- 21 Ağustos 2015
- 32.035
- 97.247
- 598
- 38
Doğuran gidiyor anacım..Bakıyorum bazen başka topiklerde sabah aksam yazan arkadaşlarımız bi slm bile vermiyor.Cok kızıyorum onlara ama neysekoca bir ay kasık ağrısı ve bel ağrısıyla geçti. hatta dün akşam ağladım artık. yorganın nevresimini bile değiştiremiyorum tek başıma...anlıyacağın moraller bozuk bende. arada girip bakıp çıkıyorum. girmedim mi devamlı aklım bebekle meşkul olmuyor.Topiğin eski neşeside yok gibi geliyor bana , hoş benimde yok.
Seninde az kaldı, girdiğimde özellikle senie takip ediyorum varmı bir gelişme diye. maaşallah hep taktir ettim seni. Doğumunda güzel olsun,eşinlede bir arada olabileceğin imkanınız olsun. Mutlu mesut bir aile olun inş.
Hic yokbelirti var mı kız belki de gelmeez
nedense diğer topiklerde sürekli yazan arkadaşlar bizi azıcık sıkıntıya düştüğünde hatırlıyorDoğuran gidiyor anacım..Bakıyorum bazen başka topiklerde sabah aksam yazan arkadaşlarımız bi slm bile vermiyor.Cok kızıyorum onlara ama neyseHepimizde durum aynı umudumuz var ama günden güne tükeniyoruz..Hakkımızda hayırlısı neyse o oılsun canım Kendini üzme üzsek de değişen bisey olmuyor görüyorsun
Hic yokSabah akıntımda başladı arkasından gelir
aynen bende onu farkettimnedense diğer topiklerde sürekli yazan arkadaşlar bizi azıcık sıkıntıya düştüğünde hatırlıyor
neyse ben de bir şey diyemeyecğeim..
ben doğursam da bu yuvadan uçmayacağım sanırım ...sizlerle en zor dönemlerimi geçirdim ben..
Sabır da yorulur
olsun o kırmızıyı görene kdr hala umut içimde... halaa
güzin abla yapayım grubun adınıaynen bende onu farkettimBİz dert babasımıyızzz uleeen burda Azcık da iyileri,güzelleri konuşmaya gelin
ne güzel sözmüş kız...Sabır da yorulur
etrafımda zilyon tane anne olmuıs,hamile kalmış insan var.Gidip başka topikde bilmem kaçıncı haftada su oldu bu oldu size de oldu mu dememe gerek yokgüzin abla yapayım grubun adını
biz paylaşcaz en mutlu anlarımızı en güzel sevinçlerimizi heyecanlarımızı burada kalanlar bunu hakediyor kuşum
Neden o kadar ağrı oldu ki ilaç mı kullandın ilaç kullandığın dönem ağrın oluyordu senin çok. Bel fıtığın da var zor oluyordur katlanmak ikisine birden. Allah kolaylık versin. Amin Allah razı olsun güzel duaların icin. inşaallah az kaldı bekliyoruz artık. Bende sizlerin hamilelik haberini alma umuduyla bekliyorum topikte eskiler yok evet. Öyle oldu dağıldı çoğu kişi.koca bir ay kasık ağrısı ve bel ağrısıyla geçti. hatta dün akşam ağladım artık. yorganın nevresimini bile değiştiremiyorum tek başıma...anlıyacağın moraller bozuk bende. arada girip bakıp çıkıyorum. girmedim mi devamlı aklım bebekle meşkul olmuyor.Topiğin eski neşeside yok gibi geliyor bana , hoş benimde yok.
Seninde az kaldı, girdiğimde özellikle senie takip ediyorum varmı bir gelişme diye. maaşallah hep taktir ettim seni. Doğumunda güzel olsun,eşinlede bir arada olabileceğin imkanınız olsun. Mutlu mesut bir aile olun inş.
offf tüyler diken suannne güzel sözmüş kız...
bak ben de buna denk geldim ig 'de
-sabır güzel şeydir.beklerken güçlü olmayı öğretir.koruğu üzüme çevirebiliyorsa elbet hüznü de mutluluğa dönüştürebilir.
