Gelinlik Modelleri Gelinlik seçimi ve kısıtlı zaman :(

sindirellaa00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
236
58
Düğüne 3.5 ay var ve ben gelinlik seçimi vs yapamadım normalde 1 ay sonra nişan vardı zamanı kısıtlayıp her şeyi üst üste bindirince dün gece ondan da vazgeçtik :KK43: şimdi de hayalimdeki gibi gelinlik bulamiyorum lütfen yardim edin dikim istiyorum ve yetişir mi onu bile bilmiyorum yine hayallerim olmayacak sanırım bana biraz gelinlik önerir misiniz :KK43:

Düğüne 3.5 ay var ve ben gelinlik seçimi vs yapamadım normalde 1 ay sonra nişan vardı zamanı kısıtlayıp her şeyi üst üste bindirince dün gece ondan da vazgeçtik :KK43: şimdi de hayalimdeki gibi gelinlik bulamiyorum lütfen yardim edin dikim istiyorum ve yetişir mi onu bile bilmiyorum yine hayallerim olmayacak sanırım bana biraz gelinlik önerir misiniz :KK43:

Dur sakin ol, benim de düğünüme hemen hemen o kadar zaman var ve siparişimi daha iki hafta önce verdim ve düğünden bir ay önce alacağım şekilde rahatça anlaşabildim. Yani senin düğününe de yetişebilir iyi bir terzide.

Öncelikle boş bir vaktinde sabaha kadar gelinlik modellerine bak, sonra hangi gelinlikleri beğendiğine karar ver. Beğendiklerinin ortak özelliklerine bak, istediğin etek ve yaka hakkında sana bilgi verecek bu özellikler. Ondan sora işin kolay atıyorum prenses model seçtiysen bir gün zevkine güvendiğin bir kişiyle ister nişanlın ister arkadaşın istersen aileden biriyle vur kendini gelinlikçilerin olduğu yerlere. İstanbul'daysan ben Kadıköy'ü önerebilirim, adım başı iki tane gelinlikçi var ve illa ki bir şeyler beğenebiliyorsun birinden birinde. Eğer süslü şeyleri seven biriysen Fatih'e de gidebilirsin, bütçen daha kısıtlıysa Eminönü'nde de bulabilirsin. Ben istediğim modelin bir kopyasıyla girdim tüm gelinlikçilere ve koca gün boyunca bir tek modeli denedim onu da diktirme kararı aldım sonuç olarak :)

Tabi nerede diktirirsen diktir referansın yoksa bir risk hep var gibi geliyor bana.

Kolay gelsin, panik yapma keyfini çıkart :KK66:

X