Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yaa geldi mi gününde gelmeyince ne yalan söyleyeyim ümitlenmiştim ben lavescim ya
farkındayım anlatmaya çalışmıştım ümitlencek bi durum olmadığını. Dur bakalım daha neler görcez. Senle gecikme needir bilmezdik. Hayırlısı olsun 20. ayımız bu arada sen nerdesin, ters bi durum yok demi

güzel günler görelim canım benim.aynen öyle şaştık iyice..
geldim geldim sabah angarya işler vardı her şey yolunda şükür

ben de aynı şekil valla kuzum cumartesileri ölü boşuboşuna geliyoruz
hava da çok soğuk annem gelcek evde takılcaz.
sen napcaksın bugün
Ay hic sorma bos bos oturuyorzbiz yarın arkadaşa kahvaltıya gidiyorz istanbulayarın bi is yapamıcam cııkınca doğru eve ortalık toplamaya

Ay hic sorma bos bos oturuyorzbiz yarın arkadaşa kahvaltıya gidiyorz istanbulayarın bi is yapamıcam cııkınca doğru eve ortalık toplamaya
ohh miss gez toz dğeişiklik iyi gelir kuzu ben de gçeen hafta hiçbir şey yapamadım bu hafta ev fenaa ütüleri bitirdim allahtan yrn da ksımetse uyumayı planlıyorum

selam herkese
günaydın
istisnaların kaideyi bozduğu 2 gün gecikmenin sonunda yeni bat bildirimi yapmak istiyorum cansu1109
bundan sonra sanırım gecikmeli devam edicem.
sat:28ocak
bat:28şubat
Gelmiş yine senin kırmızılar... Nasılsın epeydir ses seda yok ? Neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor ?

ohh miss gez toz dğeişiklik iyi gelir kuzu ben de gçeen hafta hiçbir şey yapamadım bu hafta ev fenaa ütüleri bitirdim allahtan yrn da ksımetse uyumayı planlıyorum
Aynen hem yarın bat gelir.Kafamı ona takmamış olurumAyy benimde bi dünya is dolu evde yaa sorma

Gelmiş yine senin kırmızılar... Nasılsın epeydir ses seda yok ? Neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor ?
koca bir ay kasık ağrısı ve bel ağrısıyla geçti. hatta dün akşam ağladım artık. yorganın nevresimini bile değiştiremiyorum tek başıma...anlıyacağın moraller bozuk bende. arada girip bakıp çıkıyorum. girmedim mi devamlı aklım bebekle meşkul olmuyor.Topiğin eski neşeside yok gibi geliyor bana , hoş benimde yok.
Seninde az kaldı, girdiğimde özellikle senie takip ediyorum varmı bir gelişme diye. maaşallah hep taktir ettim seni. Doğumunda güzel olsun,eşinlede bir arada olabileceğin imkanınız olsun. Mutlu mesut bir aile olun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…