Gelinlik Modelleri Gelinlik modelleri-ne dersiniz?

burcutk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
1.848
4.514
Merhaba,

Düğünüme yedi ay var ama ben şimdiden gelinlik bakıyorum. Hem biraz işleri önden halletmeyi sevdiğimden; hem de bu mevsimde gelinlikler daha uygun oluyor dediklerinden. Vakko Wedding'e henüz bakmadım ama şimdiye kadar baktığım yerlerde iki model beğendim. Boyları henüz alınmadığından alttan biraz pot duruyorlar.

Bu kesim gelinlikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız nasıl bir şey tercih ederdiniz?

Son düzenleme:
Tam bu zevk meselesi. Şunlardan da denemenizi öneririm.

Eklentiler

• MBS0888.jpg
    MBS0888.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 1.015
  • MBS0883.jpg
    MBS0883.jpg
    173,3 KB · Görüntüleme: 463
  • MBS0871.jpg
    MBS0871.jpg
    176 KB · Görüntüleme: 676
  • MBS0605.jpg
    MBS0605.jpg
    164 KB · Görüntüleme: 404
  • MBS0628.jpg
    MBS0628.jpg
    146,5 KB · Görüntüleme: 702
  • MBS0385.jpg
    MBS0385.jpg
    156,6 KB · Görüntüleme: 1.869
Teşekkür ederim :) Aslında denediğim iki model (başka modeller de denedim tabii ama) sizin paylaştıklarınızın bazılarına benziyor ama benim boyumda mankenlerde durduğu gibi durmadı tabii :) Bir de ben yapı olarak biraz iri olduğum için tarlatanı dörtlü kullandım -en az kabarıklık veren oymuş sanırım. Vakko Wedding'e de gideceğim, orada biraz daha deneyeyim :) Çok sağ olun :)

Teşekkür ederim :) Aslında denediğim iki model (başka modeller de denedim tabii ama) sizin paylaştıklarınızın bazılarına benziyor ama benim boyumda mankenlerde durduğu gibi durmadı tabii :) Bir de ben yapı olarak biraz iri olduğum için tarlatanı dörtlü kullandım -en az kabarıklık veren oymuş sanırım. Vakko Wedding'e de gideceğim, orada biraz daha deneyeyim :) Çok sağ olun :)

Sizin beğendiğiniz modellere yakın öneride bulundum. :)
Tarlatanın kabarıklığı gelinliği gösteriyor aslında. Gelinliğin modeline göre seçiminizi yaparsanız daha güzel durur.
Olabildiğince gelinlik deneyin, en güzeli çıkacaktır. :)

İkisi de hoş ama birinci tam sizlik gibi olmuş. Çok yakışmış, şimdiden mutluluklar :KK68:

Merhaba,

Düğünüme yedi ay var ama ben şimdiden gelinlik bakıyorum. Hem biraz işleri önden halletmeyi sevdiğimden; hem de bu mevsimde gelinlikler daha uygun oluyor dediklerinden. Vakko Wedding'e henüz bakmadım ama şimdiye kadar baktığım yerlerde iki model beğendim. Boyları henüz alınmadığından alttan biraz pot duruyorlar.

Bu kesim gelinlikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız nasıl bir şey tercih ederdiniz?

8610inciw9978453.jpg

5272inciz4099960.jpg
kesinlikle ilk modelll şahane durmuş üzerinde bu tarz bişey bakmalısın bence :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/buda-benim-asik-oldugum-gelimligim.790230/ buda benim gelinliğim belki fikir açısından bakabilirsin :KK36::KK36:

Merhaba, wakko wedding ten aldıgım gelinliğimi yerim olmadıgı için satıyorum.sıfır ayarındadır.düşünürseniz mesaj atın..

X