'sabır' gelecek güzel günler için alınan bir bilet.
sadece yol biraz uzun ama Allah büyük,elbet yol da bitecek..
gebe kalana kadar yandım ,bittim , olmadı bu ayda, kahroldum, perişanım, dua edin tedaviye başlıyorum.Gebe kaldıktan sonra kızlaarrr hamileyim. size tavsiyem hiç stres yapmayın. Bir sonraki giriş kızlar dua edin nolur sonucum yükselmiş olsun.Bir sonraki giriş kızlar naolur dua edin kese görünsün , kalp atışı duyulsun... sonraaa??? kendisiyle hamile kalabilmek için uğraşırken aynı duyguyu yaşayan insanlara direkk aa canım stres yapıyorsun diye yapıştırsın direk... herşeyi geçtim hamile kalınca bide garanticiler var.. tamam herşey yolunda havasına girenler, birden yaşadıklarını unutup nasihatlara geçenler ama sonradan üzülenler. neyse benim topiğe az giriş sebebim bunlar.. başkası için üzülmek, çabalamak, dua etmek üzerine ihtisas yaptım zamanında burda. baktım eLime sinir oLMaktan başka birşey geçmiyor. şuan böyle iyiyim..Doğuran gidiyor anacım..Bakıyorum bazen başka topiklerde sabah aksam yazan arkadaşlarımız bi slm bile vermiyor.Cok kızıyorum onlara ama neyseHepimizde durum aynı umudumuz var ama günden güne tükeniyoruz..Hakkımızda hayırlısı neyse o oılsun canım Kendini üzme üzsek de değişen bisey olmuyor görüyorsun
öptüm canım kibben kaçtım canlar iyi h.sonları hepimize ...
hepinizi öpüyorum.
dikkat et üşütme kendini gezerkenbabyloading87
Suan özet geçtin olayı resmeengebe kalana kadar yandım ,bittim , olmadı bu ayda, kahroldum, perişanım, dua edin tedaviye başlıyorum.Gebe kaldıktan sonra kızlaarrr hamileyim. size tavsiyem hiç stres yapmayın. Bir sonraki giriş kızlar dua edin nolur sonucum yükselmiş olsun.Bir sonraki giriş kızlar naolur dua edin kese görünsün , kalp atışı duyulsun... sonraaa??? kendisiyle hamile kalabilmek için uğraşırken aynı duyguyu yaşayan insanlara direkk aa canım stres yapıyorsun diye yapıştırsın direk... herşeyi geçtim hamile kalınca bide garanticiler var.. tamam herşey yolunda havasına girenler, birden yaşadıklarını unutup nasihatlara geçenler ama sonradan üzülenler. neyse benim topiğe az giriş sebebim bunlar.. başkası için üzülmek, çabalamak, dua etmek üzerine ihtisas yaptım zamanında burda. baktım eLime sinir oLMaktan başka birşey geçmiyor. şuan böyle iyiyim..
