Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

uykum var her zamanki gibi bebişş sen nasılsınn.
dün akşam misafir geldi bebek gezdirmeye geldiler,geç gittiler diziyi de izleyemedik bu akşam netten izlicez.nasıl güzel miydiii
Valla bizde annemdeydik arada derede izledik.Ama sonunda çakırla oğlu ali hızırı paket yaptılar kıstırıp orda bitti

Gunaydinn.dun bize de misafir geldi eskiyayi biz de adam akilli izleyemedk.onlar gider gitmezde yattim dizi fln izlicek halim kalmamisti bugun izlerim artk

Valla bizde annemdeydik arada derede izledik.Ama sonunda çakırla oğlu ali hızırı paket yaptılar kıstırıp orda bitti

Gunaydinn.dun bize de misafir geldi eskiyayi biz de adam akilli izleyemedk.onlar gider gitmezde yattim dizi fln izlicek halim kalmamisti bugun izlerim artk

bu akşam hep birlikte tekrar izleriz o zaman kızlar

benim buaksam no 309 var Onu da bırakcam herhalde sıktı konu bulamıyorlar habire ayrıl barış yapıyorlar
doğru senin o vardııı ..
kiralık aşk gibi demek ki ben de ondan sıkılıp bırakmıştım habire ayrıl barış.neyse final yapmışlar ..
bizim hayatlar aslında tam dizi olcak kıvamda

kendi kendimzle dalga geçiyoruz artk napalımOrası öyle tabı cnm.İnancımız var şükür yoksa delirirdik 2 senedir
yapcak bir şeyimiz yok kuzum olsa yapalım..ama gücümüzün yetmediği şeyler var böyle üzülüyoruz ama mutlaka var bir hayır , olmuyorsa vermiyorsa var rabbimin bildiği

Cansuuuu bebıscom ısmınızı verın bana dua edıcem ısmen.cok duygulandırdınız benı yaaaa gelcek ıns o bebısler gobıslerımıze olacak ıns.ısmen dua ettıgım ıkı arkadas vardı baska bı topıkte onlar hamısler suan.darısı bıze olsn.üzülmek yok zaten hayat kısa bunlarla bıtırmeyelım ömrumuzu

canım benim allah razı olsunnn duaya ne zaman hayır denebilir ki cansu ismim.
kalpler bir canım benim dualarımız karşılıklı inan burdaki tüm arkadaşlar için tüm isteyenler için rabbim yormadan üzmeden nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat tez zamanda inşallah.
haklısın canım rabbim ne derse o oluyor...kendimizi üzmenin bi anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…