- 21 Ağustos 2015
- 32.050
- 97.301
- 598
- 38
yok yok haftada 3 olduı ordan biliyorum salı perşembe cumartesibence fazla bile olmuştur 5-6dan kııız maşallah iyi çalıştın bu ay
e yeter allah bereket versinyok yok haftada 3 olduı ordan biliyorum salı perşembe cumartesi
günaydın canım aminnn aminnn aminn inşallahhhhGünaydın kızlar... @azrass inşaallah iyi haberler gelirdoktor yanılmış olsun
günaydın kuuuuşş
günaydın canısı nasılsıngünaydın kuuuuşş
uykum var her zamanki gibi bebişş sen nasılsınn.günaydın canısı nasılsın
Valla bizde annemdeydik arada derede izledik.Ama sonunda çakırla oğlu ali hızırı paket yaptılar kıstırıp orda bittiuykum var her zamanki gibi bebişş sen nasılsınn.
dün akşam misafir geldi bebek gezdirmeye geldiler,geç gittiler diziyi de izleyemedik bu akşam netten izlicez.nasıl güzel miydiii
Valla bizde annemdeydik arada derede izledik.Ama sonunda çakırla oğlu ali hızırı paket yaptılar kıstırıp orda bitti
Gunaydinn.dun bize de misafir geldi eskiyayi biz de adam akilli izleyemedk.onlar gider gitmezde yattim dizi fln izlicek halim kalmamisti bugun izlerim artk
benim buaksam no 309 varbu akşam hep birlikte tekrar izleriz o zaman kızlar
doğru senin o vardııı ..benim buaksam no 309 varOnu da bırakcam herhalde sıktı konu bulamıyorlar habire ayrıl barış yapıyorlar
Aynen biz dizi olduk artıkdoğru senin o vardııı ..
kiralık aşk gibi demek ki ben de ondan sıkılıp bırakmıştım habire ayrıl barış.neyse final yapmışlar ..
bizim hayatlar aslında tam dizi olcak kıvamda
tövbe yarabbimAynen biz dizi olduk artıkDoğuramayanlar diye
kendi kendimzle dalga geçiyoruz artk napalımtövbe yarabbim
rabbim büyük kararlamıştır elbet
yapcak bir şeyimiz yok kuzum olsa yapalım..ama gücümüzün yetmediği şeyler var böyle üzülüyoruz ama mutlaka var bir hayır , olmuyorsa vermiyorsa var rabbimin bildiğikendi kendimzle dalga geçiyoruz artk napalımOrası öyle tabı cnm.İnancımız var şükür yoksa delirirdik 2 senedir
canım benim allah razı olsunnn duaya ne zaman hayır denebilir ki cansu ismim.Cansuuuu bebıscom ısmınızı verın bana dua edıcem ısmen.cok duygulandırdınız benı yaaaa gelcek ıns o bebısler gobıslerımıze olacak ıns.ısmen dua ettıgım ıkı arkadas vardı baska bı topıkte onlar hamısler suan.darısı bıze olsn.üzülmek yok zaten hayat kısa bunlarla bıtırmeyelım ömrumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?