Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hatirladim tabikide cok sevindim cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...guzel haberi alinca bizimlee paylasman unutmamana ayrica sevindim...

Kizlar son durum bu bri bana yorumlasinn lutfenn dunmuydu bugunmu. Onceki gundude kacirdimmi durumum nedir simdi canlarr
15. gunde ikincide bi siliklesme var aslında esim yarin gece geliyor diyosun bence bu geceyi boas gecirme şekerim. ..calismalara devam..

Merhaba kizlar ben araniza balikesirden katiliyorum iki aydir bebek istiyoruz bu ay ins nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin haftasonu dogumgunum ve bat gunum ins adet görmem dua edin bana hamiş anneler

Merhaba kizlar ben araniza balikesirden katiliyorum iki aydir bebek istiyoruz bu ay ins nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin haftasonu dogumgunum ve bat gunum ins adet görmem dua edin bana hamiş anneler
Merhaba cnm hoşgeldin. ..inşaallah hayirli haberler alirsin Allah gonlundekini hayirli etsin...

ALTINIM gördüm canımmm değerlendirebildin mi bari

ayıpsın kaçarmıııı ay iinşallah tutar valla yine ayaklar havada kımıldamadan yattım yarım saat şimdi işin yoksa batı bekle şimdi ovüyüde gördükya insan daha heyecanla bekliyo tabi geçermiki günler ben 3-5 gün sonra test yapmaya başlarım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…