kac gun sonra tekrar koyuya donduayyy inşallahh inşallahhhh sürekliii gün test yaptım ilki koyu sonra açıldı sonra geri kalan dördü yine koyu devam etti
ardarda yaptım ben testleri bata 3gün kala hala koyuydu yarın batKac g
kac gun sonra tekrar koyuya dondu
14.gün başlamış 15.gün tamamlanmş zaten çatlaması 24-72 saat arası oluyoDunmu catlamis. Bugunmu yumurtam
Hatirladim tabikide cok sevindim cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...guzel haberi alinca bizimlee paylasman unutmamana ayrica sevindim...Merhaba bır oncekı konuda vardım bırak sıkıntılı bır ay gecırdık ve gıremedım buraya ama bugun hamıle olduğumu ogrendım tedavıyle bat 11 ekımdı bugun kan testı sonucum 144 geldı gec yumurtladık bırak ama şükür tuttu. Darısı ısteyen herkezın basına :)
14.gün başlamış 15.gün tamamlanmş zaten çatlaması 24-72 saat arası oluyo
bu akşam çok önemli yani.
15. gunde ikincide bi siliklesme var aslında esim yarin gece geliyor diyosun bence bu geceyi boas gecirme şekerim. ..Kizlar son durum bu bri bana yorumlasinn lutfenn dunmuydu bugunmu. Onceki gundude kacirdimmi durumum nedir simdi canlarr
Merhaba cnm hoşgeldin. ..inşaallah hayirli haberler alirsin Allah gonlundekini hayirli etsin...Merhaba kizlar ben araniza balikesirden katiliyorum iki aydir bebek istiyoruz bu ay ins nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin haftasonu dogumgunum ve bat gunum ins adet görmem dua edin bana hamiş anneler
Hosbulduk canim tesekkur ederim amin herkesin insMerhaba cnm hoşgeldin. ..inşaallah hayirli haberler alirsin Allah gonlundekini hayirli etsin...
Görümcemin düğünü vardı uzun zamandır onla ugraştık iştesllllmmmm gençleeeeerrr ayyyy anca gelebildim ama gündüz tayfası çooktaaan kaçmış.hoşgeldngul_cann nerelerdesin bayadır yazmıyosun
günnaydınnnnnnnnnnnnn şekerlemelerimmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?