Ağrım devamlı var zaten ama bazen azalıyor bazen çoğalıyor. Çoğaldımı hareketlerim kısıtlanıyor bu defa kendimi işe yaramaz hissediyorum. Normalde çok hareketliyim, miskin değilimdir hiç. Oldum olalı 50kilo üstüne çıkmamışımdır yapım gereği. ama bu yıl 53 te yapıştım kaldım. Memnun olMadığımdan değil kilomdan ama işim oturarak. servisle gidip geliyorum işe evle yol arası 100metre. eşimde sağlıkçı olduğundan devamlı evde olamıyor. tek başıma bir yere gidicek olsam kendime güvenip yürüyerek çıkamıyorum resmen. sinirlerim yıprandı artık. İlaç kan sulandırıcı kullandım. benim gen testlerinde kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı, diğer 6 test değerlerim çok şükür normaL. bide bu ay folik asit kullandım. bir kere olduysa bir daha elbet olur diyorum. senin 6 ay sonra olMuştu sanırım. bende eylülden sonra hamile kalamadım. elbet vakti var ama bunun yanında diğer etkenlerde olunca az çok ruh halimi tahmin edebiliyorsundur. bende o haberi vermeyi çok istiyorum diğer herkes gibi. Bir yandanda yaş geçiyor. hoş bana daha 2 hafta öncesinde abimin ilaçlarını vermediler 18ini doldurmadıysan veremeyiz diye, yanımda kimlikde yoktu eczane dibimiz diye ... böyle işteee bende durumlarNeden o kadar ağrı oldu ki ilaç mı kullandın ilaç kullandığın dönem ağrın oluyordu senin çok. Bel fıtığın da var zor oluyordur katlanmak ikisine birden. Allah kolaylık versin. Amin Allah razı olsun güzel duaların icin. inşaallah az kaldı bekliyoruz artık. Bende sizlerin hamilelik haberini alma umuduyla bekliyorum topikte eskiler yok evet. Öyle oldu dağıldı çoğu kişi.
Ağrım devamlı var zaten ama bazen azalıyor bazen çoğalıyor. Çoğaldımı hareketlerim kısıtlanıyor bu defa kendimi işe yaramaz hissediyorum. Normalde çok hareketliyim, miskin değilimdir hiç. Oldum olalı 50kilo üstüne çıkmamışımdır yapım gereği. ama bu yıl 53 te yapıştım kaldım. Memnun olMadığımdan değil kilomdan ama işim oturarak. servisle gidip geliyorum işe evle yol arası 100metre. eşimde sağlıkçı olduğundan devamlı evde olamıyor. tek başıma bir yere gidicek olsam kendime güvenip yürüyerek çıkamıyorum resmen. sinirlerim yıprandı artık. İlaç kan sulandırıcı kullandım. benim gen testlerinde kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı, diğer 6 test değerlerim çok şükür normaL. bide bu ay folik asit kullandım. bir kere olduysa bir daha elbet olur diyorum. senin 6 ay sonra olMuştu sanırım. bende eylülden sonra hamile kalamadım. elbet vakti var ama bunun yanında diğer etkenlerde olunca az çok ruh halimi tahmin edebiliyorsundur. bende o haberi vermeyi çok istiyorum diğer herkes gibi. Bir yandanda yaş geçiyor. hoş bana daha 2 hafta öncesinde abimin ilaçlarını vermediler 18ini doldurmadıysan veremeyiz diye, yanımda kimlikde yoktu eczane dibimiz diye ... böyle işteee bende durumlarNeden o kadar ağrı oldu ki ilaç mı kullandın ilaç kullandığın dönem ağrın oluyordu senin çok. Bel fıtığın da var zor oluyordur katlanmak ikisine birden. Allah kolaylık versin. Amin Allah razı olsun güzel duaların icin. inşaallah az kaldı bekliyoruz artık. Bende sizlerin hamilelik haberini alma umuduyla bekliyorum topikte eskiler yok evet. Öyle oldu dağıldı çoğu kişi.
evet bazen sinirler yeterince gergin oluyor , her zaman her zaman kaldıramıyorumo muhabbetleri. bi kerede siz cansuyla çıkışmıştınız ya topiğe ilk gelip bakın hamileyim diyenler vardı... iştee yanii halimize rabbim acısın, kuldan beklentimiz yok artık..Suan özet geçtin olayı resmeenBosver mutsuz ediyorsa girme.Biz seni biliyoruz kusum
hamile kalan heyecandan heryere yazıyor.Tmm onlarda haklı ama cart diye kızlar hamıleyımm yazınca deliriyosun.Allah sağlık versin ne diyim hepimize kuzumevet bazen sinirler yeterince gergin oluyor , her zaman her zaman kaldıramıyorumo muhabbetleri. bi kerede siz cansuyla çıkışmıştınız ya topiğe ilk gelip bakın hamileyim diyenler vardı... iştee yanii halimize rabbim acısın, kuldan beklentimiz yok artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?