X