Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Amiiiinnn canım benim inşallah. Hep duamdssiniz Rabbim buykütür hazinesi geniştir bin evvel hayırlı sağlıcaklı evlatlar nasipnetsin inşallah. Tedaviye mi baslicaksin kuzum
Oh ağzına sağlık inşallah bu sefer rahatım yada şimdilik kendimi kandırıyorum bakalım evet cansu1109 cansu1109 mart nisan uğurlu gelir inşallah herkezlere haberleşiriz yine allahım çok büyük vardır hikmeti öpüyorum sizi:KK54:

Kızlar bana yardım edermisiniz bata 6 gün var 1 saat önce test yaptım sizde bişey görüyormusunuz markası innovita testin ben çok sabırsızımm da
20170316_231224.webp

Kızlar bana yardım edermisiniz bata 6 gün var 1 saat önce test yaptım sizde bişey görüyormusunuz markası innovita testin ben çok sabırsızımm da Eki Görüntüle 1968827
Canım sanki silik bi çizgi var gibi ama sabah ilk idrarla yaparsan daha net olur hayırlısı olsun inşallah

Oh ağzına sağlık inşallah bu sefer rahatım yada şimdilik kendimi kandırıyorum bakalım evet cansu1109 cansu1109 mart nisan uğurlu gelir inşallah herkezlere haberleşiriz yine allahım çok büyük vardır hikmeti öpüyorum sizi:KK54:
Canım bana özelden ismini yaz sana namazlarımızı ardından dua edeyim Rabbim çifter çifter nasip etsin insaAllah :KK68:

aminnn canım benim aminnn güzel yürekli arkadaşımmm hayırlı uğurlu sağlıklı bebişler getirsin inşallah bu aylar bize tüm isteyenlere özletme kendini yaz sürekli

günaydın canlaar hayırlı cumalar olsun inşalahhh :dua:
kııızz kaç gündür konuşamıyoruz doğru düzgün nasılsın bebişimm yolunda mı her şey babyloading87 babyloading87

günaydın kusummm
Napim ya ev is git gel aynı.Arada bat bekliyorm sükür yok bi yaramazlık:dua:Sende ne var ne yok:KK51:
ben de öyle valla bu hafta yorucu geçti ...
kız baktım şimdi az kalmış bu ay ekstra bi belirti var mı zihnimizin yarattığı :silah:

Back
X