Gelişme geriliği :(

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
53
Arkadaslar bugun ogrendim ki bebegimde gelisme geriligi varmis. Yani suan 33. Haftada olmasi gerekirken 31. Haftasinda gorunuyo. Bu iki haftalik gerilik minyonluktan veya gelismeden kaynaklaniyomus. Benmle ayni durumu yasayan varmi. Cok kotuyum ne dusunecegimi bilmiyorum.

Cnm bsska doktrada gitsene. Ne yapilabilir ona da bir sor gercekten bilgim yok :(

Benimde 1 hafta geriden gelıyordu..
Ben geç döllenmeye yordum.
Birazda genetik bence çünkü eşimle ben minyonuz.
3 kilo 49 cnm doğdu.
2 li testte falan bir sorun yoksa sadece minyon bir bebektir.
Yinede başka bir doktora daha görünün içiniz rahat etsin.

Bizde minyonuz aslinda bu yüzden aklima bisey getirmemeye calisiyorum. Bu hafta iki kere hastaneye cagirdilar. Bebegin gelisimini takip edeceklermis umarim bisey cikmaz :(

Bizde minyonuz aslinda bu yüzden aklima bisey getirmemeye calisiyorum. Bu hafta iki kere hastaneye cagirdilar. Bebegin gelisimini takip edeceklermis umarim bisey cikmaz :KK43:
Merhaba moralinizi bozmayın benim oğlum da 3 hafta önden gidiyor. Önceleri ben de korkmuştum ama eşim ve ben uzun boylu ve yapılı olduğumuz için bebegimiz de yapiliymis. Siz ve eşiniz minyonsaniz normaldir. Benim yeğenim de 2 hafta geriden geliyordu aradaki farkı kapatti. O yuzden yüreğinizi ferah tutun. Inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız bebeginizi.

Merhaba moralinizi bozmayın benim oğlum da 3 hafta önden gidiyor. Önceleri ben de korkmuştum ama eşim ve ben uzun boylu ve yapılı olduğumuz için bebegimiz de yapiliymis. Siz ve eşiniz minyonsaniz normaldir. Benim yeğenim de 2 hafta geriden geliyordu aradaki farkı kapatti. O yuzden yüreğinizi ferah tutun. Inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız bebeginizi.
Aradaki farki nasil kapatti ki yaptigi biseyler varmiydi. Yoksa kendiliginden mi gelisti.

Kapatır canim gönlünü ferah tut, hatta yegenim simdi yasitlarina gore baya uzun ve yapili bir cocuk, stres bu dönemde iyi değil biliyorsun.
Haklisin ama ister istemez insanin icinde bi kaygi olusuyo. Destegin icin cok saol canim haftaya ins guzel haberler alirim :)

Bugun doktora gittim bisey olmadigini buyuk ihtimal minyonluktan kaynaklandigini soyledi icim rahatladi.

Gozun aydın canim, çok sevindim :))

Mrb cnm bnde 34.hf fl boyu eskiden 2 hafta geriydi şimdi 10 gün :( baş önde 4/5 gün kilo normal bnde endişe ediyorum ben ve eşim uzun boyluyuz hatta gecen kontrolümde 12 günde 150 gr almıştı haftada 200 artık almalıyken doktor çok önemsemiyor birsey olmaz diyor.. Allahım sen esirge

Mrb cnm bnde 34.hf fl boyu eskiden 1 hafta geriydi şimdi 10 gün :KK43: baş önde 4/5 gün kilo normal bnde endişe ediyorum ben ve eşim uzun boyluyuz hatta gecen kontrolümde 12 günde 150 gr almıştı haftada 200 artık almalıyken doktor çok önemsemiyor birsey olmaz diyor.. Allahım sen esirge

Mrb cnm bnde 34.hf fl boyu eskiden 2 hafta geriydi şimdi 10 gün :KK43: baş önde 4/5 gün kilo normal bnde endişe ediyorum ben ve eşim uzun boyluyuz hatta gecen kontrolümde 12 günde 150 gr almıştı haftada 200 artık almalıyken doktor çok önemsemiyor birsey olmaz diyor.. Allahım sen esirge
Canım yüreğini ferah tut, kötü düşünme lütfen daha öncede yazmıştım, benim yeğenimde 2 hafta geriden geliyordu, arayı kapattı, sağ salim doğdu çok şükür, şimdi 3 yaşında ve yaşıtlarına göre baya uzun bir kız oldu. Benim oğlumda dünkü kontrolde yine 3 hafta önde çıktı, ilk zamanlar ben de kafama çok takıyordum. Ama bebek büyüdükçe ultrason ölçümlerinde yanılma payı artıyormuş. 2-3 hafta ileri ya da geri gitmesi çok sorun olmaz diye düşünüyorum okuduklarım kadarıyla, eğer ciddi bir problemi yoksa, zaten olsa doktor mutlaka söylerdi. Benim de bu kontrolde suyum fazla çıktı, dün çok üzüldüm ağladım ama dua etmekten başka yolumuz yok, bol bol dua et, Rabbim büyüktür. İnşallah sağ salim kucağına alırsın.

Canım yüreğini ferah tut, kötü düşünme lütfen daha öncede yazmıştım, benim yeğenimde 2 hafta geriden geliyordu, arayı kapattı, sağ salim doğdu çok şükür, şimdi 3 yaşında ve yaşıtlarına göre baya uzun bir kız oldu. Benim oğlumda dünkü kontrolde yine 3 hafta önde çıktı, ilk zamanlar ben de kafama çok takıyordum. Ama bebek büyüdükçe ultrason ölçümlerinde yanılma payı artıyormuş. 2-3 hafta ileri ya da geri gitmesi çok sorun olmaz diye düşünüyorum okuduklarım kadarıyla, eğer ciddi bir problemi yoksa, zaten olsa doktor mutlaka söylerdi. Benim de bu kontrolde suyum fazla çıktı, dün çok üzüldüm ağladım ama dua etmekten başka yolumuz yok, bol bol dua et, Rabbim büyüktür. İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
Umarim saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Cok stresli geciyo hamilelik donemi ama bi dogsun heryerini isiricam :) iyi dusunmek lazim hersey etkiliyo.

Arkadaslar bugun ogrendim ki bebegimde gelisme geriligi varmis. Yani suan 33. Haftada olmasi gerekirken 31. Haftasinda gorunuyo. Bu iki haftalik gerilik minyonluktan veya gelismeden kaynaklaniyomus. Benmle ayni durumu yasayan varmi. Cok kotuyum ne dusunecegimi bilmiyorum.
öncelikle sakin olmak iyi düşünmek gerek diye düşünüyorum. hareketlerinde yada diğer testlerde vs bir sıkıntı yoksa Allahın izniyle bişey olmaz. 2 hafta önce arkadaşım doğum yaptı.ona da doktorlar 3 hafta geri demişlerdi. birazcık minik doğdu 2,500gr ama bunun dışında maşallah pek hareketli sağlıklı bir bebek. arkadaşımın biraz koşturmacalı bir hayatı var, sürekli yürüyordu doğuma kadar. muhtemelen yedikleri ona gidiyordu :) Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasib etsin

Back
X